Banner

Klímaszerelés Miskolc vonzáskörzetében - pbklima.hu

Szerző: objektív | 2020-07-16 09:30:00

Ki tudja, milyen lesz a vírushelyzet a bajnokság kezdetére? Az újabb hullámnak és ezzel együtt az újbóli kijárási korlátozásoknak mindenesetre kezdenek megágyazni a napi hírekben. Az emberek egyre kevésbé fogadják az intézkedéseket az elvárt toleranciával. A meccsrejárás csak az egyik dolog ezek közül, és nem is a legfontosabb, amit nélkülöznünk kell majd ismét. Viszont a szurkolóknak igenis az. Fontos. A nyári hőségben, ami elhúzódhat még szeptemberig is – ha már nem lehet a stadionban szurkolni – jobban esik egy hűvös lakásban végigülni a mérkőzést, mint tikkadva lefolyni a fotelról, hiába van kézben a hideg sör.

Egy klimatizált helyiség a jelenlegi szélsőséges időjárási körülmények között nem csak kellemes, hanem egészséges is, ha a benti hőmérsékletet optimálisan állítjuk be a kinti viszonyoknak megfelelően. A légkondicionáló berendezés ma már egy lakásban teljes létjogosultságot nyert, mivel a nyári kánikulák az épület falai között - legyen az magánlakás vagy panel – egyes időszakokban teljesen elviselhetetlenek. Különösen igaz ez azokra a betegekre, akiknél az alapbetegség kifejezetten a nagy hőségre erősödik fel. Már régóta nem csak a multik vagy az irodák, intézmények, különböző kereskedelmi és vendéglátó ipari egységek privilégiuma a légkondicionáló berendezés, hanem lakossági körben is alapvetőnek számít a klíma egy ideje. Aki évről-évre újra átéli a nyár okozta kellemetlen, már-már elviselhetetlen panelkemencét, tudja, csak idő kérdése a klíma beszerelése, ha tetszik, ha nem.

Fontos elmondani, hogy a klímákat nem csak hűtésre, hanem fűtésre is használják a téli időszakban. Kifejezetten fűtésre optimalizált klímák is forgalomban vannak, így a klímaszerelés ma már nem korlátozódik a nyári időszakra.

A klímaszerelés Miskolc és vonzáskörzetében, egész Borsod megye területén belül gyors határidővel elérhető a pbklima.hu jóvoltából. Fiatal, lendületes csapat, lelkiismeretes munka, korrekt árak jellemzik őket. A felmérés Borsod megyén belül ingyenes, ettől távolabbi helyeken megegyezés szerint működik.

A klímákat a pbklima.hu értékesíti, amit az ügyfél a weboldalon választhat ki.

A forgalomba bocsátott klímaberendezések márkái: Midea, Gree, Syen, Daikin, Fujitsu, Panasonic.

Van lehetőség máshonnan vásárolt klíma beszerelésére is, de ebben az esetben felár felszámítására kell számítani. A pbklima.hu által forgalmazott klímaberendezésekre és a szerelésből adódó esetleges problémákra természetesen teljes garancia van.

A pbklima.hu elérhetőségét a weboldalukon találjátok, ahol a szerelők készséggel segítenek minden egyes ügyfélnek a klímaberendezés kiválasztásától a beszerelés utáni használati tanácsadásig mindenben.

És ezt olvastad már?
Banner