Banner

Jegyek a DVTK - DVSC meccsre

Szerző: objektív | 2017-11-28 11:17:00

A 2017-es esztendő utolsó mérkőzésén Mezőkövesden fogadja a DVTK labdarúgó csapata a Debrecent. A klub erre a mérkőzésre is kedvezményes jegyárakat állapított meg, hogy minél többen el tudják kísérni a csapatot. A jegyek 500, 1000 és 1500 forintba kerülnek, melyek elővételben a meccsjegy.mlsz.hu oldalon és Miskolcon is megvásárolhatók.

OTP Bank Liga 33. forduló

2017. december 9., szombat
16:00 Diósgyőri VTK - Debreceni VSC

Mint arról korábban már beszámoltunk, bár szerettük volna felcserélni a pályaválasztói jogot, a DVSC ebbe nem egyezett bele, ezért a DVTK Mezőkövesden fogadja a hajdúsági csapatot. A találkozó az M4 Sport televízió kérésére 16 órakor kezdődik.

Helyszín: Mezőkövesd Városi Stadion. (3400 Mezőkövesd, Széchenyi István u. 56.)

A találkozó szurkolói kártya nélkül is megtekinthető, de kérjük, aki rendelkezik szurkolói kártyával, az a gyorsabb kiszolgálás érdekében vigye magával a jegyvásárláshoz!

A Mezőkövesd, Városi Stadion kapui a találkozó előtt egy órával (15 órakor) nyílnak. Kérjük szurkolóinkat, hogy lehetőség szerint ne a kezdő sípszóra érkezzenek, mert a kapuk áteresztő képessége véges, így aki az utolsó pillanatban jön, az lemaradhat a találkozó elejéről.

Belépőjegy

A belépőket elővételben a Szinvaparkban található DVTK Shopban, a helyszínen, és a Ticket Express jegyirodáiban, az interneten pedig a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megvásárolni.

A jegyárusítás a meccsjegy.mlsz.hu oldalon már elkezdődött, személyesen a DVTK Ajándékbolt Szinvaparkban található üzletében lehet ekővételben jegyet vásárolni.

A mérkőzés napján nyolc órától a helyszínen is kinyitnak a pénztárak, de kérjük, aki teheti, elővételben váltsa meg a jegyét, nehogy lemaradjon a találkozó kezdetéről az esetlegesen feltorlódó sor miatt.

Ezen kívül jegyek válthatók elővételben országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is, itt azonban előfordulhat, hogy szervizdíjat számolnak fel a belépő kiállításáért.

Az IBUSZ irodákban (a jegyáron felül 350 forint jegykiállítási díj ellenében) biztosan kaphatóak belépők a DVTK mérkőzéseire:

  • IBUSZ Miskolc (3504 Miskolc, Széchenyi u. 14.)
  • IBUSZ Tiszaújváros (3580, Tiszaújváros, Barcsay tér 6-8.)
  • IBUSZ Tornyosnémeti (3877, Tornyosnémeti Határátkelő)

Szurkolói kártya nélkül

A belépőjegyek elővételben szurkolói kártya nélkül (de fényképes, személyazonosításra alkalmas igazolván felmutatásával) csak és kizárólag Miskolcon, a DVTK ajándékboltjaiban és jegypénztáraiban, valamint Budapesten a Ticket Express Bálnában (1093, Fővám tér 11-12.) és a Syma Jegypénztárban (XIV. Dózsa György Út 1.) kaphatók, a többi jegyirodában szükséges a szurkolói kártya.

A DVTK - DVSC mérkőzés jegyárai

B1, B2, B3, B4, B5 szektor (halványzöld): 500 forint

B0, B6, C7, C8, C9, C10, D11 szektor (világoszöld): 1000 forint

A0, A1, A2, A7, A8 szektor (sötétzöld): 1500 forint

Vendégjegy (E15 szektor): 500 forint

Elolvasom a teljes cikket>>>

forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...