Banner

KK: DVTK Jegesmedvék - Jesenice 4-1

Szerző: objektív | 2016-10-21 19:28:00

A Kontinentális Kupa második fordulójában a C-csoport első mérkőzésén a DVTK Jegesmedvék magabiztosan győzött a szlovén Arconi Jesenice ellen. Szombaton a MOL Ligából ismert Dunărea Galați, vasárnap pedig a házigazda lesz az ellenfél a lengyelországi Tychyben. Csak a csoportelső jut tovább.

Kontinentális Kupa C-csoport

DVTK Jegesmedvék - Arconi Jesenice 4-1 (0-1, 2-0, 2-0)

Tychy, 150 néző. Játékvezető: Anton Kislov, Christian Persson, Mateusz Bucki, Artur Hylinski.
DVTK Jegesmedvék: Adorjan (Kiss B.) - Láda, Leppanen, Galanisz, Pavuk, Magosi - Gőz, Vojtkó, Hajós, Popovics, Tóth A. - Cianfrini, Kuqali, Johnston, Miskolczi, Sági - Laczkó, Joe, Ritó, Albert, Karda. Vezetőedző: Doug Bradley,
Arconi Jesenice: Us (Stojanovic) - Logar, Oraze, Rodman, Pance, Sotlar - Cerkovnik, Kranjc, Manfreda, Sodja, Rajsar - Jeklic, Berlisk, Kalan, Brus, Jezovsek - Tarman, Tomazevic, Glavic. Vezetőedző: Nik Zupancic.

1. harmad 06:43 Oraze 0-1 emberelőnyből
2. harmad 23:23 Pavuk (Magosi) 1-1 emberelőnyből
2. harmad 26:47 Tóth A. 2-1
3. harmad 48:12 Sági (Johnston) 3-1
3. harmad 50:04 Magosi (Láda) 4-1

Edzői nyilatkozat

Doug Bradley: - Tudtuk, hogy egy nehéz harcos mérkőzés lesz, és nem is csalatkoztunk. Nagyon erősen kezdett ellenfelünk, de örülök, hogy gyorsan fel tudtunk állni. Sajnálom az 5-3 elleni szituációt, máskor ki kell használnuk. Összességében elégedett vagyok, mert egy nagyon jó csapatot sikerült legyőznünk, amelyben remek játékosok játszanak és akiket egy kiváló edző készít fel. Dolgozunk tovább, még két mérkőzés hátra van.

Elolvasom a teljes cikket>>>

forrás, fotó:dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.