Banner

Lengyelországban nincs pénz Nikolicsra, Magyarországon van?

Szerző: Jáborcsik András | 2019-10-16 17:16:00

Ritkán teszünk közzé olyan hírt, amely nem szeretett klubunkkal, a DVTK-val kapcsolatos, de időnként azért kivételt teszünk. A Nikolics Nemanjaról szárnyra kelt hír ugyanis jellemző képet fest a magyar futballban uralkodó állapotokról. A hírek szerint a támadó egykori lengyel klubjánál, a Legia Varsónál nincs pénz Nikolics fizetési igényének kielégítésére. Abban a Lengyelországban, amelynek válogatottja már két fordulóval az Európa bajnoki selejtezőinek befejezése előtt kiharcolta a továbbjutást a G-csoportból. Meglehet azonban, hogy Magyarországon van olyan klub, amely teljesíteni tudja a támadó igényeit. Nem kell nagy jóstehetség ahhoz, hogy kitaláljuk, melyik magyar klubról lehet szó.


Lengyel sajtóinformációk szerint ugyanis nincs esély arra, hogy a Chicagót és az Észak-amerikai Profi Ligát is elhagyó támadó újra a Legia Varsó játékosa legyen, olvasható a csakfoci.hu hírében. A lengyel forrás szerint nem kizárt, hogy hazatér a magyar válogatott csatár, de módosabb környékre is csábíthatják.

Nikolics Nemanja 104 mérkőzés és 56 gól után búcsút mondott azban (MLS) szereplő Chicago Fire csapatának, illetve az Egyesült Államoknak is.

A 31 éves, korábbi magyar, lengyel és MLS-gólkirálynak december végén jár le a szerződése Amerikában, utána pedig szabadon dönthet majd arról, hol folytatja (esetleg fejezi be) pályafutását.



A lengyel Sportowe Fakty c. lap információi szerint felmerült annak a lehetősége is, hogy Nikolics esetleg visszatér a Legia Varsó együtteséhez, amellyel két bajnoki címet és kupagyőzelmet is ünnepelhetett korábban, de a portál úgy tudja, hogy ennek kicsi a realitása.

“Nincs rá pénz, kívül esik a pénzügyi lehetőségeiken” – írja a lap a Legia kapcsán, hozzátéve, hogy az USA-ban állítólag évi majd 2 millió dollárt kereső támadó inkább Magyarországra vagy az arab világba igazolhat majd. “Ott sokkal jobban lehet keresni, mint Lengyelországban” – írják.

Nikolics korábban nem zárta ki a lehetőségét annak, hogy ismét volt klubjánál, Székesfehérváron folytassa majd karrierrjét.


A támadó a hivatalos Facebook-oldalán közzétett búcsújában így ír a jövőjével kapcsolatban:

"Ami az én jövőmet illeti, most türelmesnek kell lennem. Egyelőre semmi konkrétum nincs, de hiszem, hogy lesz választási lehetőségem és ahogy eddig, ezúttal is jó döntést hozok majd".


forrás: csakfoci.hu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2019-10-17 21:29:46 Piros öves, Őstag
Megyen a Vasasba felhozásra. Jövőre meg UTE vagy Honvéd, esetleg Fradi, az erőnléttől függettlenül. A megyen helyes. Folyamatos jelen idő.
6. El Bandi |Válasz erre: 5. mikornyiczky
2019-10-17 10:32:28 Piros öves, Őstag
Nem annyira meglepő ez. Ha ezáltal az adott egyesület bevétele nő, akkor ezt simán kipengetik. Ha mondjuk azt mondja egy zenekar, hogy a gázsi például 200. (Ha 1 néző lesz ha 20000) A koncert szervező bevétele meg például 500, akkor a 200-at simán kifizeti nem?. (Bár azért ez a levezetés nem olyan egyszerű...)

Ui. meglepődnénk, hogy egyes celebek mennyit szakítanak itt nálunk is a semmiért...
Ezzel most nem Nikolicsot bántanám. Azért a lábait néha neki is össze rúgdossák.
2019-10-17 10:09:36 Barna öves, Tag
Évi 2 millió dollár??? Te jó Isten!
4. toki* |Válasz erre: 2. pe-pe
2019-10-17 08:11:04 Fekete öves, Veterán
Azért Kínát se vessük el. ;)
3. El Bandi
2019-10-17 07:41:13 Piros öves, Őstag
Csak azért is hozzánk fog jönni :)
2. pe-pe
2019-10-17 07:24:51 Lila öves, Tag
Mivel nem hinném, hogy újra válogatott lesz ezért én a helyében egy jó zsíros arab szerződésre mennék rá. 2-3x többet is kereshetne mint amerikában.
1. zorba*
2019-10-16 19:35:59 Fekete öves, Veterán
Majd elhozza őt is a Mezőkövesd. :-)
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...