Banner

Így választanak ellenfelet a legjobbak a MOL Ligában

Szerző: amigeleken.hu | 2017-01-24 15:04:00

A rájátszás előtt az jelent izgalmat, hogy az első négy helyezett kivel találkozik a második négy csapat közül az egyenes kieséses rendszerben.


Február 5-én ér véget az alapszakasz. A MOL Liga küzdelmei alig valamivel több mint egy hét múlva, a nemzetközi szünetet követően a negyeddöntőkkel folytatódnak. Az utolsó három számára tehát véget ér az idény, az első nyolc pedig a végső győzelemért hajt tovább. Idén várhatóan minden eddiginél izgalmasabban alakulnak majd az események, egyrészt a kiegyenlítettebb erőviszonyok, másrészt a kiírás azon pontja miatt, amely szerint a rájátszás során mindvégig négy győzelemig tartanak majd a párharcok.


A párosítás az alapszakaszt követően a válogatott szünet alatt alakul majd ki. Az MJSZ a tervek szerint sajtótájékoztatót szervez, ott kell majd megneveznie az első háromnak a választását. A kiírás értelmében az első három helyezett választ ellenfelet az 5–8. közül, elsőként az alapszakasz győztese, majd a 2. és a 3. helyezett. Értelemszerűen a 4. nem tud választani, ő azon alsó ágról érkező csapatot fogadhatja, amely megmarad a számára.

A választás az első háromnak nem kötött, a saját szempontjait mérlegelve döntheti el, hogy kivel kíván megmérkőzni az elődöntőbe jutásért. A választásra tehát a február 6-ával kezdődő héten kerül sor.



Ugyancsak a jegkorongblog.hu adta hírül, hogy riválisunk, a MAC az utolsó pillanatban még feltöltötte keretét egy idegenlégióssal.

Vladimir Nikiforov Litvániában született 29 éve, de amerikai állampolgár. Ő a MAC legutolsó igazolása a 2016/17-es szezonban. Az ECHL-ben játszó Alaska Acestől érkezik. Idén mindössze 14 meccset játszott, ezeken 2+2-t ért el. Az előző szezonja jobban sikerült, akkor abban a Quad Cityben hokizott, ahol most Vay Ádám véd, amikor 2013/14-ben ez a csapat még a CHL-ben szerepelt, akkor Nagy Gergő csapattársa volt. Nagy a csapat 2., Nikiforov az 5. legeredményesebbje volt. Végigjárta a kanadai juniorliga iskoláját, majd az ECHL-ben helyezkedett el. 19 mérkőzés erejéig belekóstolt az AHL-be is.

Európában is kipróbálta magát, az orosz másod- és a német harmadosztály mellett a brit és a lengyel élvonalban is bizonyított.


Tovább a jegkorongblog.hu-ra >>>>>>


forrás: jegkorongblog.hu-ra

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
6. korxi
2017-01-25 21:12:11 Piros öves, Veterán
olyannyira hogy csak hosszabbításban aranygóllal lett meg!
5. korxi
2017-01-25 19:44:50 Piros öves, Veterán
jajj de makacs ez a dab
4. donburci
2017-01-25 08:40:34 Fehér öves, Lelkes újonc
Én is őket választanám, a fradit verni bármilyen sportágban jó érzés, ráadásúl szerintem egy csomó foci drukkert is vonzana, ami a hangulatnak is jót tenne. (az utóbbi időkben a szurkolás már nem az igazi)
3. grosser
2017-01-24 18:30:34 Piros öves, Veterán
Arról nem olvastam, hogy a párharcok hogyan lesznek, felváltva, vagy kettő meccs itthon, kettő idegenben, utána megint kettő itthon (ha szükséges)?
2. Bobák Kornél* |Válasz erre: 1. grosser
2017-01-24 15:57:37 Fekete öves, Veterán
A söprést nem hiszem, de én is őket választanám. Biztos ami biztos. :)
1. grosser
2017-01-24 15:35:45 Piros öves, Veterán
Ha emlékeim nem csalnak, ez a kiválasztósdi régen csak az elődöntőben volt, de így se rossz. Ha kívánhatnék ellenfelet, nagy valószínűséggel és nem elkiabálva mi választunk elsőnek, akkor a fradit kérném! Jobbak vagyunk náluk, sőt nem tartom kizártnak a söprést se!
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...