Banner

Jegyek a szombati meccsre

Szerző: objektív | 2016-07-19 17:42:00

Kedden 18 órától kaphatók a belépők a nagy érdeklődéssel várt szombati DVTK - Újpest mérkőzésre. Szerdán délig csak az interneten, ezt követően személyesen is megvásárolhatók a jegyek. Kérjük, aki teheti, elővételben vásároljon, hiszen így az árak is kedvezőbbek.

OTP Bank Liga 2. forduló

2016. július 23., szombat 18:00 h

Diósgyőri VTK - Újpest FC

A találkozó szurkolói kártya nélkül is megtekinthető, de kérjük, aki rendelkezik szurkolói kártyával, az a gyorsabb kiszolgálás érdekében vigye magával a jegyvásárláshoz!

A Diósgyőri Stadion kapui a találkozó előtt másfél órával (16 óra 30 perckor) nyílnak. Kérjük szurkolóinkat, hogy lehetőség szerint ne a kezdő sípszóra érkezzenek, mert a kapuk áteresztő képessége véges, így aki az utolsó pillanatban jön, az lemaradhat a találkozó elejéről.

Bérletek

A jegyárusítás mellett folyamatosan kaphatók a DVTK első öt hazai mérkőzésére szóló bérletek is. Erről bővebbenide kattintva olvashatnak szurkolóink.

Belépőjegy

A DVTK - Újpest találkozó a jegyárakat tekintve az A kategóriába tartozik.

A belépőket elővételben a DVTK Szinvaparkban és a Diósgyőri Stadionban található üzletében, az interneten pedig a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megváltani.

A jegyárusítás az interneten kedden 18 órakor, személyesen a DVTK Ajándékbolt Szinvaparkban található üzletében szerdán 12 órakor, míg Diósgyőrben 14 órakor indul.

Ezen kívül jegyek válthatók elővételben országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is, itt azonban előfordulhat, hogy szervizdíjat számolnak fel a belépő kiállításáért.

Az IBUSZ irodákban (a jegyáron felül 350 forint jegykiállítási díj ellenében) biztosan kaphatóak belépők a DVTK mérkőzéseire:

  • IBUSZ Miskolc (3504 Miskolc, Széchenyi u. 14.)
  • IBUSZ Tiszaújváros (3580, Tiszaújváros, Barcsay tér 6-8.)
  • IBUSZ Tornyosnémeti (3877, Tornyosnémeti Határátkelő)

Elolvasom a teljes cikket>>>

forrás: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.