Banner

Már négy évesen megérintette a DVTK életérzés

Szerző: Jáborcsik András | 2018-07-11 20:00:00

Bacsa Patrik, a mindig vidám, ambíciókkal teli játékos, a Diósgyőri VTK saját nevelésű labdarúgója. Patrik négy éves korában kezdett el focizni, már akkor megérintette a DVTK életérzése.


Tekintsétek meg a GLOBO TV interjúját, melyet csapatunk játékosával készített.



forrás: GLOBO TV




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 > 

44. gbacsi* |Válasz erre: 39. slózi
2018-07-13 20:55:47 Fekete öves, Veterán
Mivel pala17 tényeket írt le, s nem egy álomvilágot, így valószínűleg az a valóság.
43. toki* |Válasz erre: 36. slózi
2018-07-13 15:36:24 Fekete öves, Veterán
Drága Slózi bátyjám!

Én hiszek neked, hogy Solymosi Pixi nagy játékos volt, pláne 1 olyan edzőtől hallottam mint Fekete Feri, akit tiszteltem, becsültem, szerettem, nem hiába Szabó Géza jobb keze volt. Viszont én úgy gondolom, hogy mindenkinek a saját "generációja", az úgymond szive csücske. Nálam Lippai Ákos az, aki szerintem ha nem későn kap észbe, hanem már mondjuk 17 éves korától sportos életet él, akkor most másról beszélgetnénk, mint egy elbaszott játékos pályafutást. Továbbá ezt az állításomat alapozom még 1 Luque nyilatkozatra is, aki azért nem csak tv-ben látott olyan futballt amelyik az egyik legkomolyabb a világon, hanem ebben a bajnokságban azért ő játszott is. Ha már "csak" tehetségek, akkor kikívánkozik belőlem, hogy ebből a generációból ha nincs a Volánnal a "fusion", lehet Dobost az életbe nem viszi el Honvéd, ja és azt nem mondtam, hogy előtte azért még vitt el tőlünk a Honvéd Lipták Lacikát, aki a Temesvári Miki csapat egyik, ha nem a legjobbja volt. Ja, és nem mondom, hogy akkor a megyében milyen játékosok voltak Tiszaújvárosban, Ózdon, Újhelyben, Bodrogközben (nagyon sok cigándi játszott akkor jó helyen), Barcikán, Edelényben, Volánban, Vasútban, Hejőcsabán stb., stb., stb. (elnézést azooktól akiket kihagytam). De még tovább megyek. Előtte volt a Gili (Vámosi Csabi) és a vele "egy generációjú csapat", ahonnan, ha esetleg Szakos Csabival egy Varga Zsoltikával jobban, Mezei Krisztiánnal esetleg az akkori Vasutas majd Red Devils-es Sivák Sanyikával komolyabban foglalkoznak (és nem Kövi dinka fiát favorizálják, meg az idióta Koppány Robi haverját) - elnézést azoktól akiket kihagytam ebből a garnitúrából - sok minden máshogy alakul nálunk. 1 biztos, valamiért nálunk a jó generációkat, az ügyes gyerekeket nem kellőképpen nevelik ki, úgymond az edzőink, nem 1 jó pásztorok kutyák, és a vezetőink nem jó pásztorok, hogy össze fognák a nyájat, és csapatot alakítanának ki belőlük, csak hagyják szét széledni.

Bocsi Slózi bátyám, hogy kicsit hosszanti lett a mondandóm, de így sikerült.
42. slózi |Válasz erre: 41. fater
2018-07-13 15:08:46 Barna öves, Őstag
Szíves engedelmével: AZT "VESZEM TUDOMÁSUL", amit én és csakis ÉN(!!!) JÓNAK LÁTOK, tekintve hogy én sem írom elő önnek, hogy mit "vegyen tudomásul". Ezekután egy biztos: azt amit ön velem tudomásul vétetni akar, AZT HÉTSZENTSÉG, HOGY BIZTOSAN NEM(!) "VESZEM TUDOMÁSUL." Ebben megnyugodhatik.
41. fater |Válasz erre: 39. slózi
2018-07-13 14:19:59 Barna öves, Tag
Jó lenne ha tudomásul vennéd, hogy a te véleményed is csak egy vélemény és egyáltalán nem maga a valóság.
40. slózi |Válasz erre: 38. jaborcsik-andras
2018-07-13 11:28:09 Barna öves, Őstag
KEDVES BANDI!
Köszönöm hozzszólásodat. Ami azért kínos egy kicsit nekem, mert HÁRMÓJUK közül--Istennek hála--Kutasi Laci és Fükő Sanyi él, szegény Borostyán már nem, viszont a TISZTESSÉG OKÁN MEG KELL IRNOM válaszvéleményemet NYILTAN és IGAZUL--amiben persze tévedhetek is. Szóval Ők szerintem is NAGYON KIVÁLÓ JÁTÉKOSOK, de azért NEM FUTBALLZSENIK--ám talán még leginkább még Kutasi--aki szegedi(!)-- áll ehhez a kalkulushoz legözelebb.
Szerintem egy futballzseni termett itt a DVTK pályán: Solymosi Pixi, és nem kevés nagyon kiváló játékos, mint Kutasi is, a 3. pontban fölemlegetett nagyszerű játékosokkal egyivású. De persze Te vélelmezheted másképpen.
Üdvözlettel és szeretettel: I.
39. slózi |Válasz erre: 37. pala17
2018-07-13 11:11:34 Barna öves, Őstag
Kedves "pala17"

Ön itt egy csomómindent--majdnem kizárólag negativumokat--LERÖGZIT, MEGÁLLAPIT Bacsa Patrikról-- TÉNYKÉNT,megfellebezhetetlen igazságként! Jómagam persze nem teszem ugyanezt--ELLENKEZŐ ELŐJELLEL(!)-- annyit viszont elmondanék: VÉLEMÉNYE TERMÉSZETESEN LEHET EZ! De csak a véleménye(!) lehet, mert NEM EZ A VALÓSÁG, legföllebb az: Ön "így" látja B.P. egyéniségét, játékát. Természetesen szíve joga ez, láthatja így! Viszont azért azt is tessék figyelembe venni: nem Ön hirdet ebben a kérdésben megfellebezhetetlen és kétségbevonhatatlan végső igazságot. Persze én sem, és mi sem akikkel együtt a fenti dolgot 180 fokkal ellentétesen látjuk. Csakkogy MI TISZTÁBAN VAGYUNK azzal--Önnel ellentétben--hogy a mi nézetünk sem több, mint egy vélemény. Egy a sok között....illő szerénységgel.
Mentségére és dicséretére szolgáljon első mondata, melyben ez áll: ".. leírom a véleményemet,.." tehát dicséretesen DEKLARÁLJA SAJÁTMAGA IS azt, hogy az alábbi csak vélemény, s nem több.
38. jaborcsik-andras* |Válasz erre: 36. slózi
2018-07-13 10:57:06 Fekete öves, Veterán
Kedves István!
Szerintem Kutasi Laci mindenképpen megfelel az 1-es pontban leírtaknak, valamint az erre a környékre való Borostyán Misi és Fükő Sanyi is.
37. pala17
2018-07-13 10:11:00 Piros öves, Fanatikus tag
Még egyszer utoljára leírom a véleményemet,tekintetbe véve,hogy valamikor 21-22 éves korában,amikor még láttam benne reményt és saját nevelésű fiatal gyerekünk volt,az egyik kedvencemnek számított,megpróbálok tényszerű lenni és nem bántó. Őt személyesen nem ismerem,a nagyapját viszont ismertem és olyan volt amilyen,de én szerettem és jól kijöttem vele,viszont ha úgy tudtam volna tornázni,ahogy meccseken Bacsa fozicik,akkor tutira megvágott volna testnevelésből. Tehát gyorsnak gyors,ez a tulajdonsága MB1 szintű,viszont ezzel el is mondtunk minden pozitívumot róla.Jobb lábas,balt csak támaszkodásra,vagy még arra sem használja,16-on kívülről teljesen fogalmatlan lőni,beadások még a rettegett Husicnak is pontosabbak voltak,cselezni véleményes,szerintem inkább csak csetlik-botlik.Annak ellenére,hogy 180+ cm a fejjátéka dupla 0,lesipuskáként sem állja meg a helyét nagyon ritkán érzi,hogy hova fog pattanni a labda,labdát megtartani,küzdeni a labdáért nem tud-nem akar,döntse el mindenki saját maga,úgy elnyomják mint egy 15 évest,visszatámadni labdaelvesztése után is csak nagyon ritkán szokott. Mindezeket figyelembe véve és nem kérdőjelezve meg,hogy a maga módján ő akar-mielőtt ebbe valakik belekötnének- ha ennyit tud akkor talán NB3-s játékos.Nem bánom,maradjon itt de a helyére a nagycsapathoz inkább egy olyan UP-ot kellett volna felhozni,akiben még megvan a lehetőség arra,hogy fejlődjön. Szerintem.
36. slózi
2018-07-13 10:08:04 Barna öves, Őstag
Kedves Kornél!
Én 50 évre visszamenőleg nem tudok olyan DVTK-ba igazolt játékosra visszaemlékezni, akit valahonnan ideigazoltunk--volna-- máshonnan, de aki:
1.)Kvázi "tartósan" vagy örökre DVTK jtékos volt vagy azzá lett, és szuper MÉÉÉRTÉÉKBEN(!) kiemelkedett volna az itteniek sorából. Vagy állócsillag lett volna a MAGYAR FUTBALL borongós égboltjn. Most tekintsünk el Futácstól, meg még Elek Ákostól is--aki erre a környékre valósi-- meg még a balbekk ..Tamástól is, aki a Kijevban focizik. Mert egyrészt rövid ideig voltak itt, meg másrészt nem s voltak annyira nagyon jók.
2.) Úgyhogy ne affektájunk már és NE JÁTSSZUK MEG MAGUNKAT olyannyira, de olyannyira nagyon, hogy nem tud-na "gazdálkodni" a Diósgyőr az ideigazolt(!!!) szupertehetségekkel, akik sokkal jobbak(???) lennének, mint a mieink--mert ILYENEK EGYSZERŰEN NEM VOLTAK!
3.) Itt Diósgyőrben "nem termettek" EGETVERŐ FUTBALLTEHETSÉGEK "csak" tehetségek--nem is jelentéktelenek: Károlyi Joci,Tamás Gyula, Gass Pista, Dudás Zoli, Sikora Feri, Szigeti Oszi-- és IDE MEG PLÁNE NEM(!!) JÖTTEK valahonnan-sehonnan, akiknek a karrierjét olyan nagyon elcsesztük volna! Jött Dobó Zoli Pestről, Csányi Jóska bá' Szegedről és amivé lettek, itt lettek így-úgy.
4.)Jómagam a 110 éves DVTK-ban 1, azaz EGY olyan járékosról tudok, aki európai szintű játékos volt, Ő: Solymosi Pixi. De Ő echte diósgyőr vasgyári. Úgyhogy nem igazán értem miről beszélünk--A MÁ-ban!!!
5.) Úgyhogy én úgy érzem: EZT AZ EGÉSZ ÜGYET TÚLFONTOSKODJUK. ÚGY CSINÁLUNK, MINTHA AZ IDE CSŐSTŐL ÖZÖNLŐ, NEM MISKOLCI ÉS NEM DIÓSGYŐRI FUTBALL-ZSENIK KÁRÁRA(!!!) ELVTELENŰL TÚLPROTEZSÁLNÁNK EHZT A SZEGÉNY BACSA PATRIKOT.
6.) Holott jómagam is csak azt mondom: BECSÜLJÜK MEG A HŰ-SÉ-GET! Az Ivan Rados hűségét is becsüljük meg, akinek kapus-kvalitásairól hadd' ne szóljak!
35. Bobák Kornél* |Válasz erre: 34. slózi
2018-07-13 08:01:39 Fekete öves, Veterán
Én nem ismerem azokat a körülményeket, de azon a véleményen vagyok, hogy másként kell megítélni a saját nevelésű játékosainkat, mint másokat. Az olyanok, mint Bacsa, Eperjesi, Bárdos stb. ha nem is lesznek aranylabdások, a mieink, őket neveltük ki. Akiket meg máshonnan igazoltunk, értük azért adunk ki pénzeket, azért fizetjük őket, hogy jobbak legyenek, mint akik nálunk nevelkedtek. Én többet várok tőlük. Ettől függetlenül elkeserítenek azok a hozzászólások, amik itt olvashatóak, akár olyanok is, hogy Bacsa nem hajtana, akarna. Ami hazugság. Igaz, több gólt kellene rúgnia, de ahhoz labdák is kellenek, a csapat hozzájárulása is kell. Viszont meg tudja húzni a szélen a támadást, kiharcolt 11-eseket is. Soha nem lesz belőle Griezman vagy Maradona, de én kedvelem, drukkolok neki, és azt mondom, itt a helye egész pályafutása alatt.

1 2 3 4 5 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...