Banner

Kiállítás nyílik a régi Diósgyőri Stadionról

Szerző: objektív | 2017-06-12 09:07:00

Volt egyszer egy stadion címmel a Múzeumok Éjszakáján, június 24-én nyílik a diósgyőri sportpályák történetét bemutató kiállítás a Herman Ottó Múzeum Papszer utcai épületében.

Épül az új Diósgyőri Stadion, a déli oldalon már fenn van a teljes tetőszerkezet, és az északi oldalon is elkezdték a felszerelését. A nyugati oldalon a főépületen dolgoznak a munkások, míg a keleti lelátó végleges formája is egyre jobban kirajzolódik.

Amíg a tervezett átadás, 2018 februárja el nem jön, addig a régi stadion kapcsán lehet nosztalgiázni. Ebben segít a Herman Ottó Múzeum hamarosan megnyíló kiállítása.

A Múzeumok Éjszakáján nem csak a sokszínű kiállítást lehet megtekinteni, hanem különböző programok is várják az érdeklődőket. Ezen az estén kerül bemutatásra a DVTK Aranycsapat című film a DVTK 100 év, és az Új legenda születik alkotóitól (Kriskó László rendező-vágó, és Csincsi Zoltán operatőr), és találkozni lehet a legendás csapat tagjaival is.

"Volt egyszer egy stadion"

Helyszín

Herman Ottó Múzeum Kiállítási épülete (3530 Miskolc, Papszer 1.)

Program

2017. június 24., szombat (Múzeumok Éjszakája)
18:00 Megnyitó
22:00 DVTK Aranycsapat - filmvetítés (premier)

2017. december 31.
A kiállítás tervezett zárása

forrás:dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
1. kerecsen
2017-06-12 18:07:41 Piros öves, Őstag
Én kis naiv tavaly azt hittem, hogy a múzeumok éjszakáján ingyen be lehet menni a kiállításokra. Felkerekedtem a családdal és fizettem egy csomó pénzt a majdnem semmire. Erre a kiállításra azért elmegyek.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...