Banner

Magosi egy meccsre szóló eltiltást kapott

Szerző: amigeleken.hu | 2018-03-12 11:36:00

Magosi Bálint egy meccsre szóló eltiltást kapott, így a DVTK Jegesmedvék játékosa a Sportklub elleni keddi elődöntőn nem léphet jégre - adta hírül a jegkorongblog.hu.


“Az Erste Liga Fegyelmi Bizottsága a Játékvezetői Testület elnökének jelzése alapján megvizsgálta az a Erste Liga EL 207 (DVTK Jegesmedvék – SC Csíkszereda) mérkőzés 48. percében történt esetet, amelynek során MAGOSI Bálint (DVTK Jegesmedvék) 2 perces büntetést kapott testre ütésért.


IIHF 159. SZABÁLY — TESTRE ÜTÉS
DEFINÍCIÓ: A játékos, aki az ellenfele bármely testrésze vagy sportfelszerelése felé lendíti a botját egy vagy két kézzel. Az ellenféllel történő érintkezés nem szükséges a büntetés kiszabásához.
A játékost, aki az ellenfele testére üt, legalább Kisbüntetéssel kell sújtani.
A játékost, aki testre ütéssel sérülést okoz ellenfelének vagy ezáltal gondatlanul veszélyezteti annak testi épségét, Nagybüntetéssel és Végleges Fegyelmi Büntetéssel vagy Végleges Kiállítással kell sújtani.
A Fegyelmi Bizottság az alábbiakat állapította meg:
A DVTK Jegesmedvék játékosa a mérkőzés 48. percében botját két kézzel fogva nagy erővel ráütött ellenfele kezére. Magosi Bálint mozdulata nem a korong megszerzésére irányult és ellenfelét érzékeny területen, a kezén találta el. Az SC Csíkszereda játékosa megsérült.


A Fegyelmi Bizottság MAGOSI Bálintot, a DVTK Jegesmedvék játékosát 1 Erste Liga mérkőzésről eltiltja.
A játékos a büntetését csapata soron következő Erste Liga mérkőzésen tölti le.”



Tovább a jegkorongblog.hu-ra >>>>>


forrás: jegkorongblog.hu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2018-03-12 14:37:07 Fekete öves, Veterán
Ennek aztan semmi ertelme nem volt, foleg 3:2-es vezetesnel.
Lehet, hogy volt Magoban serelem Filip reszerol, de akkor jatszak le Ustawkaban es akkor mindketten megusszak ketto ketto perccel. Es Mago biztosan kifeltette volna a szekelyt.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...