Banner

Íme a Magosi-Galanisz páros emberhátrányos csodagólja

Szerző: Jáborcsik András | 2019-01-17 15:13:00

A DVTK Jegesmedvék - Dukla Trencin Tipsport LIga jégkorong mérkőzés második harmadának 8. percében, a hazai csapat 2-1 arányú vezetésénél a Magosi - Galanisz duó olyan gólt szerzett, amelynek felvételét bármennyiszer megtekintené az ember, annyira látványos.


Még 48 mp volt hátra az emberhátrányunkból, amikor Magosi a kék vonal előtt lecsapott egy keresztpasszra és megindult az ellenfél kapuja felé. Ő lövés helyett visszapasszolt az érkező csapattársnak, Galanisz Nikandrosznak. A kapuval szemben érkező nyolcasunktól minden bizonnyal lövést várt az ellenfél kapusa, Nika azonban visszatette a pakkot kapitányunknak, aki az elfekvő kapus fölött a hálóba helyezte a korongot.

Kapitányunk egyébként 22 góllal tartja 5. helyét a Tipsport Liga góllövőlistáján, és az emberhátrányos gólok tekintetében is kiemelkedőt produkál, hiszen egyedül a kassaiak világsztárja, Ladislav Nagy múlja felül ebben a mutatóban. Nagy eddig 4 alkalommal szerzett gólt emberhártányban, Magosi pedig 3-szor.

Fantasztikus gól volt, srácok!


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2. korxi
2019-01-18 11:31:45 Piros öves, Veterán
A Gyetva (vagy a Beszterce?) ellen egymás után kető ilyen szituációt is elrontott a csapat, de ezt valóban nagyon szépen megoldották, emberhátrányban, és így tényleg ez lett a meccs legszebb gólja.
1. abori
2019-01-17 16:15:19 Lila öves, Fanatikus tag
Érzik egymást, együtt játszanak már U5 óta:)
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...