Banner

Ma este fél hétkor DVTK-Jegesmedvék - FTC

Szerző: amigeleken.hu | 2017-01-17 11:08:00

A Ferencváros elleni hokimeccsek mindig rendkívül izgalmasak voltak és nagy érdeklődésre tartottak számot a szurkolók körében. Minden bizonnyal nem lesz másképp ma sem, hiszen függetlenül a táblázaton elfoglalt helyezésektől, a heves küzdelem, az izgalom és a nagy iram garantált.


A jegkorongblog.hu beharangozója szerint a Fradi ma utólérheti a Titánokat, ehhez azonban Miskolcon kellene győznie, aminél nincs nehezebb feladat a MOL Ligában.


A címvédő 34 meccsen szerzett 77 pontjával most is vezeti éppen a tabellát, bár a MAC és az UTE is szorosan ott van a nyakán. De tiszteletre méltóan stabil formát mutatnak Magosiék az elmúlt időszakban, december óta 12 meccset játszottak, ezalatt 27 pontot gyűjtöttek, az UTE-tól, a Beogradtól és a MAC-tól szenvedtek vereséget. Ezek közül a belgrádiaktól hazai pályán elszenvedett vereség volt váratlan, a másik két éllovast pedig egyszer-egyszer le is győzték ebben az időszakban. Formájuk ráadásul javulóban, idén még nem kaptak ki, Újpesten is nyerni tudtak, a középcsapatokat magabiztosan, a Fradihoz hasonló teljesítményt nyújtó egyesületeket nagy fölénnyel verték. Hazai pályán eddig a megszerezhető pontok 75%-át hozta a DVTK, ez a ligában a legjobb teljesítmény, a csapat erejét mutatja, hogy idegenben egy hajszállal még ennél is erősebbek.



Tovább a jegkorongblog.hu-ra a teljes beharangozóra >>>>


forrás: jegkorongblog.hu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 >  Utolsó

57. divan |Válasz erre: 51. korxi
2017-01-20 06:27:36 Narancs öves, Tag
Mondjuk mikor Pintér lett a szövetségi kapitány, ott is elszaporodtak a győri játékosok. Igaz ő nem egyszerre volt a két pozícióban.
56. Szabó József* |Válasz erre: 51. korxi
2017-01-19 20:37:33 Fekete öves, Veterán
Egyetértünk.
A 2-10-es arány most 4-7-re kúszott fel, ám ez még mindig vicces.
55. korxi |Válasz erre: 53. KáGábor
2017-01-19 20:31:59 Piros öves, Veterán
Ájj amikor van hó mindig belegondolok hogy egy jó Lada de jól jönne most!
54. korxi |Válasz erre: 52. Bobák Kornél
2017-01-19 20:31:15 Piros öves, Veterán
Igen, az szívóág! Amiket írtál, azok a hó természetes velejárói:)
53. KáGábor* |Válasz erre: 50. Szabó József
2017-01-19 20:28:45 Fekete öves, Veterán
Sajnos... Nem tudom dobáltatni a Lada seggét. :( Meg a gyerekek miatt is jó lenne. :)
52. Bobák Kornél* |Válasz erre: 50. Szabó József
2017-01-19 20:20:59 Fekete öves, Veterán
Az a szívóág? Nézőpont kérdése. Nekem négy nap alatt nyolcszor kellett kimennem havat lapátolni. Hiányzik? Na meg elhaladva még mindig olyan az autók hangja az utcánkban, mint amikor motorcsónak röpköd a hullámokon. A kocsiban ülve meg majd' tengeri betegséget kap az ember. Nekem ez az egész már "kicsit" sok. De ha KáGábornak szüksége lenne rá, össze van gyűjtve nagy kupacokba a hó, ingyen elvihető! :)
51. korxi |Válasz erre: 41. cz
2017-01-19 20:18:49 Piros öves, Veterán
Ami a válogatottat illeti, azon belül a válogatást, az egy veretes téma. Itt gyalázat van.
A 4 válogatott pont kétszer annyi mint a kettő volt, de ez még mindig kevesebb mint a tolerálható minimum, annak fényében hogy egymás után kétszer alapszakasz-győztesek és söpréses bajnokok voltunk és most is mi állunk az élen.
Hogy miért van ez mégis?
A válogatottnak a kanadai Rich Chernomaz a szövkapja, aki a Frankfurt szakmai igazgatója, a magyar szövetségi kapitányság csak másodállása neki. Németországban él, Magyarországra csak a válogatott meccsekre és meccs előtti összetartásokra jön. Nem nézi a MOL liga meccseket legalábbis a helyszínen nem.
A válogatottnál a másodedzője Majoross György, akivel tavalyelőtt mi bajnokok és kupagyőztesek voltunk, de nem maradt nálunk, hanem elment vezetőedzőnek a MOL ligában frissen indult MAC-hoz.
De önmagában nem ezért utáljuk, hanem ezért:
http://www.jegkorongblog.hu/2016/10/31/rich-chernomaz-keretet-hirdetett/
A Fehérvár dominanciája természetes, ők a legerősebb és legjobb bajnokságban játszó klubcsapat. De mit keres ott tíz játékossal a MAC?
Majoross nem csak a MAC vezetőedzője, hanem a válogatott másodedzője egyben. Chernomaz itteni helytartójaként ő végzi a beválogatást, ő dönti el, hogy ki legyen válogatott és ki nem. És döbbenetes hogy ez megtörténhet, de nála az az aberrált beválogatási szempont a messze legelső, hogy ki az aki az ő klubcsapatában játszik.
Aki a MAC-ba igazol az válogatott lehet, aki máshol játszik, annak már korábban is válogatott sztárnak, vagy esetleg kanadai honosítottnak kell lennie.
Így lett októberben a válogatott keret tagja 10 MAC-os és 2 Jegesmedvék játékos, azok után, hogy a korábbi MOL Liga szezonban tíz meccsből tízszer vertük meg a MAC-ot.
A válogatottat a saját klubcsapata játékosszerzési promóciójának használja.

Focis példával élve: örülök annak ha diósgyőri van a válogatottban, ha pedig több van annak mégjobban örülök. De ha például most Horváth Ferencet kineveznék másodállásban labdarúgó szövetségi kapitánynak a diósgyőri vezetőedzősége mellett, és erre azt lépné hogy a jelenlegi erőviszonyok között behívna 8-10 diósgyőrit a válogatottba - hát azt egyrészt én is furcsa szemmel nézném, másrészt teljesen jogosnak tartanám a nem diósgyőri szurkolók felhördülését.
50. Szabó József* |Válasz erre: 49. KáGábor
2017-01-19 20:13:52 Fekete öves, Veterán
Sajnos szívóágon maradtatok hóügyileg.
49. KáGábor* |Válasz erre: 48. Szabó József
2017-01-19 20:07:55 Fekete öves, Veterán
Fehérvár :)
Nekem is kb addig fog tartani, aztán mehet a gáz, ahogy írod. Annyi a baj vele, hogy az nem ad olyan kellemes meleget, mint a cserépkályha.
Annyit pontosítanék előző hozzászólásomon, hogy nem jövőre, hanem idén. :)
48. Szabó József* |Válasz erre: 47. KáGábor
2017-01-19 20:00:22 Fekete öves, Veterán
Merre van az itt. :)
Nálam is fogy, február közepéig elég, ám nekem így is jó, utána ráér a gáz fogyni.

1 2 3 4 5 >  Utolsó

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...