Banner

Ítéletnap

Szerző: dfcwolf | 2019-05-18 11:22:00

Ahogyan az előző két évben is, most is az utolsó fordulóban fog eldőlni az, hogy jövőre is az első osztályban láthatjuk csapatunkat, vagy meg kell elégednünk egy alacsonyabb bajnoksággal. Ha azt nézzük, hogy az elmúlt két esztendőben csak az óriási szerencse segített nekünk abban, hogy bent maradjunk, akkor kijelenthetjük, nem kellene nagyon csodálkoznunk azon, ha esetleg kipottyannánk. De még ha nem is érdemelnénk meg a teljesítményünk alapján a bentmaradást, kit érdekel? Szerintem egyetlen diósgyőri érzelmű szurkolót sem, és abban is biztos vagyok, hogy sok semleges fociszerető is inkább annak drukkol, hogy ne essünk ki.

Nem akarok újra belemenni abba, ki érdemli meg, hogy NB1-es legyen és ki nem, hiszen úgyis minden a pályán dől el, és ha mi is hoztuk volna a fontos pontokat, akkor nem lennénk gondban. Felesleges azzal foglalkozni, milyen eredmények kellenek ahhoz, hogy vereség esetén is mi örüljünk, mert erre nem szabad hagyatkozni. Ha már a saját kezünkbe került a sorsunk egy fantom síppal, akkor ragadjuk is meg a lehetőséget és arassunk győzelmet holnap. Akkor majd nem kell a telefonokat nyomkodni a meccs után és együtt örülhet majd 12 000 ember a stadionban.

Mert erre a csapatra most ennyien kíváncsiak. Tudom, olcsó a jegy, de akkor is. Teltház előtt játszik a kiesés elől menekülő DVTK! Bele sem merek gondolni abba, hogy mi lenne itt, ha nem az utolsó két hely fenyegetne minket, hanem az első három hívogatna. Milyen jó lenne sikereknek szurkolni egy olyan szurkolótáborral, aki ezt nagyon megérdemelné. Megint bebizonyosodott, hogy elég egy szikra annak, hogy ez a pislákoló diósgyőri tűz újra belobbanjon.

Azt kérem a szakmai stábtól, hogy ha sikerül kiharcolni azt, amit mindannyian szeretnénk, tegyenek meg mindent azért, hogy ez a tűz égve maradjon! Mindenkinek jobb lenne.

A holnapi meccsben még az is jó, hogy lesz végre ellenfél a lelátón, akik arra készülnek, hogy leszurkolják a hazai tábort. Merész vállalkozás és becsülendő, de biztos vagyok abban, hogy ez nem fog sikerülni. Holnap mi leszünk a győztesek a szurkolásban és nagyon remélem azt, hogy a pályán is. Sokkal édesebb lenne a bentmaradás, ha az saját erőből menne. A kiesésre nem gondolok és nem is beszélek róla!

Egy jó meccset várok és győzelmet. Nem érdekel, hogy az ellenfél csapata előrébb áll a tabellán és sokkal erősebb a kerete! A saját csapatom érdekel és bízom benne, hogy a szurkolók segítségével képesek lesznek nyerni!

Holnap este eldől, hogy sírunk vagy nevetünk, de abban biztos vagyok, hogy menny és pokol vár ránk majd a mérkőzés érzelmi hullámvasútja közben. 90 perc. Ennyi lesz az egész, eddig kell a pályán és a lelátón odatennünk magunkat. Aztán majd ítéletet hirdetnek.

De mi fel vagyunk készülve mindenre. Rajtunk nem fog múlni. Mert MI VAGYUNK A DIÓSGYŐR!

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 > 

37. grele |Válasz erre: 33. sipi
2019-05-20 00:49:17 Kék öves, Tag
Egy másik posztban szerintem megválaszoltam.Ne haragudj, hogy itt nem.Amúgy emlékszem.....
36. walaki |Válasz erre: 34. samanhegy
2019-05-19 20:18:05 Piros öves, Őstag
Attól még az én ötletem volt......
2019-05-19 11:30:16 Citromsárga öves, Lelkes újonc
Nem éppen közérdekű, de számomra nem jó jel:
nem találom az ünneplős mezemet...
34. samanhegy |Válasz erre: 32. walaki
2019-05-19 09:06:39 Piros öves, Őstag
Ez tényleg fasza, hogy kitaláltátok, meg hogy elintéztétek! Ezzel kapcsolatban elmesélnék egy történetet. Ugye van az a rigmus a villamoson, hogy "Ingyen utazunk, sallalala!". Én a millió fényévnyi távollétem után, amikor 2012 környékén hazakeveredtem, az első meccsről hazafelé felvágódtam a tömött villamosra a stadionnál. Nem volt jegyem, így valahogy kértem a sofőrtől. Arckifejezéséből ítélve már ő is azon gondolkodhatott, hogy melyik bolygóról érkezhettem! Aztán amikor még érvényesítettem is azt, jó hangos kattanás kíséretében (akkor még a régi villamosok jártak), megérkezett szurkolótársaimtól is a "kritika". Úgy lebasztak, mint a pengős malacot! Hogy "Te hülye vagy baszd meg?" és még pl. "Ide ilyenkor nem mer ellenőr jönni, mert ledobnánk a faszba innen!". Ezek után felhangzott az ominózus rigmus. Na jól van baszdki, gondoltam kemény leszek én is! Legközelebb semmi jegyérvényesítés, ingyen utazunk vagy mi a kurva élet! Jó csak baszd meg feltűnt, hogy ezeknek a kemény gyerekeknek a 80%-a leszállt valahol félúton, én meg akkor még a Centrumig közlekedtem. Na mondom, most akkor meg kéne úszni valahogy ezt a sztorit, mert 300 ft-ért nem nagyon érdemes variálni. Meg amúgy gondolkodtam, hogy ezeknek a srácoknak a zsebében lehet, hogy ott lapul a bérlet, csak arról nem beszélnek. Na szóval ez akkor is jó dolog, úgyhogy lehet énekelni nyugodtan, hogy "Ingyen utazunk sallalalala!".
33. sipi |Válasz erre: 19. grele
2019-05-19 09:02:54 Narancs öves, Tag
Csak nem a körzetibe vágysz?
Voltunk ott is...
32. walaki |Válasz erre: 23. buby64
2019-05-19 08:09:13 Piros öves, Őstag
Ez amúgy az amigeleken.hu ötlete volt. :)
31. walaki
2019-05-19 08:06:40 Piros öves, Őstag
Szerintem ezt a " majd valaki segít " dumát " be kellene fejezni.
Legalábbis nem nekünk kellene táplálni.

Tavaly nyertünk az utolsó fordulóban, azért, hogy bentmaradjunk.
Tavalyelőtt, meg 32 forduló alatt gyűjtöttünk annyi pontot, ami elég volt a bentmaradáshoz.

Ma, az előző két évhez hasonlóan, ismét saját kezünkben van a lehetőség. Nem másoktól függünk.

De, ha ma nem nyerünk... És mégis bentmaradunk.... Akkor ismét elég lesz 32 forduló pontjai a bentmaradáshoz.
30. d-tiger88
2019-05-19 04:59:22 Zöld öves, Tag
Ha kiesünk ha nem a lényeg hogy ma Ivó nap van :))))
29. totalrecar |Válasz erre: 28. bt
2019-05-19 02:46:13 Piros öves, Őstag
Ha esetleg kiskapunk, nem tudom hogy harmadszorra is kisegit e minket egy másik csapat, de az biztos, hogy sokuknak a csapatból(az nb2-és szintű játékosoknak) a mai lessz élete mérkőzése, mert többet nem fognak ekkora téttel, és ennyi néző előtt játszani labdarúgó pályafutásuk alatt. Ezért remélem, hogy ennek megfelelően készűltek fel egész héten!
Mostmár jöjjön, aminek jönnie kell!
28. bt
2019-05-19 01:40:06 Narancs öves, Tag
No, az van, hogy én félek. Nekünk általában ezek nem szoktak sikerülni... ráadásul utóbbi 2 évben óriási mákunk volt, és így az élet azt diktálná, hogy most bukta. Mindenki optimista, úgy látom, sokan is leszünk a meccsen, ez jó. Fújpest nincs jó passzban...stb., de nekünk ezek nem szoktak jól elsülni. Ami rosszul jön le nekem, hogy "nincs benne a meccsben, hogy nyerünk". Annyira szarok vagyunk mostanában, hogy félek tőle, hogy nem sok esélyünk van, hogy megverjük itthon a Fújpestet. Szarok nagyon, és sajnos ők sokkal jobbak, mint mi. Mindenki tutira veszi, hogy nyerünk, mert nyilván azt akarja - ahogy én is -, csak én félek. Isten adja, hogy ne legyen igazam.
Sokan leszünk... de ez elsülhet fordítva is. Ha nem sikerül, akkor lázadás lesz, ennyi emberrel. MTK van annyira jó - amúgy szarok -, hogy megverje ezt a hurka Honvédot. Nyernünk kell, de ez rohadt nehéz lesz. Görcs lesz, meg szenvedés... korábbiakból kiindulva. Remélem csak pesszimista vagyok.... úgy legyen.

1 2 3 4 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...