Banner

MA ESTE ST LIVE - 13. forduló

Szerző: dfcwolf | 2018-11-04 19:23:00

A 13 forduló kibeszélője.

>

SEGÍTS MINKET!

Az amigeleken.hu ingyenes, de sok munkával készül.
Támogass, hogy növekedni és fejlődni tudjunk!

www.amigeleken.hu/segits-minket

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
3. samanhegy
2018-11-05 20:08:55
Én elmentem volna arra a Sántha találkozóra, kiürítettem volna a csészémet, és gyors távozás előtt ennyit mondtam volna: Geri, neked lefőtt a kávé!
2. PiTor - Hawrek
2018-11-05 15:33:33
...
1. PiTor - Hawrek
2018-11-05 15:33:30
...nandó nyilatkozatából én a következőt hallom:
Biztos alapokon dolgozhatok nyugodtan!...lemondani? ugyan már ilyen edzői előélettel mikor kapok újra egy hasonló állásajánlatot?
... egyébként óriásit fejlődtünk az elmúlt 13 forduló alatt (milyen igaz, már alig van pár olyan mérkőzés, ahol 1-el többel kapnánk ki)...csak türelemre, kitartásra, sok-sok munkára és hitre van szükség, mert előbb-utóbb a pontjaink száma is nőni fog! Addig is...ne feljtsünk el szurkolni a két riválisunk aktuális ellenfelének, hogy legalább az illuzióját minél tovább tudjuk táplálni a bentmaradásnak.
Remélem legalább abban rácáfol az élet spanyolunkra,, hogy igen is lesz az utolsó fordulóban esélyünk, az előző két évhez hasonlóan a bentmaradást kivívni!
Lehet, hogy ...nandó álma 2 év alatt a harmadosztályban kezdii hozni majd a pontokat.... viszont azt nem süthetik el ránk, hogy egy kicsit nem jönnek az eredmények, és rögtön az eddigi gyakorlat szerint új edzőböz nyúlunk! ..csupán ezért is érdemes kitartani a tulajnak mellette!
Szerintem lehet itt puffogni, durcizni ....min. egy dolgot érdemes nem elfelejteni! ...aki fizeti a zenészt az rendeli az aktuális számot!
Mi az én megoldásom?
....irány a jégkorong!
Mégsem


Üzenet küldése...