Banner

Kacagva süt ránk az égről a nap

Szerző: dfcwolf | 2016-08-20 18:44:00

Nem mondhatjuk, hogy az eddigi meccseinken nem nézett ránk kacagva a nap. Sajnos, az utolsó négy meccsen rajtunk nevetett, és nekünk nem igazán volt kedvünk vele nevetni. Nagyon jó lenne, ha holnap mi lennénk azok, akik mosollyal az arcukon hagyják el a stadiont!

Ez a Vasas nem verhetetlen, szögezzük ezt le az elején. A múlt évben a kiesés ellen küzdöttek és nem volt hangos a média az igazolásaiktól ezen a nyáron sem. Persze, együtt van a társaság egy ideje és az edzőnek is volt ideje az elmúlt egy évben, hogy komolyan dolgozni tudjon a csapattal. De nézzünk pár nevet: Debreceni, Korcsmár, Vaskó, Czivtkovics, Manjekar, Könyves, Remili. Nem olyan névsor ez, amitől vigyázzban kellene állnunk.

Főleg nem itthon! Ez a mi pályánk, a mi városunk! Nagyon várom azt, hogy ne aludjuk végig az első félidőt, hanem az első pillanattól kezdve, mindent beleadva harcoljunk a pályán végre, hogy elégedetten csettintsen a miskolci publikum. Ezt akarom látni és nem a fogadkozást és nem a második félidei rohanást az eredmény után! Mert az nem boldogít. Nem azért akarok meccsre menni, hogy elkönyveljek egy újabb vereséget és kedvetlenül szálljak a villamosra és a rám néző arcokban ugyanezt az érzést lássam visszatükröződni. Nyerni kell!

Össze kell szedni magunkat fejben és úgy kell kifutni a pályára, hogy csak a győzelem az elfogadható eredmény a 90 perc végén. Nagyon nem mindegy, milyen szájízzel megyünk neki a kis pihenőnek. Jöttek új játékosok és talán pályára is léphetnek holnap. Remélem, valódi erősítései lesznek a keretnek! Nagyon fontos lenne, hogy a kevés helyzetünket értékesíteni is tudjuk, ahogy az első két meccsen tettük.

Lehet, hogy nem vagyok teljesen normális, de úgy érzem, nyerni fogunk. Most nem mi leszünk azok, akik segítenek az ellenfélnek naggyá válni, hanem azok leszünk, akik megszakítják mások sorozatát.

Biztosan nem lesz nézőszám rekord, de erről nem mi tehetünk. Akik kint lesznek, azok viszont buzdítani fogják a csapatot, ahogy tették eddig is. Ránk nem lehetett panasz. A szurkolásban mi vagyunk a legnagyobbak, tessék felnőni hozzánk!

Tippem: 1-0

fotó: Sashalmi L.

És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.