Banner

"Jó ritmusban játszunk"

Szerző: objektív | 2018-03-08 17:07:00

A vesztett pontok tekintetében listavezető KSC Szekszárdot fogadja az Aluinvent DVTK a bajnokság 20. fordulójában szombaton este. Csütörtökön sajtótájékoztatót tartottunk, melyen Štefan Svitek és Bach Boglárka válaszolt az újságírók kérdéseire.

Štefan Svitek: - Arra számítunk, amit a Szekszárd egész szezonban és a múlt évben is mutatott. Agresszív védekezés, egész pályás letámadás, modern kosárlabda, úgy, ahogyan ma ezt játszani kell, lehet, hogy egy kicsit a határokon túl is, de ezt nem a mi dolgunk eldönteni, ez a játékvezetők feladata. Szeretnénk ott folytatni, ahol a Győr ellen abbahagytuk. A Szekszárd is és mi is jó ritmusban kosárlabdázunk. Sikerült legyőznünk egy erős győri csapatot, jól játszottunk, az elejétől jól védekeztünk, ezt a formát kell átmenteni.

Forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
5. benji |Válasz erre: 2. grosser
2018-03-09 23:32:47 Lila öves, Őstag
Én is remélem, hogy jövőre is nálunk játszik Kirby.
A ma esti edzésen is ott volt, már mankó nélkül sántikált be a kispadhoz.
2018-03-09 07:11:44 Fehér öves, Lelkes újonc
Nem nagyon maradt csapat, aki ne kérte volna ki magának a szekszárdi pankrációt.. A győri meccsük után, mintha fordult volna a trend, megszórták rendesen faltokkal őket, kis is kaptak kétszer.. Igaz, ügyeltek rá, hogy az ellenfélnek is pont ugyanannyit fújjanak.. Sajnos valószinűleg ez lesz a kulcskérdés.. Ki kell szivni a játékvezetők vérét, ha pimaszkodnak :) !! Egyébként érdekes, hogyha legyőzzük őket, akkor várhatóan a Sopronnal elődöntőzünk, de akkor is le kell őket győzi !! Egyik legjobbjuk Erkic elment, akit hoztak helyette, a portugál, nem ugyanaz a szint.. Kicsit túl is sztárolták őket most az Európa Kupa menetelés után, végre ők is kisebb gödörbe kerültek két év után.. Raksányi Kriszta nélkül azért szerintem papiron jobbak, lehet, hogy jobb is egy lassú, sok faltos meccs, lassan szokásos Diósgyőri fergeteges végjátékkal :) ! Hajrá Lányok! Mi vagyunk a Legnagyobbak !!
3. grosser
2018-03-08 20:00:13 Piros öves, Veterán
Egy tünemény ez a csaj, és azt már világosan látom, hogy nagyon jót tett neki az a kötelező első húsz perc játék és él is a lehetőséggel, egyre jobb Bogi!
2. grosser |Válasz erre: 1. benji
2018-03-08 19:50:13 Piros öves, Veterán
Nagyon sajnálom Monicát, mert egy jó játékos, de valahol érthető is, minek padoztatni egy légióst, nem kicsit luxus ez, azért nagyon remélem, hogy felépülése után Kirby is visszatér hozzánk, ahogy Lyssi is!

!
1. benji
2018-03-08 19:00:34 Lila öves, Őstag
Burkholder valamikor ősszel játszhat legközelebb, Engelman pedig távozott, így a jelenlegi 4 légióssal fejezzük be a bajnokságot (új játékos már nem igazolható), legalábbis remélem, közülük már senki sem sérül meg.

http://www.boon.hu/aluinvent-dvtk-egy-legiossal-kevesebb/3789433
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...