Banner

HC Nové Zámky - DVTK Jegesmedvék 0-3

Szerző: Jáborcsik András | 2018-10-30 18:58:00

Tipsport Liga 18. forduló

HC Nové Zámky - DVTK Jegesmedvék 0-3 (0-0, 0-3, 0-0)

Érsekújvár, Zimný štadión, játékvezetők: Milan Adamec, Róbert Müllner, Jozef Valo, Michal Orolin

HC Nové Zámky: Košarišťan (Glosár) - Andersons, Kudla, Hain, Juraško, Novák, Ordzovenský, Hatala, Henderson, Hruška, Štrauch, Nejezchleb, Jurik, Zboŕil, Ručkay, Rogoň, Urban, Bajtek, Slávik, Fábry, Jakúbek, Vezetőedző: Milan Jančuška

DVTK Jegesmedvék: Vay (Adorján) – Crawford, Kiss, Milam, Szirányi, Slovák, Láda, Vojtkó, Miskolczi, Galanisz, Magosi, Pance, Kulmala, Vas, Somogyi, Harrison, Loiseau, Ritó, Hajós, Vincze, Vezetőedző: Glen Hanlon


0-1 21:27 Miskolczi (Magosi, Crawford)
0-2 22:17 Vas
0-3 33:12 Vas (Pance)

Statisztika

Lövés 43-32
Védés 29-43
Büntetés percek 45-38

Értékelés

Glen Hanlon: Büszke vagyok a játékosaimra, hogy ilyen nagyszerű teljesítményt nyújtottak, valamint szurkolóinkra, hogy elkísértek és támogattak minket. Remek atmoszférában jó mérkőzést játszottunk.

Jergus Bača, segédedző: A mai napon egy rendkívűl szervezett ellenféllel találtuk szembe magunkat. Rengeteg kapuralövési kísérletünk volt, de igazán nagy helyzetet sajnos nem sikerült kialakítanunk.



Glen Hanlon vezetőedző:

Három nehéz mérkőzést játszunk még a válogatott szünetig, és az a célunk, hogy minél több pontot szerezzünk ezeken a találkozókon. Szerdai ellenfelünk a harmadik helyen áll a tabellán, ami jól mutatja, hogy milyen erős csapathoz látogatunk. Hazai pályán nagyszerű párharcot vívtunk az érsekújváriakkal, amit végül sikerült is megnyernünk, tehát a győzelem receptjét már ismerjük. Ahhoz, hogy elhozzuk a három pontot idegenből sebességben és a kapura lövések számában mindenképpen nagyot kell javulnunk a vasárnapi mérkőzésünkhöz képest.


A Liga állása:


A kanadai táblázaton az első százban 9 érsekújvári illetve 8 Jegesmedve található:


forrás: dvtk.eu és eredmenyek.com




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 > 

28. abori |Válasz erre: 27. perecesi-diosgyor-szurkolo
2018-11-02 15:20:18 Lila öves, Fanatikus tag
Ennyi.:)
27. perecesi-diosgyor-szurkolo* |Válasz erre: 26. abori
2018-11-01 21:15:02 Fekete öves, Veterán
Mindenféleképpen, az a +16 centiméteres magasságbeli előny sokat számít. Főleg, hogy Vay olyat így ki tud védeni, amit Adorján talán nem.
26. abori |Válasz erre: 25. perecesi-diosgyor-szurkolo
2018-11-01 20:16:56 Lila öves, Fanatikus tag
Biztos, hogy Attila sokat fejlődne a tengeren túlon, de ne felejtsük el, hogy a méretek nagyon sokat számítanak! Vay ezért mindenféleképpen előnyben van.
2018-11-01 17:29:24 Fekete öves, Veterán
Adorjánt is ki kéne vinni 1 évre, mondjuk akár egy ECHL-be, és biztosan olyan kapusként térne vissza hozzánk, hogy rá se ismernénk.
Az amerikai harmadvonal is igen tempós, nagyban segítheti a kapusok fejlődését az a bajnokság is.


-


Amit pedig a bajnokságban a portásokkal tennék, hogy a hazai meccseken véd Adorján, az idegen mindig döcögősebb meccseken meg Vay. És akkor több idegen pont is hullhat a zsákba, visszahozva a fájóan elszórt egységeket.
24. slózi
2018-11-01 16:45:38 Barna öves, Őstag
Itt is megmutatkozott az, hogy egy CSAPAT számára milyen sokat jelent az, ha a kapuban egy IGAZI KAPUS ÁLL!
Persze. Adorján--eddigi standard kapusunk is KIVÁLÓ CSAPATEMBER! De! VAY ÁDÁM MAGA A KŐSZIKLA!!!
Az is igaz, hogy a jégkorong és a futball azért különböző sportágak, de mindkettőben van kapu, kapus, és mindkettőt gólra játsszák. A kapushelyzet a két--egyesületünkhöz tartozó csapat--között már azért sem teljesen analóg, mert jégkorongcsapatunknál Adorján-nal a "kapusügy" tkp. eddig is jól meg volt oldva. Ám Vay Ádám ideérkeztével--én legalábbis így látom--EGY MINŐSÉGI ELŐRELÉPÉS feltételei jöttek létre, teremtődtek meg!
2018-11-01 06:28:18 Piros öves, Őstag
Ja persze köszönjük a góllövőinknek is, Márknak és Jankónak, mert gólokis kellettek a győzekemhez...
2018-11-01 06:24:30 Piros öves, Őstag
Két látszólag egyszerű, de nehéz feladatot megoldva nyertük meg a mai meccset s amiben idáig nem jeleskedtünk
1. Nagyon tapadt a korong Vayhoz, azaz nemcsak jól védett, de többnyire kipattanó nèlkül oldotta meg. Adorján ilyen esetekben gyakran üti szélre, ami bizonyos esetekben szintén lehet jó, de nem a legtökéletesebb. Nemkülönben a 196 centivel eleve egy megjelenés Vay a kapuban.
2. Végre a védők igazi falként álltak a kapu előtt s a rendőrökre jellemző sünhöz hasonló felállásban nem engedték az ellenfelet a kapu. Ez az amit meccsek óta hiányoltam, mert könnyen adtuk fel a területet, de tegnap ezt vizsgamunkával tökéletesen oldottuk meg. Ezért a 43 ellenfél lövése bár statisztikában jó, de ezek maszatolós vagy jól látható távoli lövések voltak.
Tegnap végig éreztem az erőt a Csapatban s percig sem gondoltam vereségre. Ilyen hokival ott lehetünk a rájátszásban. Köszönöm a tegnapi élményt, hajrá Macik!!!!!
21. abori
2018-10-31 22:54:29 Lila öves, Fanatikus tag
Vayról mindent elmondtatok, én is így látom. Adorjánnal jól kiegészíthetik egymást és Attila el is leshet 1-2dolgot Ádámtól. Bár az, hogy térdelve is teljesen takar az kurta nagy előny. Viszont ami szembe tűnt, hogy nehezen viselték az újváriak a vereséget, de ez legyen az Ő bajuk. Nagyon szerettek volna megverni minket. Ebből is látszik ,hogy túlvagyunk már azon, hogy lenéznének minket. Arról nem is beszélve , hogy egyesek már temették a csapatot és edzőváltást vizionáltak. Még rengeteg meccs van az alapszakaszból, bármi lehet. Viszont egyre jobban várom a Magyar Kupadöntőt. Lemérhetjük kire mi ragadt a koszon kívül. :) Faxa kis meccsek lesznek!
20. korxi |Válasz erre: 19. perecesi-diosgyor-szurkolo
2018-10-31 22:38:16 Piros öves, Veterán
Ez nagyon szembetűnő volt, Vay rohadtul jó, minden kapustulajdonságban, tehát nem csak a szűken vett védéseknél.
Úgy tűnik hogy hosszú évek óta váltás lesz az elsőszámú kapus poszton, de legalábbis Adorjánnak nagyon fel kell kötnie - de persze mint fiatal kapusnak, hasznára is válhat ha lekerül róla némi teher.

Közben ugye Duschek átkerült az Újpesthez, a hétvégén már ott is védett. Gondolom még nem volt idő saját sisakot csinálni neki, mert a Fradi-Újpest rangadón elég furcsán nézett ki a DVTK címeres sisakban:) :

https://www.youtube.com/watch?v=eoIiz8oU81U&feature=youtu.be&t=127
2018-10-31 21:14:10 Fekete öves, Veterán
Vay már most nagy fogás, egyszerűen látni, hogy amerikában pallérozódott X ideig.
Egyszerűen gyorsabban reagál bizonyos szitukra, mint Adorján, és ez pontot, pontokat hozhat hosszú távon a konyhára.

Arról nem is beszélve, hogy így róla lekerül némi teher.

1 2 3 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...