Banner

Jegyek a Mezőkövesd - DVTK meccsre

Szerző: objektív | 2019-12-04 11:25:00


Az OTP Bank Liga 15. fordulójában a Mezőkövesd vendége lesz a DVTK labdarúgó csapata. A belépőjegyek elővételben az interneten és a DVTK jegypénztáraiban is megvásárolhatók. A meccsjegy.mlsz.hu oldalon a hazai klub döntésének értelmében csak szurkolói kártyával lehet belépőjegyet vásárolni.



OTP Bank Liga 15. forduló

2018. december 7., szombat
14:30 Mezőkövesd-Zsóry FC - Diósgyőri VTK

Jegyárak

A vendégszektorba szóló belépőjegyek elővételben (december 6-án, 16:30-ig) 1100 forintba, a mérkőzés napján 1600 forintba kerülnek, a hazai klub döntésének értelmében a meccsjegy.mlsz.hu oldalon csak DVTK klubkártya birtokában vásárolhatók meg.

Jegyvásárlás

A belépőjegyek hétfőtől elővételben az interneten, valamint személyesen Miskolcon, a DVTK jegypénztáraiban is megvásárolhatók. Mezőkövesden kizárólag lakcímkártya felmutatásával vásárolható belépőjegy a vendégszektorba, klubkártya a személyes jegyvásárláshoz nem kötelező. A helyszínen a mérkőzés napján 10 óra 30 perckor nyitnak ki a pénztárak.


Nyitvatartás

DVTK Stadion jegypénztár
hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra
vasárnap: zárva

Beléptetés

Kérjük szurkolóinkat, hogy személyi azonosításra alkalmas iratot vigyenek magukkal.

A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről.

Az interneten vásárolt jegyek esetében a szervezők azt kérik, nyomtassák ki, és ezt a lapot hozzák magukkal a szurkolók a mérkőzésre! Kérjük, figyeljenek arra, hogy a vonalkód minden számjegye szerepeljen a kinyomtatott lapon! Aki nem nyomtatja ki a jegyét, azt nem áll a rendezők módjában beengedi a stadionba.

A stadionba való bejutást a beléptető rendszer alkalmazása, valamint a rendőrségi felvezetés lassíthatja, ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben - a mérkőzés kezdete előtt 60-90 perccel - érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait.

Sportszerű szurkolás

Kérjük Mezőkövesdre utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.


forrás, fotó: dvtk.eu


Mutasd a teljes cikket
És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

15. Kezdökör |Válasz erre: 14. CLIPNOH
2019-12-09 15:28:13 Piros öves, Őstag
Tényleg zárszóként én nem nézek senkit hülyének, de azt írod, hogy - „A mi szerepünk annyi ebben a történetben jelenleg, hogy jelezzük feléjük a problémáinkat és a mögöttünk álló szurkolói bázissal megpróbálunk rájuk nyomást gyakorolni. Ezt megtettük, a klub partnernek mutatkozott, kaptunk ígéreteket. De itt vége is.”
Akkor, hogy szeretnénk nyomást gyakorolni a klubvezetésre ha rögtön fel is mentjük őket azzal, hogy hát ha nem történik semmi csak ígéret akkor itt a vége.
És itt jön be Zoli tényközlésé - „Aztán le is ültünk az új marketing igazgatóval. Ő azt ígérte, hogy azon dolgozik majd, hogy változzon a helyzet. Még nem változott. Erre most mást nem tudok mondani. Gondolom a főnöke szabja az irányt”
Vagyis a szeretett klubunk továbbra is bizonyítja, hogy "nagyon fontosak" vagyunk nekik.
Tényleg ne válaszolj én nem Téged bántalak és az igazat megírva nagyon szeretek Veled itt véleményt ütköztetni ebben a témában!!! :)
14. CLIPNOH |Válasz erre: 13. Kezdökör
2019-12-09 14:36:48 Piros öves, Fanatikus tag
Nem maguk a követelések irreálisak, hanem azt hinni, hogy a klub a két szép szemünkért rá fog bólintani 2019 őszén arra, hogy 2020 augusztusától akkor fixen olcsóbb lesz a büfé vagy olcsóbb lesz a jegy. Nyilván nekik is mérlegelni kell sok dolgot, a bevételkiesést és a többit. De ha még rá is bólintanának, mi lenne a garancia számunkra? Akkor már ott tartunk, hogy kötelezvényt írassunk alá, szerződéseket kössünk velük? Azért te is belátod, hogy ez vicces lenne. A mi szerepünk annyi ebben a történetben jelenleg, hogy jelezzük feléjük a problémáinkat és a mögöttünk álló szurkolói bázissal megpróbálunk rájuk nyomást gyakorolni. Ezt megtettük, a klub partnernek mutatkozott, kaptunk ígéreteket. De itt vége is.

Azt nem tudom neked megmondani, hogy jelenleg hol állnak a tárgyalások, hiszen ebben én nem vagyok érintett. És félre ne értsd, én nem a vezetőséget akarom védeni! Az például engem is érdekelne, hogy a már lebeszélt konkrétumokból eddig miért nem kezdett el semmi megvalósulni. Talán van jó oka, talán nincs. De három hónap után felesleges sárdobálásba kezdeni akár nekünk a klub felé, akár neked felénk. Egyelőre bízunk. Nagyon rá vagytok pörögve erre a capo állvány témára, de azt értsétek már meg, hogy az a visszatérésünk szempontjából egy szinte elhanyagolható tényező. Nem az állványról van szó, hanem hogy a klub tett felénk pozitív gesztusokat, kényelmetlenség helyett tárgyalópartnerként kezeltek minket, odafigyeléssel és normális kommunikációval. Ez legjobb esetben is egy hosszabb távú együttműködés első lépcsőfokát jelenti, nem azt, hogy mostantól minden jobb és szebb lesz.

Nem Fernando kirúgása volt a fő cél, de már ezt is leírtam, méghozzá a 8-as komment második bekezdésében, illetve neked korábban is. A fő cél az volt, hogy legyen egy jó (jobb) csapat és jobban becsüljék meg a szurkolókat. Előbbi megvalósulni látszik, és hiába írod, hogy ez csak a szakmai stáb érdeme, mert őket meg a vezetőség hozta ide, és ők hoztak ill. fognak hozni játékosokat. Utóbbi esetében pedig szintén úgy tűnik, hogy lesz valami. Most hiába nézel minket hülyének vagy naivnak... pofánkba hazudtak már párszor az elmúlt években, emlékezünk ezekre. Végső soron semmi sem garantálja, hogy most nem tették ugyanezt, de mi más lehetőségünk lenne, mint bízni a szavukban? Bojkott a végsőkig? Vagy bojkott, mert egy szurkolói oldalt nem engednek be a sajtótájékoztatókra? Minden tisztelem Zolié és a többieké azért, amit csinálnak, de ez értelmetlen lenne.

Elhiszem neked, hogy prominens személyekkel beszélgettél, de őszintén szólva még ez sem érdekel. Minden tábor közelmúltjából lehetne felhozni olyan dolgot, amin a többiek röhögtek / röhögnek. Fradisták beszkennelnek. Vidisták nem kapták vissza a nevüket, címerükbe sem került bele a Videoton felirat, mégis visszamentek. Újpestieknél van most ez a nem szurkolunk duma. Ők sem akarnak bent lenni, de ha kimennének, akkor az elmúlt öt évüket lehúznák a wc-n. Ott a címerügy is, csak a szerencsétlenkedés megy. Szombathelyen néha van szurkolás, néha nincs, klubvezetők meg rendőröket hívnak a saját szurkolóikra (tavalyi események). Ez a magyar valóság. A klubok nincsenek rászorulva a fogyasztó nézőkre, a táborok közel sem erősek ahhoz, hogy megalkuvás nélkül érvényesíthessék az akaratukat, és a vezetők részéről felelőtlenség is lenne szemellenzősen ebbe az irányba elmenni (a Fradi mondjuk megtehette volna). Ez mind összefügg a mi helyzetünkkel is. Én úgy gondolom, és most már tényleg lezárom a témát, hogy kihoztuk azt az észszerű maximumot, amit három hónappal ezelőtt ki lehetett. A többit meglátjuk, én bizakodó vagyok.
13. Kezdökör |Válasz erre: 10. CLIPNOH
2019-12-09 13:38:46 Piros öves, Őstag
Igazad van átrágtuk már ezt, én nem is hoztam volna ismételten fel ezt a témát.
Én szeretnék álomvilágban élni, de sajnos nagyon is ébren vagyok.
Senki nem mondta, hogy irreális követeléseket kell támasztani a klub irányába én csak azokat írtam, amiket állítólagosan a csoportok vezetői megfogalmaztak.
(ultrajegy, bűfé, capó állvány, rendszeres kommunikáció a szurkolók irányába stb…)
Írd már meg ebből mi valósult meg az elmúlt 2 hónapban, és hol tartanak az egyeztetések hivatalosan.
Fernandót a bojkott nélkül is kitették volna, ha meg ez volt a fő cél akkor miért nem mentünk be egyből a stadionba? (csak halkan megsúgom hátha valakinek ez új Feczkóval már a nyáron is egyeztetek csak ő játékosokhoz kötötte a szerződését, amit akkor nem tudtak tető alá hozni a „kedvesvezetőink”)
Leírom én, szerintem, sehol nem tartanak a tárgyalások és ahogy Zoli is írta 12.07-én csak az ígérgetés szintjén mozog a történet, abból meg itt már ugye az elmúlt években volt bőven.
Ez volna az általad megírt előremutató párbeszéd. Nem szeretnék személyeskedni, de szerintem neked kellene ébredeznek az álomvilágodból és reálisan nézni a helyzetet. Azzal sajnos nem segítesz a helyzeten, ha azt írod amit Te szeretnél látni, előre mutatóbb és építőbb a jövőre nézve ha a valóságot fogalmazzuk meg.
Abban egyetértünk, hogy kialakulóban van egy szerethető csapat, (dicséretekkel azért óvatosan bánni mert arra mindig ráfaragtunk) de az a közvetlenül a pálya szélén dolgozóknak köszönhető nem pedig a klubház „börfoteljében” pöffeszkedőknek.
Nem a fb-röl szedem az infokat, volt szerencsém több arccal találkozni az elmúlt hónapokban akik igen csak aktívak a kicsiny de annál lelkesebb hazai szurker társadalomban és nem a bojkottunkon röhögtek hanem annak a felfüggesztésének indoklásán.
12. CLIPNOH |Válasz erre: 11. spongyabob
2019-12-09 13:11:21 Piros öves, Fanatikus tag
Igen, semmibe nézem azoknak a vadidegen, nem diósgyőri szurkolóknak a véleményét, akik esetleg nevettek a bojkottunkon random facebookos oldalakon. Ugyanis nekik nem sok közük van a szurkolói társadalomhoz. Te maradj hiteles, én meg maradok a levegőnyalásnál.
11. spongyabob |Válasz erre: 9. Kezdökör
2019-12-09 12:59:29 Barna öves, Őstag
Számomra sokkal hitelesebb, amit Te írsz!
" Az, hogy fogalmatlan Gipsz Jakab mit hány oda xy fb oldalra kommentként, az egy kicsit sem érdekel"
Ez utóbbi,egy hányadék semmibe nézés....semmi több! Pontosan ezzel hiteltelen az egész iromány...
Lehet, valakiknek elég az, hogy egy vattacukor árus mellett a levegőbe nyal... Lelke rajta..
10. CLIPNOH |Válasz erre: 9. Kezdökör
2019-12-09 12:24:05 Piros öves, Fanatikus tag
Ezeket a dolgokat már átbeszéltük. Álomvilágban élsz, ha azt hiszed, hogy ez ebben a formában kivitelezhető lett volna vagy lenne a jövőben. A mai magyar valóságban már annak is örülni kell, hogy egy klub egyáltalán foglalkozik a szurkolóival, és nem szarja le, hogy ott vannak-e az ultrák

Te azt felejted el, hogy nekünk is az a célunk, hogy bent legyünk a lelátón. Ha teljesen irreális követeléseket fogalmazunk meg a vezetőség felé, és emiatt tovább bojkottálunk, az mindenkinek rossz. Ez nem amatőrség, ez a valóság. Egyelőre elindult egy előremutató párbeszéd, történtek jó dolgok a csapat körül és kaptunk ígéreteket. Lenne még bőven min javítani. De aki ennél sokkal többen reménykedett a bojkott kezdetekor, az önmagát csapta be érzésem szerint. Egyelőre valóban csak ígéretek vannak túlnyomó többségében, de ne gondold azt, hogy ezzel kiszúrták a szemünket. Ha a vezetőség nem fogja tartani magát a megbeszélt irányvonalhoz, és hülyének néz minket, akkor mi is másként állunk majd a dolgokhoz. Nem felejtünk, ahogy nem felejtettük el az elmúlt évek sérelmeit sem.

Én nem érzem arcvesztésnek, bár ez szubjektív dolog, abban viszont teljesen biztos vagyok, hogy a magyar szurkolói társadalom nem röhögött rajtunk. Nem is értem, hogy mire gondolsz ezzel. Az, hogy fogalmatlan Gipsz Jakab mit hány oda xy fb oldalra kommentként, az egy kicsit sem érdekel. És még egy dolog, amiben teljesen biztos vagyok, hogy a bojkott nélkül egészen másként alakult volna a csapat elmúlt három hónapja. Mert én nem hiszem el, hogy ha Fernandót nem rúgtak ki a 7-0 után, akkor pont a szezon eleji 1-0 után telt be a pohár...
2019-12-09 10:46:51 Piros öves, Őstag
Válasz erre: 8. CLIPNOH
Minden tiszteletem a tárgyalásokon résztvevőknek és Neked is aki ilyen mértékben védi a mundér becsületét de én úgy gondolom, hogy ez egy szarul sikerült bojkott volt és a visszatérés a lelátóra is szerintem kicsit „arcvesztősre” sikeredett szurkolói irányból a klub elöljárói szemében.
Kicsit olyan ez mintha elmentünk volna ba@ni fütyi nélkül aztán még a végén minket cumiztattak le a klub prominens személyei. (ők elérték azt, hogy mi ott legyünk a lelátón)
Én nem szerettem volna megint ezzel foglalkozni, de ismételten felkúróm az agyam ezen az egészen mert minél többet magyarázzátok a bizonyítványt annál jobban előjön ennek az egész sztorinak az amatőrségé. Ezért is írod Te is és Zoli is azt, hogy „majd” meg „ha” meg „talán” meg „ígéretet kaptunk” stb… Tulajdonképpen mi is változott? Igazából semmi, ami kimondottan a bojkottnak köszönhető. De miért is változott volna, ha mint ahogy korábban is írtad már nem is voltak konkrétumok megfogalmazva így meg nem lehet bojkottot hirdetni. Mindig konkrétan meg kell fogalmazni, hogy mi ellen vagy éppen mi mellet vagy éppen valamiért tüntetünk és formálunk véleményt. A folyamatok és tendenciák nem konkrétumok és ezért is nehezen számon kérhetők és ezért is írjátok ezeket a „majd” meg „talánokat”. (ezért fontos minden hivatalos megbeszélés jegyzőkönyvezése mert az alapján minden név szerint számon kérhető)
Írod, hogy -„de ami igazán lényeges, hogy másfajta hozzáállást tapasztaltunk a klub részéről, mint eddig” - akkor itt biza kilóg a lóláb, mert Zoli (Ő személyesen jelen volt a tárgyaláson) meg pont azt írja, hogy, - „ígéretet kaptunk a helyzet rendezésére. Aztán le is ültünk az új marketing igazgatóval. Ő azt ígérte, hogy azon dolgozik majd, hogy változzon a helyzet. Még nem változott. Erre most mást nem tudok mondani. Gondolom a főnöke szabja az irányt” - vagyis pont leszarják a klub részéről az egészet.
Persze így utólag lehet okoskodni de talán jobban össze kellett volna dolgozni adott esetben a DSZK és az amigélekén vezetőivel, szerkesztőivel és kicsit felkészültebben lehetett volna odaülni a tárgyaló asztalhoz. Tudom az Ultrák a saját dolgaikat tartották fontosnak de mivel egy egységes bojkottra szólítottak fel így nem csak ők csatlakoztak a bojkotthoz, talán ezért is lehetett volna több szempontot szem előtt tartva egy kicsit kiterjedtebb, konkrétumokkal telibb mindenkit érintő dolgokat kikövetelni a vezetőség irányából.
Írod, hogy jó irányba indultak el a dolgok. Mik? Lesznek még tárgyalások ? Mikor? Miről? Ezeket ki kellet volna követelni pontos céldátumokkal megjelölve és a tárgyalásokról készült (készülő) jegyzőkönyvek 24 órán belüli nyilvánosságra hozatalával a klub hivatalos oldalán mindenki számára láthatóvá téve. (talán akkor többünkben nem lennének ilyen kételyek)
Senki nem azt kérte, hogy kit igazoljunk, meg ki legyen az edző ez szakma, ahogy írod is azt hagyjuk meg a hivatásszerűen ezzel foglalkozóknak a klubházban, de az már kiköthető lett volna, hogy
1.) amigélekén.hu azonnali meghívása valamennyi sajtótájékoztatóra.
2.) Ultrajegy 2020-2021 szezonra történő bevezetése x.Ft–tól – y Ft. -ig de max. z Ft. összegnél nem lehet drágább.
3.) Bűfé árainak csökkentése: ha máshogy nem lehet megoldást találni akkor a stadion üzemeltetője -15% csökkentse a bérleti díjat a büfé bérlőjével szemben és így a bérlő a büfé termékeinek a kiskereskedelmi árát ennek függvényében csökkentse 2020.01.01-től. (a bűfé üzemeltetőjének az árrése ebben a formában nem sérül, sőt talán még nagyobb forgalmat is generálhatna)
stb……
Szóval pontokba lehetett volna szedni a követeléseket és akkor lehetne „pipálgatni” hogy mi az ami meghallgatásra és teljesítésre kerültek. Melyek azok a dolgok amiket megfelelő egyeztetések alapján komprumisszumképesen változtatásokra kerülhetnek és szurkolói irányból elfogadhatók. (és akkor talán a magyar szurkolói társadalom nem a capó állványunkon meg a szotyi árus személye miatt röhögött volna rajtunk)
Én személy szerint örülök, hogy vége lett a bojkottnak és ismételten káros szenvedélyemnek a meccsre járásnak tudok hódolni!!!!
8. CLIPNOH |Válasz erre: 6. Roadway07
2019-12-08 11:23:09 Piros öves, Fanatikus tag
Szia. Reagálnék én is a bojkottunkat érintő részre. Zoli leírta már a lényeget, és én személy szerint nem is voltam ott az ominózus megbeszélésen, úgyhogy csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy alapvetően ilyenkor mi nem sziklaszilárd konkrétumokban gondolkodunk, hanem tendenciákban. Ennek egyik oka, hogy a szakmai dolgokba nem akarunk és soha nem is akartunk belepofázni, hogy például kit kellene igazolni vagy elküldeni. Nem értünk hozzá, de az a baj, hogy sok esetben a szakmai felelősökről is ez jön le. Talán az egyetlen dolog, amiben egyhangú egyetértés volt közöttünk a bojkott kihirdetésekor (még jóval az említett találkozó előtt), hogy Fernandót küldjék el, mert vele nyilvánvalóan semmilyen jövőkép nincs. De általánosságban két dolog fogalmazódott meg bennünk: jobb csapat és nagyobb megbecsülés a szurkolók irányába. Ezek nyilván senkit sem lepnek meg.

Fernando és Tajti elküldését természetesen pozitívan fogadtuk, de úgy éreztük, hogy ez kevés. Ha tulajdonos és vezetőség terén nem történik semmilyen változás (akár személyi, akár hozzáállásbeli), akkor hiába jön új edző, igazából minden ugyanaz marad. Csodák nem fognak történni. És mivel ez már a negyedik ilyen évnek indult, rohadtul elegünk volt. A bizonytalanság és a mindössze egy-egy meccsig tartó fellángolások megviselik a szurkolókat. A nézőszám gyenge, ezt mindenki látja. De mi, ultrák ezt egy kicsit máshogy fogjuk fel pluszban. Alapvetően minket nem a játék érdekel, hanem a harc, a "saját ligánk". Pont lefossuk, hogy adott meccsen ki volt a legjobb játékos, és inkább azon pörgünk, hogy az új dal hogy szólt, mennyire sikerült jól egy új zászló vagy mennyire ütött egy kiírás. Méltóképpen akarjuk a lelátón képviselni a Diósgyőrt, méltó létszámokkal, hangerővel, túrákkal, látványokkal. Az elmúlt években nagyon sokan kikoptak a lelátóról, és nemcsak idősebbek, hanem fiatal csoporttagok is. Sajnos. Ilyen miliőben az embernek nehéz megőriznie az elvakult fanatizmusát, és folytatnia a "harcot". Persze a csapat szereplése és a szurkolás minősége között nagyon szoros összefüggés van, hiszen pont akkor jönnek ki sokan, ha jó a csapat, az új és a visszatérő emberek segítségével magasabb szurkolói kultúrát tudunk teremteni, ami idővel majd kivonzza a következő generációt a stadionba, és biztosítva lesz az utánpótlásunk. Fiatalok nélkül az egész dolog halott, mert ők a leglelkesebbek. De a szoros összefüggés ellenére mi a csapat jó szereplésére is a szurkolás szemüvegén keresztül tekintünk, és együtt örülünk a kettőnek. Aki nem így gondolkodik, az biztosan nem fogja megérteni, hogy miért fontos (számunkra) például a kiemelt capo állás. Ugyanakkor a büfé kérdése mindenkit érint. Úgy tudom, eddig nem valósult meg túl sok minden az ezzel kapcsolatos ígéretekből, de tudjuk, hogy a szezon közben nem könnyű a vezetőségnek csak úgy változtatgatni a dolgokon, felborítva az üzleti tervet (stb.) Természetesen idő után számon lesznek kérve, ha nem tartják be az ígéreteiket.

Szóba kerültek lényegesebb dolgok is, mint például a jegyárak. Ezzel kapcsolatban is kaptunk ígéreteket, úgy tudom, de a bérletesek miatt ezt biztosan csak a nyári szünetben lehet intézni. Ugyanakkor, és itt kanyarodnék vissza igazából az eredeti témához, nem önmagában a capo állás vagy a büfé miatt tértünk vissza. De mondjuk ha sikerült volna elérni a vezetőségnél, hogy azonnal csökkentsék a jegyárakat a felére, még az sem lett volna perdöntő. Nem a konkrétumok számítanak, hanem a folyamat, amelynek ezek részei. A tendenciák, ahogy fentebb írtam. Pont ezért nincs értelme jegyzőkönvyszerűen belemenni a részletekbe, és listázva közzétenni egy beszámolót a találkozóról. Biztos sok embert érdekelne, hogy konkrétan mik hangzottak el, de ami igazán lényeges, hogy másfajta hozzáállást - lásd a második bekezdés elejét - tapasztaltunk a klub részéről, mint eddig. Találkozót kezdeményeztek, LT-t látszólag elkezdte érdekelni a csapat, idehozott egy normális edzőt, igazolt normális játékosokat, és téli erősítésekre is kaptunk ígéreteket (ezek meg is valósulnak, úgy néz ki), illetve szóba került a capo állás, a büfé, a jegyárak egyebek mellett. Ezek mind egy folyamat részei, és ez az egyetlen járható út. Felépíteni valamit, közösen a szurkolók és a klub részvételével. Ha ad hoc módon csinálnak valamit csak azért, hogy csillapítsák a szurkolók haragját, az nem vezet sehova. Tulajdonképpen az elmúlt években végig ez történt. Konstants tűzoltás. Természetesen még nagyon sok mindennek kellene változnia (itt elsősorban a pályán kívüli dolgokra gondolok), de én úgy látom, jó irányba indultunk el. Nekünk is türelmesnek kell lennünk. Ebben a tekintetben biztosan optimistább vagyok, mint Zoli. A közleményről pedig annyit, hogy szerintem mindenre kitért, amire ki kellett térnie. Utólag visszagondolva biztosan az eltérő gondolkodásmód az oka, hogy sokan nem értettek meg minket. De bennünk fel sem merült előzetesen, hogy hiányérzete lesz valakinek.

Még annyit szeretnék mondani neked, és mindenki másnak is, akiben kétségeket ébresztett a bojkottnak a lefolyása, hogy bízzatok bennünk. Én úgy érzem, az legitimálja a döntéseinket, hogy azokat közösen hozzuk meg, pontosabban hozzák meg a tábor vezetői és fontosabb tagjai. Nem egy-két ember egyéni agymenéséről van szó, hanem közös álláspontról, amit annak tudatában alakítanak ki, hogy első körben megfelelően képviselje a tábor (a szervezett szurkolói csoportok) akaratát, második körben pedig minden diósgyőri szurkoló akaratát. Mi is azt szeretnénk, ha lenne egy penge csapatunk és tízezren lennének még a legérdektelenebb meccseken is. Legjobb példának Lengyelországot tudom felhozni, ahol olyan szintű szurkolói kultúra van még az alsóbb osztályokban is, amiről itthon mi jelenleg csak álmodunk (még a Fradinál is). Látjuk, hogy mi a jó út, higgyétek el. Kérdés az, hogy a klubvezetőség valóban partnerünk lesz-e ebben.
7. dfcwolf
2019-12-07 11:04:48 Fekete öves, Őstag
Szia! Nagyon sajnálom, hogy a klub nem válaszolt a kérdésedre, de bízzunk benne, hogy az új kommunikációs veztő majd változást hoz ebben.
A keret kialakításával kapcsolatban szerintem úgy érzi a klub, hogy nem a szurkolók dolga. Sőt igazán azt érzem, hogy el is szeretnék ebbe az irányba tolni a szurkolók szerepét itt Miskolcon. Gyere meccsre, érezd jól magad, legyél a szurkolónk és ennyi. Ne akarj beleszólni a belső dolgokba, és főleg ne mondj rosszat rólunk. Legyél fogyasztó. Persze ez itt soha nem fog meenni, ez csak konliktusokhoz vezet.
Én is töbször kifejtettem már azt, hogy a kb arra hivatkozik a játékosok leigazolásával kapcsolatban, hogy nincs pénz és mi nem vagyunk tehetős klub. Közben értelmeetln játékosokra költik a pénzt. Éppen ezért ezt a magyarázatot nehéz elfogadnom, mert azért sincs pénz, mert szerrul költötték el edig. Ezért pedig nem a szukoló a hibás...

Nincs rendben az, hogy elmaradnak a sajtótájékoztatók, de ez az új marketing manager döntése. Amúgy sem kaptunk rájuk meghívót már egy idje, és az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az amigeleken.hu jelenleeg is tiltva van. Nem csinálhatunk riportokat a játékosokkal és a stábtagokkal sem. Ez a klub vezetőinek döntése, a miérteket nem tujuk de nem is érdekel minket. Soha nem leszünk azok, akik nem írják le ha valami nem jó.

Az ultrák a visszatérést a játék javulásához és személyi változásokhoz kötötték. A személyi változások megtörténtek és a játék is elkezdett alakulni. Megszűnt a passszolgatós alibi és a játékosok is odattték magukat. Ezért tértek vissza. A megeszélésen előkerült dolgok is fontosak és bár sok kritika érkeezett, hogy miket kellett volna kérni, konkrétum egy sem.

Azt nem kérhettük, hogy igazolják le ezt meg azt a játékost. Elmondtuk mi a bajunk és mik azok amiket szeretnénk. Sokszor megkérdeztem, hogy mit kllett volna még kénünk, de nem jött konkrét válasz. Mégegyszer mondom egy ilyen megbeszélésen nem téma a szakma munkába való beleszólás.

Ott voltam a mgbeszélésen és nem volt semmilyen hátéralku.

És még egy dolog. Hajt a csapat és tényleg ki lehet kapni így a videoton elln de... Bennem így is óiási hiányérzet van, mert az elmúlt évek romboló, nemtörődöm munkája miatt a lelátók üresek. Soha nem látott érdekteelenség övezi a diósgyői focit. És ez óiási bűn!!! Ezt én nem tuddom ilyen könnyen megbocsátani. Szimpatikus az edző és a játékosok is, nincs baj a hozzáállással, de magasabb szinten gondok vannak.

Mindadig amíg egy ügyvezető megengedi és megengedheti magának azt, hogy az amigeleken.hu-t eltiltsa a klubtól, itt nem lesz felemelkedés. A kicsinyes emberi bossszúk nem velók egy profi klubhoz. Az ilyen vezetőnek nibcs itt helye.
2019-12-06 11:05:53 Citromsárga öves, Lelkes újonc
Üdvözletem mindenkinek! Eszemet nem tudom, mikor írtam ide utoljára, de engedjétek meg, hogy itt tegyem fel a kérdéseimet, ami az elmúlt hetek során felhalmozódott bennem. Erre vagyok kényszerülve, bár tudom, hogy a lentebb leírtakat akár elküldhetném a klub dolgozóinak, de a legnagyobb bajom épp a kommunikációjukkal van, így nem is remélem, hogy ezekre tőlük választ tudnék kapni. Még júliusban pl. egy olyan ártatlan üzenetet küldtem nekik, hogy lehet-e SZÉP kártyával fizetni bérletet a meccsre, de arra azóta sem kaptam választ. Így abban bízom, hogy itt lesznek akik jobban értesültek nálam, és kielégítik a kíváncsiságomat, ami nem lenne ha a klub kommunikációs szekciója ellátná alapvető feladatát. A hsz hosszúságáért előre is elnézést kérek. Frusztráltságomat nem a mostanában elért eredmények szülték, ez attól független.
Azzal talán mindenki egyetért, hogy az elmúlt 2-3 meccsen elég vékony volt a keret, főleg a kispad, mikor még nyáron Ferna mennyiségi problémával küzdött, most ott tartunk, hogy a keretben több 16-18 éves srác is ott van, ami alapvetően üdvözölendő lenne, ha ezek a srácok és társaik nem az nb3 kieső helyén álló csapatában játszanának, így feltételezhetően ott sem emelkednek ki (nincs kapacitásom nb3-as meccsekre járni, így nyugodtan meg lehet ezt cáfolni). Szóval innentől adódik a kérdés, hogy hol vannak a játékosok? Miért nem kapunk tájékoztatást arról, hogy a felnőtt keretben játszók miért nem játszanak? Ha sérültek, mi bajuk van és mennyi időre dőltek ki? Ez túl nagy elvárás lenne? De nézzük a neveket! Mi van azzal a két színesbőrű sráccal akit annak idején Tajty idehozott? Félre ne értsetek, nem hiányolom őket a csapatból (bár Ismailát egyszer talán 10 percet láttam játszani, abból nagy következtetést nem lehetett levonni), de egyáltalán még a klub alkalmazottai? Ha nem játszanak sehol, miért nem bontja fel a klub a szerződésüket? Arról már nyilván nem is álmodom, hogy némi aprót kapjunk értük, de akkor minek fizeti őket az a klub, amelyik a kommunikációjában folyamatosan azon siránkozik, hogy vékony a pénztárca? Mihajlovic? Dettó. Adukor? Akkora csinnadrattával igazoltuk, még a klub egyik alkalmazottja is azt mondta nekem, hogy "ha tetszett anno Mevongou játéka, akkor tőle be fogsz pisilni". Egy hírmorzsa nincs arról, hogy hol tart a felépülése, egyáltalán milyen kórság gyötri. Kedden jutott eszembe, mikor Márkvártot le kellett cserélni, és láthatóan szétesett a csapat, hogy milyen jó lett volna, ha be tud állni a helyére egy hasonló labdaszerző kp... Makrai? Még a nyáron láttam vele egy riportot, hogy úgy tér majd vissza, mint még soha, lövöldözni fogja a gólokat. Azóta ha jól tudom, újra műteni kellett, így lassan guiness rekordot dönt, ami a térdsérülésből felépülés idejét illeti. Egyáltalán lesz még belőle valaha profi futballista? Számol vele a klub? Segíti a felépülésben?
A hivataloson "Idény közben távozott" címszó alatt szerepel. Tajti, Juhar, Yannick, Ivánka, Ternován, Boros és Óvári is. Tajtin kívül bárkiről megjelent valami is, hogy egyáltalán távoztak és hova szerződtek? (Persze egy kis guglizással ezen lehet segíteni: Juhar jelenleg klub nélküli, Yannickról nincs info, Ivánka játszik a tarcsiban, , Ternován, Óvári szintén. Akkor hogy is van ez? Távoztak, de mégsem?). És itt van még Tabakovic. Azóta nem nézem a Napos oldalt, amióta ott előadta, hogy mekkora spíler lesz itt, aztán sérülés, majd játszott egy teljes meccset az Újpest ellen, ahol még voltak is focit idéző megmozdulásai, most meg megint eltűnt. Ismét lesérült? Vagy az ősszel egy meccs alatt letudta a szerződésében vállalt penzumot és jól megérdemelt szabadságát tölti? Komolyan ilyen játékosokat fizet a templom egereként magát beállító DVTK?
Persze mindezen kérdéseket fel lehetne tenni a sajtótájékoztatókon... Ja, várjunk csak. Itt nincsenek meccs előtti sajtótájékoztatók. Kérdem én, miért? Hogy elkerüljék a kellemetlen kérdéseket? A DVTK legnagyobb szurkolói portálja részéről ez így rendben van?
Mindent összegezve azt gondolom, hogy a klub kommunikációja soha nem látott mélypontot ért el, pedig nehéz volt az eddigieket alulmúlni. Úgy látom, hogy megvolt a nagy "kiegyezés" az ultrákkal, az illetékesek hátradőltek, és azóta sem változott semmi, sőt... Nem célom megbántani egyik szurkolótársam sem, de miért is zajlott a bojkott? Mert ha Tajty és Fernando távozása volt a cél, akkor már közvetlenül utána vissza lehetett volna térni a stadionba. Ha nem csak ez volt a cél, akkor mégis mi? A sör nem lett jobb a stadionban, én személy szerint Lulu bácsit nem hiányoltam (azóta sem láttam amúgy), és a fent leírtak alapján a klub hozzáállása a szurkolók felé mit sem változott. Persze, majd most megkapom, hogy nem csak emiatt volt bojkott, meg nem tudok én semmit sem, de konkrét közleményt megfogalmazott bárki is, hogy milyen megállapodások születtek ezeken az egyeztetéseken? Mert kötve hiszem, hogy a jobb sörért, egy normális capoállásért és Lulu bácsi szotyijáért ment a bojkott. Mivel az egyeztetés napirendi pontjai egy zárt körben maradtak, így kívülről csak az jött le, hogy egyesek megkapták amit akartak és ennyi. A DSZK nem azért alakult, hogy a szurkolókat képviselje? Ha igen, akkor nem lenne feladata a szurkolók észrevételeit a klub illetékesei felé jelezni, illetve a megegyezés konkrét pontjairól hiteles tájékoztatást nyújtania?
Újfent hangsúlyozom, ezt a kérdésáradatot nem az eredménytelenség szülte, nekem személy szerint pl. a szezon legjobb, legharcosabb játékát hozta a Fehérvár elleni meccsünk, ami már emlékeztetett arra, hogy milyen focit is szeretnek itt Diósgyőrben. Az már más kérdés, hogy kijött a két keret közötti minőségbeli különbség.
Köszönöm, ha valaki akár itt, akár privát üzenetben megválaszolja a kérdéseimet.

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...