Banner

Két fiatal támadót igazolt a DVTK

Szerző: objektív | 2017-06-21 12:55:00

Két megyénkbeli, fiatal támadót igazolt a DVTK a Puskás Akadémiától. Makrai Gábor már az előző idényt is Diósgyőrben töltötte kölcsönben, míg Óvári Zsolt néhány napja készül együtt új társaival.

Makrai Gábor

A dédestapolcsányi Makrai Gábort nem kell bemutatni, hiszen az előző bajnokságban kölcsönjátékosként 19 mérkőzésen lépett pályára a DVTK mezében, és hajrában szerzett négy góljával nagy szerepet vállalt a bennmaradás kiharcolásában.

- Össze sem tudom számolni, hányszor került korábban szóba, hogy a DVTK játékosa legyek, de valamiért mindig elhalt - idézte föl Makrai Gábor. - Ezért örültem, amikor ősszel kölcsönjátékosként hazatérhettem Borsod-Abaúj-Zemplén megyébe, amiben nagy szerepet játszott Benczés Miklós személye. Egy félévre volt szükség ahhoz, hogy egy hullámhosszra kerüljek a társakkal, és erőnlétileg is utolérjem magam. Ennek lett meg az eredménye, tavasszal négy gólt is szereztem. Nagyon jól érzem magam Diósgyőrben, öröm ilyen fantasztikus szurkolótábor előtt játszani hétről hétre, ez is a maradásom mellett szólt. Jók a körülmények, a társak, és a bajnokság hajrájában már az élcsapatok ellen is tudtunk győzni. Úgy érzem, rengeteget tudok még fejlődni Bódog Tamás kezei alatt. Örülök, hogy a két klub meg tudott egyezni egymással, és továbbra is a DVTK labdarúgója lehetek. Azon leszek, hogy gólokkal segítsem sikerekhez a csapatot. Köszönettel tartozom a Puskás Akadémiának az ott eltöltött évekért, egyúttal szeretnem megköszönni a szüleimnek azt a támogatást, amit az elmúlt években kaptam. Végül, de nem utolsó sorban köszönöm a barátnőmnek is, hogy mindig mellettem áll.

- Pontosan tisztában vagyunk Makrai Gábor képességeivel, éppen ezért szerettük volna az előző évi kölcsön után végleg megszerezni - osztotta meg Bódog Tamás szakmai igazgató. - Amióta a DVTK sikeréért dolgozom, meggyőzött arról, hogy képességei alkalmassá teszik arra, hogy a csapat hasznos tagja legyen. Gólérzékeny, gyors, fiatal játékos, aki, ha továbbra is úgy dolgozik, mint a bajnokság hajrájában, akkor szép jövő előtt áll.

Makrai Gábor a bajnokság befejezése után az U21-es válogatottban szerepelt, ezért Bódog Tamás vezetőedző szabadságot adott neki. Hétfőn csatlakozik a társakhoz.

Elolvasom a teljes cikket>>>

forrás, fotó:dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 >  Utolsó

108. fules1 |Válasz erre: 95. portugal
2017-06-22 13:33:36 Piros öves, Őstag
107. zorba* |Válasz erre: 106. toki
2017-06-22 12:30:23 Fekete öves, Veterán
Magyar népmesék sorozatba beférne. ;-)

106. toki* |Válasz erre: 102. zorba
2017-06-22 12:03:09 Fekete öves, Veterán
Másodállásba nem szoktál meséket írogatni. Baromira tetszik, és van benne valami népies jelleg is! ;)))
105. vectra |Válasz erre: 101. duke
2017-06-22 11:32:38 Lila öves, Tag
Volt a sakkszövetség elnöke is,szponzor Újpesten,a kosárlabda szövetség elnökségi tagja.
104. portugal |Válasz erre: 97. samanhegy
2017-06-22 09:38:29 Barna öves, Őstag
Nekem nincs,az tuti. Anyámat is kérdeztem, ő se tud róla. Valahogy lehet hogy bekeveredtek, az egyik nagyanyám elég gyanús. Állandóan nézegeti a lovakat. De lovak máshol is voltak. Lehet hogy mongol. Vagy csak idióta. Az utóbbira gyanakszom. Megkérdezte például, hogy jól van-e az öcsém? Nincs is öcsém.
103. KáGábor* |Válasz erre: 102. zorba
2017-06-22 09:29:31 Fekete öves, Veterán
Szép hasonlat. Tetszik! :)
102. zorba*
2017-06-22 08:41:50 Fekete öves, Veterán
Ha egy szóval kellene összefoglalnom, hogy mit érzek LT tulajdonos iránt, az a HÁLA szó lenne.

7 év távlatából semmi jelentősége, hogy hogyan keveredett hozzánk, de a megjelenésével a DVTK elhagyta a "kispályát" és a hazai futball megkerülhetetlen és tisztelt részévé vált.

Szeretek hasonlatokat gyártani. hadd osszam meg az alábbit: :-)

Az ő esetében úgy képzelem a történetet, hogy volt egy tehetséges kereskedő, aki adott-vett mondjuk kerteket. Hideg fejjel döntött, mindig a haszon érdekelte csak. Jól ment neki az üzlet. Egy szép napon a király parancsára meg kellett vennie egy elhanyagolt, gazzal benőtt kertet. A király azt is parancsba adta, hogy kaszálja le azt. A kereskedő lekaszálta, de úgy volt vele, hogy akkor már hasznosítja is kertet, ne álljon parlagon és ültetett bele gyümölcs fákat. A gyümölcs fák elkezdtek teremni, de voltak olyan évek amikor a kártevők, volt amikor az időjárás vitte el a hasznot. De a kereskedő mindig újra és újra kezdte a kertészkedést és végül napról napra egyre szebb lett a kert. A kereskedő azon kezdett el gondolkodni, hogy megveszi a szomszédos, szintén gazban álló kerteket és azokra is rendbe teszi és gyümölcsöst telepít rá.

A kereskedő lassan azon vette észre magát, hogy egyre jobban élvezi a kertészkedést, az ALKOTÁS ÖRÖMÉT. Elkezdtek a kertek egyre jobban a szívéhez nőni és ezek a kertek végül megváltoztatták magát a kereskedőt is. A szép gyümölcsösöket az emberek is élvezték, mert friss gyümölcsöket vehettek tőle és az ő szomszédságukban sem elhanyagolt, gazos kertek álltak többé. Még a király is örült, mert ő is szerette a gyümölcsöt. A végén mindenki nyert ezzel a történettel.

Én így képzelem LT és a DVTK meséjét. :-)
101. duke |Válasz erre: 91. funkdvoid
2017-06-22 08:12:41 Barna öves, Tag
A ritka interjúi egyikében mesélte LT, hogy Csányi hívta fel a figyelmét "a magyar futballban rejlő üzleti lehetőségekre." Ez csúnyábban fogalmazva azt jelenti, hogy állítólag (!) kormányzati körökből jött az ukáz, hogy be kéne fektetni egy focicsapatba, különben egyes gyanús üzleti ügyek alaposabban meg lesznek piszkálva. A DVTK-hoz valóban nem volt előtte köze Leisztingernek, szintén ebben az interjúban mondta, hogy fiatal korában Újpest meccsre járt a barátaival. (Ez már csak feltételezés, de innen jöhetett a Kovács Zolival való ismeretsége.) Szóval amikor LT megtudta, hogy ellenállhatatlan vágyat érez egy focicsapat megvásárlására, éppen két eladó klub volt a piacon: a Haladás és mi. Ő először Szombathelyre ment, mivel ott már elsőosztályú csapat volt akkor is, de az üzlet végül kútba esett. Bíró "Lombard" Péter kétes tevékenységéből okulva a szombathelyi önkormányzat nem akart egy magánbefektetőnek többségi tulajdont adni a csapatban, LT pedig nem akarta, hogy a pénzéért cserébe ne legyen beleszólása a dolgokba. Úgyhogy inkább a Diósgyőrt választotta, ahol tárt karokkal fogadták.

Viszont az, hogy a többi szakosztályt is összegyűjtse, illetve bővítse, (tudtommal) már a LT saját döntése volt, és nem is lehet oka panaszra: a Jegesmedvék több címet is nyertek az utóbbi időben, tulajdonosunk pedig elnökségi tag lett a kosárlabdaszövetségnél. És úgy néz ki, Bódog érkezése a focival kapcsolatban is újra aktivizálta: emlékszünk rá, Szivics két vagy három hónap alatt nem tudta elérni, hogy személyesen egyeztessenek. Az utóbbi idők cikkeiből pedig tudjuk, hogy a két Tamás most szinte napi kapcsolatban van egymással.
100. toki*
2017-06-22 07:55:44 Fekete öves, Veterán
L.T-ről annyit, hogy küldték-e vagy sem, ő akart ilyet vagy sem, idegileg jobban megviselte ez az egész mint a többi vállalkozása vagy sem, de mondjuk ezt szajkózhatnánk bárhogy, a lényeg nálam, hogy itt van. Az már csak az én véleményem, hogy lehet nem tetszett először neki az egész, de, hogy belénk szeretett, ehhez szerintem kétség sem férhet, viszont az előferdülhet, hogy nem a labdarúgás nevezetű sportág miatt.
99. toki* |Válasz erre: 96. portugal
2017-06-22 07:50:24 Fekete öves, Veterán
Azért az "ádámcsutkásokkal" is vigyázni kell St. Pauliban ;))) De Hamburg az Hamburg.

1 2 3 4 5 >  Utolsó

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...