Banner

Szerdán este Semleges Térfél Extra: Rasszizmus a lelátón?

Szerző: amigeleken.hu | 2017-09-13 18:05:00

A témák, amikről szurkolói szemmel vitatkozni fogunk szerda 20.00. kezdettel:

A FIFA UEFA által tiltott szimbólumok.

A magyar pályákról kitiltott nemzeti zászlók.

Miért zsidózunk, cigányozunk?

Miért hergeljük az ellenfél szurkolótáborát?

Nemzeti szimbólumok tiltása a szórványban.

Szót ejtünk arról is kik hozzák a döntéseket , és hogyan kerül az aktuálpolitika a lelátókra.


Várunk minden érdeklődőt és várjuk természetesen a hozzászólásokat, véleményeket az adás közben.



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 >  Utolsó

2017-09-14 17:42:07 Barna öves, Őstag
Egy biztos...az mtk szurkolót megjelenítő fószernek, biztos több az IQ-ja mint nyolcvan...
2017-09-14 17:38:09 Barna öves, Őstag
Még jó hogy elaludtam az elején...
58. toki* |Válasz erre: 57. fules1
2017-09-14 14:48:25 Fekete öves, Veterán
HMM! Igen.
57. fules1 |Válasz erre: 55. toki
2017-09-14 14:18:43 Piros öves, Őstag
Bizony,bizony, egyszer vallás,egyszer faj,ahogyan az érdek kívánja. Ami meg a rossz tulajdonságokat illeti,mindig az arányokat vegyük figyelembe. Ahogy anno Széchenyi is leìrta a tinta öntése a levesbe vagy a tóba példával.
56. toki*
2017-09-14 14:13:48 Fekete öves, Veterán
Jut eszembe még. A 2 vh. között az amerikai tudósok között az a szóbeszéd járta, állítólag tréfásan, de ki tudja mennyi volt belőle az igaz, hogy keresztezd a magyart és a zsidót, és az utód 1 olimpiai bajnok, 150-es inteligencia szint felettivel rendelkező egyén lesz, aki bármilyen területre kerüljön is az életben, azt a legmagasabb szinten fogja tolni.
55. toki* |Válasz erre: 54. fules1
2017-09-14 13:32:20 Fekete öves, Veterán
2 faj ;))) Egyébként minden népcsoportnak meg van a maga emberi rossz tulajdonsága.
Én szívem szerint Nemeskürtytől idéznék, de mivel nem tudom pontosan, ezért nem fogok, de az önéletrajzi könyvéből (a címe, mi végre is vagyok a világon) 2 történtet ragadott meg ezzel kapcsolatban, ezt leírom.
"Az egyik, hogy még valamikor a 70-es évek elején elment Olaszországba (azt hiszem Milánóba) opera gálára. Ott volt 1 olasz színésznő akit bemutattak neki. Ezt követően az akkori díva elkezdett vele magyarul beszélgetni, ami nagyon meglepte. Kiderült az édesapja Tiszakarádi (segítek, Bodrogközben van) zsidó ember volt, aki egyébként (ha jól emlékszem) tartalékos levente, vagy katona volt. Aztán a zsidótörvényt követően diszidált, de csak azért mert megmondta, hogy nem csak nem veszi fel a sárga csillagot, hanem rosszul esik neki, hogy a magyar állam - akiért már az ő szintén zsidó származású édesapja, már az 1 vh-ban az életét adta - nem hívja be hadi szolgálatra".
A másik, az én kedvencem Kabos Gyula a színész, aki köztudomásúan a zsidó törvények miatt diszidált - és már évekkel korábban az akkor alapított hollywood-ba hívták, szintén borsodi magyar-zsidók Fried Vilmos Tolcsvai születésű, a 20 century fox filmstúdió egyik atyja és névadója, valamint ugye nagyon közeli földim bodrogközi ricsei Czukor Adolf a Paramount filmstúdió atyja, de mégsem ment -. Azt kevesen tudják, hogy bár iszonyatosan haragudott az akkori politikai elitre, amikor Erdély egy része 41-ben visszacsatolásra került az anyaországhoz, ezt Kabos megtudván, örömében az akkori New-yorki kávéházban ahová járt, hajnalig nyitva tartatta, és az összes törzsvendéget Kabos Gyula berúgatta".
Na ez mekkora!!
Szóval az amit ki akartam belőle hozni, hogy nem a jó érzésű magyar emberekkel valamint a magyar hazaszeretetű zsidókkal volt itt sose a gond, hanem másokkal.....
Még annyi, hogy II. András 1222-ben kiadott aranybullája már tartalmazza, hogy pl.: a budai vár alatti "piac" részen a zsidók, hány férőhelyet foglalhatnak el, és mikor, milyen időközönként árulhatnak (ezt már pontosan nem tudom idézni, de a lényeg ez).
54. fules1
2017-09-14 12:49:13 Piros öves, Őstag
Nagyon jó volt ez a műsor is, kellenek ezek a beszélgetések. Az MTK-s srácnak egy Márai idézetet ajánlanék figyelmébe,ami talán érthetőbbé teszi a magyarok és zsidók közötti ellenszenvet,ha ezen lehetne változtatni akkor akár megkezdődhetne a két faj közötti mély árok betemetése is. Tehát az idézet Márai egyik napló részletéből:

„Nincs nekem a zsidókkal semmi bajom, csak a szemtelen és tisztességtelen emberekkel van bajom, akik között feltűnően sok a zsidó.”
53. Balagan Joe |Válasz erre: 50. martin-riggs
2017-09-14 10:48:06 Zöld öves, Tag
Köszönjük!
52. toki*
2017-09-14 08:18:42 Fekete öves, Veterán
Oké, hogy hasonló maga a "harcmodor", mind Bódog, mind pl.: Klopp csapatainak a letámadásos stílusában. Sőt mondhatnám, hogy ugyanaz. Viszont a támadási szekció, a támadás szövés, kisebb kreativitást igényel, és a jó edzők itt szokták belecsempészni a saját kis elképzeléseiket. Ja, és nem mellékesen sok múlik ilyenkor a játékosok egyéni képességén is.
A műsorra visszatérve, hát le a kalappal, hogy 1 ilyen témát mertetek feszegetni, amikor egy bizonyos embercsoport ezt nem nézi jó szemmel. Az én véleményem nagyvonalakban annyi, hogy történelmünk során bebizonyosodott már nagyon sokszor, hogy többek közt ezt a népcsoportot, más népcsoportokkal együtt sokszor kihúztunk a szarból, aztán mindig belénk harapnak ezen népcsoportok későbbi leszármazottai, akiket feltételezhetően más népcsoportok szándékosan ellenünk uszítanak, és természetesen vannak hazánk fiai között is akik ezen népcsoportok seggét nyalják a hazugságokat megerősítve.
Természetesen mindenhol vannak kivételek, de azok a népcsoportokon belül kisebb kasztot alkotnak.
2017-09-14 00:10:36 Zöld öves, Lelkes újonc
Liverpool, Dortmund, Lipcse ki van faszául elemezve minden. 8 mp-en belül labdaszerzés, 10 mp-en belül ellenfél kapujánál lenni, presszing, meg futás malacvágtába. Aztán a Freiburg beáll kiállítás után 10 emberrel a kapu elé a Dortmund ellen, oszt kiderül, hogy ha nincs terület, nem megy kicsiben a játék és a Dortmund olyan töketlen a kapu előtt, mint mi szoktunk. Egy Barca típusú csapat lubickolna a felkínált lehetőséget látva, a rohanófoci egyszerűen befullad.
" Hiába, a vonat is gyors még sem lő gólt." (Nyilasi Tibor) Na ezt kéne megoldania a stílus képviselőinek.
Bódog ettől függetlenül a legjobb ami velünk történhetett.

1 2 3 4 5 >  Utolsó

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...