Banner

Hozz egy konzervet a meccsre!

Szerző: objektív | 2020-10-03 09:55:00

Szépen gyűlnek az adományok a DVTK jótékonysági gyűjtésére, amelyet a klub az október 4-én esedékes Állatok Világnapja alkalmából indított. A klubvezetés 110 kilogramm kiváló minőségű száraztáppal járult hozzá az akcióhoz, az első csapat tagjai pedig 300 doboz prémium kutya és macskakonzervet vásároltak. A gyűjtés a szombati DVTK - Paksi FC mérkőzés kezdő sípszaváig tart a DVTK Shopban. Hozz te is egy konzervet a meccsre!

Mint arról korábban már beszámoltunk, az őszi és a téli időszakban kiemelten fontos a megfelelő tápanyag bevitel az állatok számára is, ezért most inkább hozz kevesebb eleséget, hiszen a minőség ez esetben tényleg sokkal fontosabb a mennyiségnél! - írja a dvtk.eu

Mivel a menhelyeken sok kölyökkutya és kiscica is van, valamint sok sérült és beteg állatot gondoznak, ezért arra kérjük szurkolóinkat, ha tehetik, akkor szenzitív és kölykök számára megfelelő tápot és konzerveket is hozzanak, hiszen a menhelyek munkatársainak elmondása alapján ezekből mindig hiány van náluk.

Az összegyűjtött adományokat a Diósgyőri Szurkolók az Állatokért Alapítvány, a Miskolci Állatsegítő Alapítvány, valamint a Miskolci Állategészségügyi Telep gazdátlan kutyái és cicái között egyenlő arányban osztjuk majd el. A kiszállításról a DVTK gondoskodik.

forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2. perecesi-diosgyor-szurkolo* |Válasz erre: 1. KáGábor
2020-10-03 16:31:58 Fekete öves, Veterán
:D :D
1. KáGábor*
2020-10-03 12:03:09 Fekete öves, Veterán
HOZZ EGY KONZERVET A MECCSRE!
Na ezek után mondja valaki, hogy nem fantasztikus a klubvezetés. Fellebeztek Grozav eltiltása miatt, de a feb nem változtatta meg a döntését. Most konzerveket gyűjtenek, hogy legyen mivel megdobálni a bírót. Cseles! Mondjuk elég lett volna a májkrém konzerv is.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...