Banner

Jegyek a DVTK - Gyirmót FC meccsre

Szerző: objektív | 2016-12-05 09:07:00

Mezőkövesden fogadja a DVTK a Gyirmótot az OTP Bank Liga idei utolsó, 19. fordulójában. Tudjuk, hogy szurkolóinknak az utazás miatt is komoly anyagi áldozatot kell hozniuk, ezért a DVTK a mérkőzésre ezúttal is kedvezményes jegyárakat állapított meg, hogy minél többen el tudják kísérni a csapatot. A jegyek 500, 1000 és 1500 forintba kerülnek. A belépőjegyek az interneten és személyesen is megvásárolhatók, kérjük, aki teheti, elővételben váltsa meg belépőjét!

A kedvezményes árú jegyekkel - amelyek átlagosan több mint 50 százalékos kedvezményt nyújtanak a Diósgyőri Stadionban megszokott hasonló kategóriájú belépőhöz képest - minden szurkoló egyformán és igazságosan kap segítséget az idegenbeli utazáshoz, akár személyautóval, szurkolóbusszal, menetrend szerinti busszal, vagy vonattal teszi meg a nem túl nagy távolságot. Ezen túl a kedvező jegyár egyforma segítséget nyújt a miskolci, mezőkövesdi, vagy az ország bármely más részéről érkező piros-fehér szurkolónak.

OTP Bank Liga 19. forduló

2016. december 10., szombat
15:30 Diósgyőri VTK - Gyirmót FC

Helyszín

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Diósgyőri Stadion átépítése miatt a DVTK az új aréna elkészültéig költözni kényszerül. A Gyirmótot is a mezőkövesdi Városi Stadionban fogadjuk.

A találkozó szurkolói kártya nélkül is megtekinthető, de kérjük, aki rendelkezik szurkolói kártyával, az a gyorsabb kiszolgálás érdekében vigye magával a jegyvásárláshoz!

A Mezőkövesd, Városi Stadion kapui a találkozó előtt egy órával (14 óra 30 perckor) nyílnak. Kérjük szurkolóinkat, hogy lehetőség szerint ne a kezdő sípszóra érkezzenek, mert a kapuk áteresztő képessége véges, így aki az utolsó pillanatban jön, az lemaradhat a találkozó elejéről.

Belépőjegy

A belépőket elővételben a DVTK Szinvaparkban található üzletében, a helyszínen, és a Ticket Express jegyirodáiban, az interneten pedig a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megvásárolni.

A jegyárusítás a meccsjegy.mlsz.hu oldalon már elkezdődött, személyesen a DVTK Ajándékbolt Szinvaparkban található üzletében pénteken 12 órakor indul.

A mérkőzés napján nyolc órától a helyszínen is kinyitnak a pénztárak, de kérjük, aki teheti, elővételben váltsa meg a jegyét, nehogy lemaradjon a találkozó kezdetéről az esetlegesen feltorlódó sor miatt.

Ezen kívül jegyek válthatók elővételben országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is, itt azonban előfordulhat, hogy szervizdíjat számolnak fel a belépő kiállításáért.

Az IBUSZ irodákban (a jegyáron felül 350 forint jegykiállítási díj ellenében) biztosan kaphatóak belépők a DVTK mérkőzéseire:

  • IBUSZ Miskolc (3504 Miskolc, Széchenyi u. 14.)
  • IBUSZ Tiszaújváros (3580, Tiszaújváros, Barcsay tér 6-8.)
  • IBUSZ Tornyosnémeti (3877, Tornyosnémeti Határátkelő)

Szurkolói kártya nélkül

A belépőjegyek elővételben szurkolói kártya nélkül (de fényképes, személyazonosításra alkalmas igazolván felmutatásával) csak és kizárólag Miskolcon, a DVTK ajándékboltjaiban és jegypénztáraiban, valamint Budapesten a Ticket Express Bálnában (1093, Fővám tér 11-12.) és a Syma Jegypénztárban (XIV. Dózsa György Út 1.) kaphatók, a többi jegyirodában szükséges a szurkolói kártya.

A DVTK - Gyirmót FC mérkőzés jegyárai

B1, B2, B3, B4, B5 szektor (sárga): 500 forint

B0, B6, C7, C8, C9, C10, D11 szektor (világoszöld): 1000 forint

A7, A8 szektor (sötétzöld): 1500 forint

Vendégjegy (E15 szektor): 500 forint

A0, A1, A2 szektor (kék): Bosch jegy

További részletek a dvtk.eu-n>>>

forrás: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
3. Bobák Kornél* |Válasz erre: 2. Szabó József
2016-12-05 15:53:46 Fekete öves, Veterán
Sílécen? :)
2016-12-05 15:22:38 Fekete öves, Veterán
A szezonzáróra újra kimegyek, azaz inkább elmegyek, hiszen Kövesden lesz.
1. tabak
2016-12-05 09:35:55 Piros öves, Őstag
Töltsük meg a Matyó-Arénát, ki kell szurkolnunk ezt a győzelmet!
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...