Banner

Hosszú távú szerződést írt alá Kiss Angelika

Szerző: objektív | 2020-12-25 11:17:00

Szerződést hosszabbított az Aluinvent DVTK és saját nevelésű válogatott kosárlabdázója, Kiss Angelika.



Angi csapatunk óriási értéke, játéka töretlenül fejlődik - mondta Völgyi Péter sportszakmai igazgató - Fizikálisan, taktikailag, technikailag is rengeteget benne a tartalék, szükség is lesz a további kemény munkára, hogy még jobban tudjon dominálni center poszton, a palánkok alatti harcban.


A 19 éves játékos korosztályos válogatottal csapatkapitányként Európa-bajnoki ezüst- és bronzérmet is gyűjtött a világbajnoki negyedik hely mellé, a felnőtt válogatottban is megállta a helyét, és az élvonalbeli bajnokságban is bizonyít hétről-hétre.

Saját nevelésű játékosunk hozzáállása példa a DVTK akadémistáinak, remélem sokan követik majd ezen az úton - tette hozzá a sportszakember.

A DVTK hosszú távon számít a középjátékosra, aki nem csak a jövő, hanem a jelen csapatának is alapembere lehet.

Az Aluinvent DVTK autós partnere, a Mercedes-Benz Miskolc szalonjában aláírt szerződéshosszabbítás kézenfekvő lépés közös céljaink megvalósítása felé, biztos vagyok benne, hogy Angi rengeteg örömet fog okozni szurkolóinknak nemsokára elkészülő új csarnokokban is - zárta Völgyi Péter.


(A nagyképen Völgyi Péter, az Aluinvent DVTK sportszakmai igazgatója, Kiss Angelika, és Balogh József, Mercedes-Benz Miskolc ügyvezetője)


Olvasd el a teljes cikket >>>


forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
7. Elemér |Válasz erre: 6. Karpfen
2020-12-28 23:35:03 Kék öves, Fanatikus tag
így van, én is remélem, hogy Tori talán még fog itt játszani. Mondjuk azért van arra példa, hogy légiósok is hosszabb távon játszanak egy klubnál, gondolok itt a Sopronnál Jovanovicsra vagy Brooksra, a Szekszárdnál McCall, Krnic.... Ha komolyan gondoljuk akkor ez követendő példa lehet.
Keyona szerintem egy nagyon jó igazolás volt, de azért látni kell, hogy nem kis szerencse kellett hozzá, hogy ide jöjjön, ha a Csatánál rendesen fizették volna nem lenne itt. Vitolát pótolni kellett, mert Keyona nélkül bizony meleg lett volna a pite, a Szekszárd és a Győr meccsek mellett a TF-től is zakó lett volna és a Vasas meccset is ő hozta nekünk. Magas poszton sajnos tényleg nem vagyunk elég erősek.
A bolondítást arra értem, hogy persze, mondták hogy mire lehet számítani, de mi ennek az oka?? Mindegyik csapat erősödött tavalyhoz képest, vagy legalábbis szinten tudta tartani magát. Kivéve minket. Pénz az oka? Akkor minek hoztuk ide Földi edzőt, amikor van egy hatalmas szakmai tudással rendelkező Völgyi Péter a klubnál? Nem beszélve a másodedzőről, aki szintén nem a DVTK címer szépsége miatt van itt gondolom. Tavaly Cziczás másodedző nélkül dolgozott, ha jól tudom. Úgyhogy a pénzre ne fogjuk már...
Sajnos nekem a negyedik hely necces, én azt gondolom hogy a Sopron, Szekszárd, Győr hármas mellett a Pécs is jobb nálunk és bár gyengült a Csata, de még így is erősek. Nem lesz egyszerű megelőzni őket az biztos.
A felsorolt hármassal tökéletesen egyetértek, ők nagyon jók lehetnek később, sőt én Tóth Frankát is ide sorolom, mert benne van potenciál és természetesen Kiss Angi, de ő nem is kérdés számomra.
Ezért is örülök nagyon, hogy Angival aláírták ezt a szerződést, végre mi is hosszabb távban gondolkodunk. Aztán remélem hogy a tesco gazdaságos szezon után, jövőre az új csarnokban már újra a bajnoki döntő lehet a cél.
6. Karpfen
2020-12-28 20:54:44 Barna öves, Veterán
Azzal egyetértek, hogy Tori nem pénzéhes. A WNBA-ben nagyot nőtt az utóbbi idényben, de ezzel együtt le tudtuk volna igazolni szerintem normális körülmények között. Nem örökre veszett el, mert a női kosárban légiósokat nagyon ritkán szerződtetnek egy idénynél hosszabb időre. Még mindig nem tudom egyértelműen eldönteni, de úgy tűnik, hogy jó döntést hoztunk Keyona leigazolásával. Az is korrekt volt, hogy a Vitoláért kapott pénzt nem lenyúlták, kocsmába vitték, hanem befektették. Növeli az igazolás értékét, hogy riválist gyengítettünk. Hacsak nem lesznek nagy meglepetések, a Csatával kerülünk össze a rájátszásban. Ha mérlegre tenném, hogy Keyona vagy Tori, hát, a fene tudja. Viszont tény, hogy magas poszton nagyobb az ínség. Én nem nevezném bohóckodásnak és a szurkolók bolondításának az idényt, mert világosan kommunikálták, hogy mire számíthatunk. Nekem szimpatikus, hogy magyar fiatalok játszanak. És az erőviszonyokat tekintve kb. a negyedikek vagyunk, valószínű a Csatát előzni fogjuk. Ez azért még nem a vég. Még egy dolog Torival és a jövővel kapcsolatban: alacsony posztokon Dóri jövőre is játszani fog, mert korától függetlenül klasszis. Viszont ha Tori jön, a Pusztai, Kányási, Aho, Vukov négyest nehéz lesz egyben tartani. Oké, Vukov nem az a szint, de én a másik hármat itt tartanám. Nehéz ügy. Ami az anyagi gondokat illeti, azok akkor lennének, ha tovább nyújtóznánk, amíg a takaró ér. Én nem látok bele az anyagiakba, jobb is így, de szerintem figyelnek az egyensúlyra. Nem érzem úgy, hogy nem vennék komolyan ezt az évet. Az edzőt érzem gyenge pontnak, kritikus helyzetekben nem tudja felrázni a csapatot, talán még hiányzik a tapasztalat, de hát letettük mellette a voksot. Valószínű ő is része a tesco gazdaságos szezonnak.
5. Elemér |Válasz erre: 4. burritos
2020-12-28 18:48:07 Kék öves, Fanatikus tag
Bíztam benne, hogy a vezetőségnek van annyi esze, hogy nem engedik el Torit. Tévedtem. Nem a pénzről van itt szó szerintem, mert ha másodedzőre van pénz, aki teljesen felesleges, akkor nem lehetnek anyagi gondok... És teljesen egyetértek, Tori nem gondolom hogy annyira drága lett volna. Mondjuk az lehet reménysugár, hogy csak fél évre írt alá, talán nyártól visszajön, mi meg befejezzük itt a bohóckodást, meg a szurkolók bolondítását, hogy majd jövőre, meg játszassuk a fiatalokat, mert ez az év komolytalan. Szerintem meg ezt az évet is komolyan kellene venni.
4. burritos |Válasz erre: 3. Karpfen
2020-12-28 09:16:13 Zöld öves, Fanatikus tag
Torit nagyon sajnálom. Maradt pedig a volt szocialista táborban, ráadásul nem is elit, ultra pénzes csapathoz szerződött. Ezek szerint nem gondolom, hogy extra fizetési igényei lettek volna, de tudom, hogy mi a fiatalokat játszatjuk...Mondjuk van akit játszathatsz 100 évig is, ha a korlátai behatárolják.
3. Karpfen
2020-12-27 21:35:36 Barna öves, Veterán
https://wbasket.hu/shatori-walker-kimbrough-lengyelorszagban-folytatja/
https://wbasket.hu/igy-allnak-a-bajnoksagukban-a-dvtk-europa-kupa-ellenfelei/
Bravúrok kellenének a továbbjutáshoz.
2. donjozsi
2020-12-26 21:51:03 Lila öves, Fanatikus tag
Gratulálok!
Remèlem a kosaras lányoknál jobban beválik az utánpótlás nevelès!
Bár amit a gyerekeknèl látok..... De ügyes gyerekek azèrt vannak!
1. Elemér
2020-12-25 16:08:48 Kék öves, Fanatikus tag
Gratulálok Anginak! Hosszú, sikeres és sérülésmentes karriert kívánok neki! És bízom benne, hogy nálunk lesz ez! :)
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...