Banner

Katona Szidónia: "Szeretnék alapember lenni Diósgyőrben"

Szerző: Jáborcsik András | 2018-10-11 21:02:00


Katona Szidónia az idei nyáron csatlakozott az Aluinvent DVTK női kosárlabdacsapatához. A válogatott bedobó Ceglédről érkezett hozzánk. A dvtk.eu interjújából idézünk:


Miért éppen a Diósgyőrt választottad?
Az itteni feltételek kifogástalanok. Professzionális klub, tetőtől-talpig. Minden adott ahhoz, hogy egy játékos csak és kizárólag a kosárlabdával foglakozzon. Nem akarok közhelyeket puffogtatni, de az a szeretet, ami itt körülveszi a csapatot, egyedülálló az országban. A szurkolókra nincsenek szavak, ezt a saját bőrünkön is érezhettük az első hazai meccsen. Ellenfélként nagyon kemény volt itt játszani, de egyben fantasztikus érzés is. Nem utolsósorban pedig az edző, és a csapattársaim miatt is a Diósgyőr mellett döntöttem.

Milyen terveid vannak a közeljövőt tekintve?
Mindenféleképpen szeretnék alapember lenni Diósgyőrben és a válogatottnál is. Az a tervem, hogy egy olyan biztos ember legyek, akire mind a pályán, mind a pályán kívül lehet számítani. Mindent meg fogok tenni azért, hogy a teljesítményemmel bebizonyítsam, hogy helyem van itt és a válogatottnál. Hogy egy kicsit a távolabbi jövőmet is érintsem, annyit elárulhatok, hogy jelentkeztem a Miskolci Egyetemre.



Mire számíthatnak a szurkolók a következő meccseken? Mit üzensz nekik?
Mondhatom a lányok nevében is, hogy nagy szeretettel várjuk őket! Jöjjenek ki minél többen, ha tudnak, mert mi mindent megteszünk majd azért, hogy ők jól érezzék magukat a meccseken. Azt megígérhetem, hogy kőkeményem odatesszük majd magunkat, és csapatként fogunk harcolni egymásért, a klubért, a városért és természetesen a szurkolókért! Küzdeni fogunk azért, hogy megtartsuk őket és a diósgyőri életérzést, amit képviselnek, képviselni fogjuk mi is! Ez szerintem már látszódott a Zalegerszeg és a Sopron elleni meccseken is. És biztos vagyok benne, hogy a szombati Csata és a szerdai PINKK elleni meccseken is látni fogják.


Elolvasom a teljes interjút a dvtk.eu-n >>>>>


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
3. vebgy*
2018-10-13 15:21:42 Fekete öves, Veterán
Reméljük két kuka év után az idei sikereket is hoz majd...
2. Karpfen
2018-10-13 10:03:29 Barna öves, Veterán
Csak a rend kedvéért, eldőlt, hogy a Brno mellé a Velence és a Nantes került a csoportunkba az Európa Kupában.
1. burritos
2018-10-12 08:42:53 Zöld öves, Fanatikus tag
Szeretem a lelkes, odaadó játékát! Üdv Miskolcon Szidi!
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...