Banner

Már megint nemkívánatos személyek lettünk ...

Szerző: Jáborcsik András | 2019-08-09 15:00:00

A nyitó fordulóhoz hasonlóan meghívó híján Objektív ezúttal sem tudta feltenni kérdéseit vezetőedzőnknek a meccs előtti sajtótájékoztatón. Pedig olvasóink megszokhatták, hogy Zsoltinak kifinomult érzéke van azokra a kérdésekre, amelyek leginkább érdeklik a DVTK-ért rajongó, illetve adott esetben a DVTK-t féltő szurkolótársainkat is.

A legfájóbb a dologban, hogy nem tudjuk az okát az elutasításnak. A klub marketing igazgatójától, Balogh Sándortól és a sajtófőnöktől, Demkó Norberttől is próbáltuk megtudakolni az okokat, de nem hogy válasz nem érkezett, de még az üzeneteink is olvasatlanok maradtak. Azt gondoljuk, hogy ez nem csak a mi, hanem az amigeleken.hu-t olvasó szurkolók szembeköpését is jelenti.

Mi nem tudunk, nem is akarunk és nem is fogunk megváltozni. Megszoktuk már, hogy az őszinteségünk, amely a klub iránti feltétlen rajongásunkból táplálkozik, időnként mély sebeket ejt egyesek lelkében.


Értetlenségünket csak tetézi, hogy a meccsre vonatkozó sajtóregisztrációnkat viszont elfogadták. Kutya legyek, ha értem.


Így sajnos, meg kell elégednetek a szűrt, vágott anyaggal, ami a dvtk.eu-n megjelent.



Fernando Fernández:

A legutóbbi egymás elleni felkészülést követően nem is mondhatok mást, mint hogy egy rendkívül nehéz mérkőzésre számítok. A két csapat kiválóan ismeri egymást, a heti munka során felhasználtuk az előző bajnokság zárófordulójában és a nyári felkészülési mérkőzésen szerzett tapasztalatokat, de az Újpest - PAFC mérkőzésen látottakat is. Biztos vagyok benne, hogy egy teljesen más mérkőzés következik, az előszezonban is nyerni akartunk, de akkor sokkal inkább a megfelelő terhelésre került a hangsúly, szombaton viszont a három pont megszerzése a legfontosabb.

Az egymás elleni találkozók előtt rendre el szoktam mondani, hogy Magyarország egyik legjobb csapatával játszunk, akik sok kiváló játékossal rendelkeznek, és évek óta ugyanazzal az edzővel dolgoznak. Az első fordulóban elszenvedett vereséget követően bizonyára éhesek a sikerre, és ez még veszélyesebbé teszi őket.

Ismét mi játszunk itthon, és a jó rajtnak köszönhetően egészséges önbizalommal várjuk a következő ellenfelet. De bárhol is lépünk pályára, mindig a győzelem reményében tesszük.

Sokat jelent, hogy győzelemmel kezdtük a bajnokságot, azonban továbbra is szerénynek kell maradnunk. A Honvéd ellen is „csak” három pontot szereztünk, ami önmagában semmire sem elég, szükséges az eredményes folytatás. A játékosok még jobban hisznek a felkészülés során elvégzett munkában, és abban, hogy jönni fog a többi siker is.

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy a közönség támogatása milyen fontos összetevője a DVTK teljesítményének. Boldog vagyok, hogy a szurkolók már a rajton mellénk álltak, és biztos vagyok benne, hogy szombaton este még többen, és még nagyobb hangerővel szurkolnak majd.


Nebojša Vignjević:

A legfontosabb célunk most az, hogy meglegyen a teljes csapat, megerősítsük a keretet. Jelenleg van egy jó magunk, minőségi játékosok, akik együtt készülnek, együtt dolgoznak, képesek arra, hogy jó mérkőzéseket játsszanak. De mindenképpen szükségünk van még erősítésre, csak akkor nevezhetünk meg konkrét távlati célokat, addig nem, de mint rendesen, most is szeretnénk azért pályára lépni, hogy a végén megmutathassuk magunkat az európai futballporondon.

Mind a két oldalon majdnem ugyanazok a keretek vannak, nem voltak nagy változások, tudjuk, hogy mire számíthatunk ellenfelünktől. Láttuk mi is a legutóbbi bajnoki mérkőzésüket a Honvéd ellen, amelyet megnyertek. Nem volt egy különleges találkozó, de megmutatták mire képesek, nagyon impresszív volt, ahogy harcoltak, hiszen a kispestiek ellen nem könnyű. Ha pontokat akarunk nyerni idegenben, akkor nekünk is ugyanolyan magas szinten kell lennünk harciasságban, és motivációban is a legmagasabb fokon kell legyünk, aztán majd meglátjuk mi lesz. Úgy gondolom, hogy a minőség megvan nálunk, már megmutattuk, hogy tudunk a DVTK otthonában nyerni, de ehhez mindegyik labdarúgómnak száz százalékot kell majd nyújtania.

A hazaiaknak nagyon sok futballistája van, akik szeretnek játszani, Márkvárt vagy Tajti például. Arra számítok, hogy sok helyzet lesz mindkét kapu előtt, talán amiatt is, mert az elmúlt barátságos meccsen könnyen nyertünk, emiatt is nagyon motiváltak és élesek lesznek a vendéglátóink, akárcsak mi. Kellenek nekünk a pontok, nekik is, ők jobban kezdték a bajnokságot, nyíltsisakos mérkőzés lesz, amelyet remélhetőleg majd megnyerünk.


forrás: dvtk.eu




Mutasd a teljes cikket
És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 > 

44. köves
2019-08-12 14:54:51 Lila öves, Tag
Nem teljesen igaz, de párszor meghallgathatták volna:
https://www.youtube.com/watch?v=Rwt-_NZ5qVM&list=RDjbY3nmhaCpI&index=2
43. MertAkiDiósgyőőőri* |Válasz erre: 42. csakegymezeiszurkoló
2019-08-12 08:49:07 Fekete öves, Veterán
Itt nem ez a jellemző. Ide komoly emberek írogatnak, ebben biztos vagyok. Van 1-2 kivétel de az is rendben van többnyire.
Láttad már az FB-s csoportok 2 szavas kommentjeit? Na azokra igaz amit írsz.
Természetesen ott is előfordul 1-2 Jó gondolat, és összességében ők sem hülyék csak jobban leírják amit gondolnak, ám idáig már nem jutnak el.
42. csakegymezeiszurkoló |Válasz erre: 18. Donadoni
2019-08-11 22:22:21 Fehér öves, Újonc
Igazából majdnem egyet lehet érteni a mondanivalóddal. Az, hogy állandóan a negatív hangulatkeltés megy, nem fogja sosem előre vinni a csapatot. 1-1 eredményt követően, legyen az jó vagy éppen rossz, hihetetlen, hogy mennyi elégedetlenkedő ember van. Ha nyerünk bunda, ha kikapunk akkor szarok vagyunk. Netán döntetlen? Hát az sem jó, még azt az 1 pontot is vegyék el tőlünk! Kb ilyen a közhangulat. Ebben viszont ennek az oldalnak is van szerepe, sokszor olvasható a negatív hangvétel. Az meg egyenesen vicc, hogy független oldalról beszélünk...
41. Füles1 |Válasz erre: 40. Donadoni
2019-08-11 00:49:31 Lila öves, Tag
Nem hiszem. Jó éjt neked is.
40. Donadoni
2019-08-11 00:43:21 Kék öves, Tag
megint félreértettél vmit. Jó éjt!
39. Füles1 |Válasz erre: 38. Donadoni
2019-08-11 00:37:03 Lila öves, Tag
Értem! Ezért az indulat. Az is benne volt a pakliban :)
38. Donadoni |Válasz erre: 37. Füles1
2019-08-11 00:33:33 Kék öves, Tag
:). A menj a picsába - azért meg az orrát :)
37. Füles1 |Válasz erre: 35. Donadoni
2019-08-11 00:22:26 Lila öves, Tag
Tökéletesen értem h miről beszélsz,de a logikád szerint akkor sehol senki semmiről ne írjon véleményt ha nem ért hozzá.
Akkor be lehet zárni az internetes portálokat, vagy szakvégzettséghez kell kötni a regisztrációkat. Igazából ez egy szurkolói portál és mindenki leírhatja a véleményét akár ért hozzá akár nem. Ha nem tetszik akkor nem olvasod el. Nem értem miért vagy ezen annyira kiakadva. Az internet világa előtt ezeket a dolgokat a kocsmákban vagy baráti társaságokban beszélték meg az emberek,ott sem kértek edzői licencet. Viszont ha valaki hülyézett könnyen kiverték a fogát.
36. Sprinter89 |Válasz erre: 30. Donadoni
2019-08-11 00:20:28 Lila öves, Tag
A hülye, nem tudja magáról hogy hülye, - mert nincs esze amivel ezt felfogná.

Ezért osztja az észt. Kéretlenül.
35. Donadoni
2019-08-11 00:06:38 Kék öves, Tag
nem jó hanem jobb. Nem vagyok biztos abban hogy megérteted ...

1 2 3 4 5 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...