Banner

"Karakter. Akaraterő. Szív"

Szerző: objektív | 2017-03-27 18:14:00

Saját nevelésű játékosként sokszorosan átérzi Gőz Balázs, hogy mit jelent a DVTK Jegesmedvék számára a sorozatban harmadszor megnyert MOL Liga és a magyar bajnoki cím. A dvtk.eu interjújából idézünk:


- Sikerült-e már kipihenni az ünneplés okozta fáradalmakat?
- Most még tart a pihenés, eddig mondhatni a fieszta zajlott. Úgy gondolom, hogy azokat a fáradalmakat, amelyek a MOL Liga, illetve a bajnoki rájátszás velejárói, az utolsó győzelemmel egyből kipihente mindenki már ott az ünneplés alatt. De persze napról-napra könnyebb már a láb, és frissebb lesz az ember.

- A szombati nap abszolút rólatok szólt, hiszen egy panoráma busszal jártátok be a várost, majd a kettes számú jégpályán és a sportcsarnokban folytatódott a közös ünneplés.
- Fantasztikus érzés. Az egész délután nagyszerű élmény volt, ami elmondhatatlanul jó érzéssel tölti el az embert. Nagyszerű volt ismét átélni ezeket a pillanatokat. Látszott mindenkin az a szabadságérzet, amit a bajnoki győzelem okozott, mindenkinek fülig ért a szája. A közös szurkolás pedig a kosármérkőzésen az ultrákkal, leírhatatlan volt, amiket még az unokáimnak is biztosan mesélni fogok majd.

- Milyen érzés háromszoros MOL Liga győztesnek lenni?
- Aki a csapatban elmondhatja ezt magáról, azok nevében is beszélhetek, nagyon jó és büszke érzés tölt el. Mindenképpen meg kell említenem, hogy ez volt az eddigi legnehezebb szezon, ahol nem feltétlenül végső esélyesként indultunk el. Ennek tudatában még jobban esett ez a győzelem mindenkinek és azt gondolom, hogy ez különösen feldobja ezt az egészet, mert óriási teljesítményt nyújtott a csapat a döntőben.

- Mivel volt másabb ez a MOL Liga szezon?
- Már az alapszakaszban is meglátszott, hogy sokkal kiélezettebbek voltak a mérkőzések, főleg a felsőházban. A rájátszásban a Fradit választottuk, és mint utólag kiderült, velük volt a legnehezebb feladatunk. Az a párharc is megmutatta, hogy a rájátszásban mindenki a nulláról indul, és bárki elkaphat bárkit. Úgy gondolom, az az összecsapás nagyon fontos volt a csapat életében, hiszen az kovácsolta össze igazán az együttest, és az tett minket igazi csapattá, ahol mindenki a másikért tudott dolgozni.


Elolvasom a teljes cikket a dvtk.eu-n >>>


forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
4. korxi
2017-03-30 13:06:23 Piros öves, Veterán
Faszagyerek, faszagyerek!
3. walaki |Válasz erre: 1. korxi
2017-03-28 19:22:55 Piros öves, Őstag
.
2017-03-28 18:25:52 Fekete öves, Veterán
http://www.jegkorongblog.hu/2017/03/28/a-mac-ot-megint-magahoz-edesgette-az-ebel/#post-210316

Mi pedig mehetünk akár az extrába :D
1. korxi
2017-03-28 09:02:05 Piros öves, Veterán
Mekkora volt már az a lelátóra felmenés, légiósokkal együtt és szurkolás az ultrákkal! Elég váratlanul ért mindenkit, hogy nem kívánják a VIP székeken végigülni a meccs hátralevő részét:)

Remélem hogy Gőz Balázs mindenképpen marad, ő azon kevés MOL liga játékosok egyike, akinek nem kell MAC-osnak lennie ahhoz hogy válogatott legyen.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...