Banner

Magosi Bálint: Nem gondoltam volna, hogy 50 pontot szerzek

Szerző: amigeleken.hu | 2019-03-21 13:22:00

Magosi Bálint játéka eredményesebb és fegyelmezettebb is lett. Szerződéshosszabbítása alkalmából kérte beszélgetésre csapatkapitányunkat a jegkorongblog.hu.


További két évig a DVTK Jegesmedvék csapatában játszik Magosi Bálint. Néhány héttel ezelőtt Vas János, az Extraliga-csapat másik magyar húzóembere ugyancsak két szezonra írt alá, és elmondása szerint 20 perc alatt egyezett meg a klub vezetőivel. Mennyi időbe telt ez Magosi Bálintnak?

“Nálam ez kicsit hosszabb ideig tartott – kezdte a 29 éves támadó. – Először február közepén ültem le Egri István klubelnökkel tárgyalni a hosszabbításról. Az ajánlata korrekt volt, de egyrészt meg akartam beszélni a feleségemmel, a családommal, másrészt a csapaton belül is vártam néhány dologra. Sokat jelentett nekem, hogy Vas János maradt, otthon is támogatatták az ötletet, így végül elfogadtam az új szerződést. A kétéves megállapodás nekem is biztonságot ad, és nem mellesleg erős bajnokságban, remek társaságban és jó körülmények között játszhatok továbbra is.”



Magosi Bálint karrierje talán legjobb szezonját tudhatja maga mögött, hiszen az állandó A csoportos Szlovákia magasan jegyzett elitligájában ért el 60 mérkőzésen 27 gólt és 23 gólpasszt.

”Valóban kitűnően ment a játék, megmondom őszintén, a szezon előtt egyáltalán nem gondoltam volna, hogy 50 pont kerülhet a nevem mellé. Ez azonban nemcsak az én érdemem, a csapattársaim nélkül nem sikerült volna. Nagyon sokszor hoztak olyan helyzetbe, hogy csak be kellett pöckölnöm a korongot a kapuba. A családom és a klub összességében olyan hátteret biztosított nekem, hogy valóban csak a hokival törődhettem, és ez a fajta koncentráltság is sokat jelentett.”


Kattints ide és olvasd el a teljes beszélgetést a jegkorongblog.hu-n >>>>>>


forrás: jegkorongblog.hu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...