Banner

Kányási Veronika meghosszabbította szerződését az Aluinvent DVTK-nál

Szerző: Jáborcsik András | 2020-05-04 22:42:00

Hétfőn hivatalossá vált, hogy DVTK csapatát már két éve erősítő Kányási Veronika a következő idényben is a piros-fehérben folytatja pályafutását.


Nagyon örülök, hogy a jövő szezont is az Aluinvent DVTK csapatában tölthetem - árulta el Kányási Veronika. - Valószínűleg nagyon fiatal csapatunk lesz, de biztos vagyok benne, hogy kemény munkával és a fantasztikus szurkolóink segítségével képesek leszünk elérni a kitűzött célokat. Minden meccsen a maximumot fogjuk nyújtani és nagyon várjuk már a következő szezont!



Veronika az állandóságot képviseli csapatunkban - tette hozzá Völgyi Péter, az Aluinvent DVTK sportszakmai igazgatója. - Mentalitása, edzésmunkája, alázata és elkötelezettsége példaértékű. A soron következő szezonban várom tőle az igazi áttörést, fizikumát jól használva a védekezés mellet a támadásban is markáns teljesítményre lehet képes, és reményeim szerint a felnőtt válogatottban is bemutatkozhat majd.


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

11. benji
2020-05-08 08:56:08 Lila öves, Őstag
Több részlet itt:
https://boon.hu/sport/helyi-sport/megvan-a-negyedik-szerzodeshosszabbitas-4232373/
10. grosser |Válasz erre: 8. korxi
2020-05-06 22:59:13 Piros öves, Veterán
Hidd el jó lesz ez. Két-három év fiatalokkal együtt nagyon sokat hozhat a konyhánkra, még akkor is, ha beáldozunk két szezont
9. Geotic |Válasz erre: 8. korxi
2020-05-06 20:19:28 Piros öves, Őstag
Illetve a magyar női kosárlabda jövőbeni besorolása miatt is érdemes lenne visszalépni a Szekszszárd javára, lehet hogy pont az ők idei jó szereplésük nyitja meg 1-2 év múlva a mi EL csoportkörünket :-)
8. korxi |Válasz erre: 3. benji
2020-05-06 19:56:45 Piros öves, Veterán
Hát ha ők ennyire tele vannak lóvéval hogy a mostani helyzet meg sem kottyan nekik és csak igazolgatnak, üzenjük meg nekik azt (amire az NSO fórumon is céloztak) hogy némi készpénz ellenében esetleg készek lennénk megfontolni az Euroliga-selejtezőtől való visszalépést:)

Amúgy világos hogy most nem indulhatunk el, minden szempontból hülyeség lenne, különösen annak fényében, hogy ahogyan az utólag kiderült tavaly, még az akkori keretünkkel is sok lett volna.
Azt már tudjuk hogy fiatalokkal kezdünk a nulláról, akiknek majd fejlődniük kell, de annak sem az a legjobb módja hogy három nagyságrenddel erősebb csapatokkal hülyére veretjük őket.
Persze ez is csak fikció, hiszen tutibiztos hogy már a selejtezőn sem jutnánk túl. Nem is lenne korrekt elvenni a selejtezőlehetőséget a Szekszárdtól akiknek - velünk ellentétben - még lehet is ott keresnivalójuk, másrészt érdekünk hogy be is jussanak, mert hátha az EL szereplésre rámenne egy kicsit a hazai idényük. Innen nézve egyenesen önkibaszás lenne magunkkal, ha nem lépnénk vissza javukra.

Nekünk egyébként esélyes hogy az EK is sok lesz, és majd ott is csak valamiféle tisztes helytállásban reménykedhetünk.
2020-05-06 14:00:28 Kék öves, Fanatikus tag
Itt már csak a szurkolók és a lelátói baráti társaságok lesznek a régiek...
De legalább esélytelenek leszünk sok csapat ellen és nem kell majd idegeskedni :))
6. Csabi K
2020-05-06 13:53:30 Kék öves, Tag
Újabb várt bejelentés:
http://dvtk.eu/20033-Tavozik_Katona_Szidonia-cikk-kosarlabda
5. grosser |Válasz erre: 4. achilleus68
2020-05-06 10:58:55 Piros öves, Veterán
Pontosan, kezdhetünk megint elölről mindent. De ezt is túl fogjuk élni, ahogy sok mindent túléltünk már az elmúlt 110 évben.
Viszont minden rosszban, így ebben is van valami jó is. Lesz egy fiatal csapatunk, ha sikerülne hosszabb távon együtt tartani a csapatot, akkor 2-3 év múlva még jól is kijöhetünk ebből, sőt.
Az elvárásokkal kapcsolatban én egy hangyányit optimistább vagyok, első körben azt mondom, hogy 5-8 hely, de egy pici szerencsével esetleg a négybe is odakerülhetnénk, higgyétek el nem lehetetlen, minden csapat gyengülni fog még a Sopron is, na jó talán a Szekszárd nem, de van mögöttük egy bazi nagy állami cég az atomerőmű, ahonnan ömlik ám a pénz rendesen, ha az nem lenne, ők is bajban lennének.
2020-05-06 07:58:08 Piros öves, Őstag
Hát legalább darabra megleszünk. Persze értékelni kell, ha valaki itt akar játszani, de ez a keret elég vékonyka lesz. Ha a nyolcban végzünk, az már számomra siker lesz. Kezdhetünk megint építkezni.
3. benji
2020-05-06 00:49:30 Lila öves, Őstag
A Szekszárd szívesen indulna az Euroligában, nem is értik, miért a DVTK-t hozta ki az MKOSZ a 2. helyre.
Most szabadkártyát fognak kérni, így próbálnak bejutni.

https://wbasket.hu/munkaba-allt-a-szekszard/

Krnjics "Szárá"-val pedig 2 évet hosszabbítottak. Tényleg, ő is a "magyar" magot erősíti.
Szerették volna Teja Oblak-ot visszacsábítani, de most nemet mondott nekik, mert Prágában adott az esély a jó Euroliga szereplésre (az idei Final4-t is szerették volna megrendezni), de egyszer még szeretne visszatérni Szekszárdra, mert jól érezte ott magát.
2. Geotic |Válasz erre: 1. anszkord
2020-05-05 20:51:47 Piros öves, Őstag
Jó ötlet!
Ha már nem a legjobb, de a legszebb lányokból álló csapat legyen a mienk!

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...