Banner

Jegyek a DVTK - Mezőkövesd meccsre

Szerző: objektív | 2017-08-16 13:42:00

Az OTP Bank Liga 7. fordulójában Debrecenben fogadja a DVTK a Mezőkövesd csapatát. Tudjuk, hogy szurkolóinknak az utazás miatt is komoly anyagi áldozatot kell hozniuk, ezért, hogy minél többen el tudják kísérni a csapatot, a DVTK erre a mérkőzésre is kedvezményes jegyárakat állapított meg. Az állóhelyek 500, az ülőhelyek 1000 forintba kerülnek. A belépőjegyek az interneten és személyesen is megvásárolhatók.

OTP Bank Liga 7. forduló

2017. augusztus 26., szombat
18:00 Diósgyőri VTK - Mezőkövesd Zsóry

Helyszín

Mint ismert, és mint arról korábban már beszámoltunk, a Diósgyőri Stadion átépítése miatt a DVTK az új aréna elkészültéig költözni kényszerül. A Mezőkövesdet a Nagyerdei Stadionban fogadjuk.

A találkozó szurkolói kártya nélkül is megtekinthető, de kérjük, aki rendelkezik szurkolói kártyával, az a gyorsabb kiszolgálás érdekében vigye magával a jegyvásárláshoz!

A Nagyerdei Stadion kapui a találkozó előtt egy órával (17 órakor) nyílnak. Kérjük szurkolóinkat, hogy lehetőség szerint ne a kezdő sípszóra érkezzenek, mert a kapuk áteresztő képessége véges, így aki az utolsó pillanatban jön, az lemaradhat a találkozó elejéről.

Belépőjegy

A belépőket elővételben a DVTK Shop Szinvaparkban található üzletében, a helyszínen, és a Ticket Express jegyirodáiban, az interneten pedig a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megvásárolni.

A mérkőzés napján 10 órától a helyszínen is kinyitnak a Nagyerdei Stadion pénztárai, amelyek a vendégszektorral átellenes oldalon, a stadion állatkert felőli oldalán, a földszinten találhatók.

Ezen kívül jegyek válthatók elővételben országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is, itt azonban előfordulhat, hogy szervizdíjat számolnak fel a belépő kiállításáért.

Az IBUSZ irodákban (a jegyáron felül 350 forint jegykiállítási díj ellenében) biztosan kaphatóak belépők a DVTK mérkőzéseire:

  • IBUSZ Miskolc (3504 Miskolc, Széchenyi u. 14.)
  • IBUSZ Tiszaújváros (3580, Tiszaújváros, Barcsay tér 6-8.)
  • IBUSZ Tornyosnémeti (3877, Tornyosnémeti Határátkelő)

Szurkolói kártya nélkül

A belépőjegyek elővételben szurkolói kártya nélkül (de fényképes, személyazonosításra alkalmas igazolván felmutatásával) csak és kizárólag Miskolcon, a DVTK ajándékboltjaiban és jegypénztáraiban, valamint Budapesten a Ticket Express Bálnában (1093, Fővám tér 11-12.) és a Syma Jegypénztárban (XIV. Dózsa György Út 1.) kaphatók, a többi jegyirodában szükséges a szurkolói kártya.

A DVTK - Mezőkövesd mérkőzés jegyárai

Állóhely (B5, B6 szektor): 500 forint

Ülőhely (C3, C4, C5 szektor): 1.000 forint

Vendégjegy (D4, D5 szektor): 500 forint

VIP: A mérkőzésre VIP jegyek vásárlására is van lehetőség személyesen és az interneten is, ennek ára 15.000 forint, mely korlátlan étel és italfogyasztást tartalmaz.

forrás: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...