Banner

II. Péchy Tibor Jótékonysági Emléktorna

Szerző: Jáborcsik András | 2017-12-09 19:20:00

Egy nagy Diósgyőr drukkerre, egy nagy miskolci lokálpatriótára emlékezünk ismét vasárnap. Egy olyan emberre, aki egyaránt rajongott imádott családjáért, szeretett városáért és annak futballcsapatáért.


Az amigeleken.hu idén is megrendezi az immár hagyományos év végi jótékonysági kispályás teremtornáját, mellyel idén is Péchy Tibor szurkolótársunk emléke előtt adózunk. Ezzel emlékezünk Tibi bácsira, aki az amigeleken.hu fórumának egyik - ha nem a - legszínesebb egyénisége volt. Mindannyiunknak nagyon hiányoznak a hozzászólásai, amelyek mindig gondolatokat ébresztettek fórumtársainkban.

Halálhírét hallva született meg bennünk az elhatározás, hogy az év végén rendezendő jótékonysági tornáink az ő nevét fogja viselni, annak érdekében, hogy pozitív személyisége, a klub iránti elkötelezettsége soha ne merüljön feledésbe.

Tibor nagyon közel állt hozzánk, nagy tisztelet övezte a körünkben. A 2013-as DVTK Családi Napon a főzőversenyen a főszakácsunk volt.


A II. Péchy Tibor Jótékonysági Emléktorna kispályás labdarúgó tornát 2017. december 10.-én, vasárnap délelőtt kerül lebonyolításra a Szabó Lőrinc Általános Iskola tornatermében.

Hálás köszönettel tartozunk a Szabó Lőrinc Általános Iskola intézményvezetőjének, Mikitáné Újjobbágy Erzsébetnek, amiért idén is térítésmentesen bocsátották rendelkezésünkre az iskola tornatermét. Köszönjük!

Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy 2012-től, honlapunk indulásának évétől kezdődően minden év végén jótékonysági tornát szervezünk, amelyek bevételéből beteg gyerekeket, illetve rászoruló családokat segítettünk.

A tavalyi Emléktorna kedvezményezettje a Lorántffy Zsuzsanna Református Kismamaházért Alapítvány volt. Az általuk működtetett Maros utcai Kismamaházban szociálisan hátrányos helyzetbe került, otthonából menekülni kényszerült, krízishelyzetbe került anyáknak, gyermekeiknek és várandós anyáknak nyújtanak átmeneti segítséget. A résztvevő csapatok nevezési díjából valamint egyéni felajánlásokból befolyt 280.000 Ft-os adományunknak köszönhetően az otthon lakóinak karácsonyát sikerült egy kicsit szebbé varázsolni és elfelejtetni a mindennapok szomorúságát.


Az idei torna bevételével a GYEK Onkohaematológiai és Csontvelő transzplantációs Osztályának szeretnénk segíteni egy új betegmegfigyelő monitor megvásárlásához, mert nemrégiben romlott el egy ilyen berendezésük. Ezek a betegőrző monitorok ma már nélkülözhetetlen eszközei a gyógyításnak, az általa megjelenített értékek az ápoló személyzet és az orvosok számára nyújtanak fontos információkat a kis betegek állapotáról.


A csapatok és az egyéni felajánlók adományait a Bonta Zoltán Alapítvány segítségével juttatjuk el az Osztály számára.

Az alapítvány hivatalos neve: Bonta Zoltán Emlékére - Leukémiás és Daganatos Gyerekek Gyógyítására Létrehozott Gyógyászati Alapítvány

Adószáma: 18400151-1-05

Számlaszáma: 10102718-43016100-00000001

Képviselője: Bonta László

Aki szeretné támogatni kezdeményezésünket, utaláskor a megjegyzés rovatba írja be, hogy Péchy Tibor Emléktorna. Vállalkozásoknak az Alapítvány igazolást állít ki az adományról.


Az Emléktornán 6 csapat vesz részt. A pályán köszönthetjük majd a Czevaro Team, a Korzó Boys, a MIVÍZ, a Rakaczki Team, az ODBE Kft. Miskolc csapatát valamint a vendéglátó Fórumfoci Teamet. A küzdelmek 8 órakor kezdődnek és a helyosztókat követően kora délután hirdetünk eredményt.

A csoportbeosztás és a program:

Mindenkit szeretettel várunk, a helyszínen lehetőség lesz egyéni adományok leadására is.


A tavalyi torna résztvevői:


A Református Kismamaház vezetőjének tavalyi kösznetnyilvánítása itt olvasható el:

http://www.amigeleken.hu/hirek/dvtk/karacsony-a-kismamahazban-2017-01-03


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2. grosser
2017-12-05 17:41:24 Piros öves, Veterán
A Szabó Lőrinc suli itt van a szomszédban, pár lépés, kinézek vasárnap!
Nyugodj Békében Tibi bácsi, hiányzol! :(
1. vebgy*
2017-12-04 23:04:51 Fekete öves, Veterán
Irány (nem Surány) hanem a Szabó Lőrinc !
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...