Banner

HC Kosice - DVTK Jegesmedvék

Szerző: Jáborcsik András | 2018-10-21 11:59:00

HC Kosice - DVTK Jegesmedvék

Tipsport Liga jégkorong mérkőzés

Kassa, Steel Aréna 2018.10.21. 17:00


Közvetítés: https://huste.joj.sk/


A Jegesmedve szurkolók kitartanak a csapatuk mellett a rossz forma ellenére is, amit bizonyít, hogy több, mint 130-an regisztráltak az előzetes felmérés során, és kelnek útra Kassára. Teszik ezt annak ellenére, hogy a Tipsport Liga egyik legjobb formában levő csapata fogadja az elmúlt hetek legrosszabb mutatójával rendelkező gárdáját.

A házigazda a zólyomiakkal azonos pontszámmal rendelkeznek és csak rosszabb gólkülönbségüknek köszönhetően szorulnak a második helyre. Hazai mérlegük 8 győzelem és 1 vereség, a gólkülönbségük rendkívül tiszteletet parancsoló 39-12. Az egyetlen hazai vereségüket nem egészen egy hónappal ezelőtt a Poprád csapata ellen szenvedték el, érdekesség, hogy ezen a találkozón a kassai gárda gólképtelennek bizonyult.


Ezzel szemben a mi idegenbeli mutatónk 1-0-1-5, Miskolcot elhagyva 12 gólt ütöttünk és 29-et kaptunk. Tőlünk csak a Liptószentmiklós és az U20-as szlovák válogatott hálója rezdült meg többször a Tipsport Ligában, az idegenben lejátszott mérkőzéseken.


Csapatkapitányunk, Magosi Bálint arról biztosította a Jegesmedve szimpatizánsokat, hogy a csapat nem feltartott kézzel lép jégre a Liga egyik legjobb csapata ellen vasárnap délután.


forrás: eredmenyek.com, DVTK facebook oldala




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 > 

26. jaborcsik-andras* |Válasz erre: 25. Szabó József
2018-10-23 12:13:32 Fekete öves, Veterán
Sose gondoltam volna, hogy még 1-1 vesztes meccs után is elégedetten tudok távozni majd a csarnokból, mert olyan jó csapatokat, olyan jó játékosokat láthatok Miskolcon, akiknek a játéka szemet gyönyörködtető és a hokiélmény feledtetni tudja még a vereséget is.
2018-10-23 12:05:15 Fekete öves, Veterán
Az Extraliga más kávéház.
Az első idényben tanulni mentünk oda, felvenni a ritmust. Ez egyre jobban sikerül, persze nehéz még egyenletesen jól szerepelni. Egyenlőre azt hozza a Csapat, amit előzetesen várhattunk.

Falcao fórumtársak üzenem, szakmailag semmi értelme nem lett volna a szlovák másodvonalnak, ami nem sokkal különbözik a mi élvonalunktól, csak elpocsékoltunk volna egy évet. A játékosok önbizalma nem megy el, ők ezért mentek oda, hogy felvegyék a ritmust. A szurkolóknak se lehet panaszuk, nagyon jó színvonalú meccseket láthatnak.

Az Ebelbe bekerülő Volánnak kellett anno egy év, hogy felvegye a versenyt, érdekes módon a játékosok ott is azért mentek oda, hogy fejlődjenek és a szurkolói közegük is szépen felfejlődött, nem amortizálódott.
24. jaborcsik-andras* |Válasz erre: 20. korxi
2018-10-23 11:34:24 Fekete öves, Veterán
Teljesen igazat adok neked!
Számomra is nehezen volt megfejthető a MAC elleni fásult, tompa játék, de ez a vasárnapi kassai meccs sokakat kárpótolt az elmúlt hetek eredménytelensége miatt.
A helyszínen, a csodálatos Steel Arénában átélve a meccset, azt kell mondanom, hogy az az, évekkel ezelőtt még lesajnált miskolci csapat, aki a szlovákok szerint a kezére húzta a korcsolyát a lába helyett, és akik jó esetben is csak a junior ellen játszhattak néha-néha edzőmeccset, ilyen erőbedobásra kényszerített a HC-t és a bajnoki címekhez szokott hazai közönség úgy örült a győzelemnek, mint a majom a farkának, na ez mindent elmond az érzéseimről. Konkrétan leszarom, hogy vesztettünk, kettőt aludva egyáltalán nem érdekel! Ki gondolta volna a nyitott pályán végigfagyoskodott meccsek után, hogy 2018-ban Kassán majd 2-1-re állunk két perccel a vége előtt? Senki. Ez egy örömünnep volt Kassán és az ott levő szurkolók ennek megfelelően is élték meg a meccs végét.
Zárójelben jegyezném meg, hogy a meccsen egészen a végéig korrekten bíráskodó játékvezetők 2-2-nél emberelőnyös helyzetünkben persze nem állították ki a kassait, aki fejjel előre a palánkra lökte Magosit, mert egészen bizonyosan átfutott az agyán a gondolat, hogy 5 a 3 ellen biztosan lehozzuk minimum döntetlenre a meccset. De már ezt is leszarom, nem érdekel.
Azoknak, akik még fotelből sem nézik a hokimeccseket, mégis ítéletet alkotnak a játékosokról, a Fradi meccs előtti felvezetésként javaslom pénteken megnézni a Detva elleni hazai meccset és az ott látottakat összehasonlítani majd a szombati focimeccsel.
23. falcao700
2018-10-23 10:22:17 Zöld öves, Tag
Lehet, hogy most sok Maci szurkolónak nem leszek szimpatikus,de csak leírom amit gondolok. A vezetőség elképzelése - miszerint csatlakozzunk a szlovák bajnoksághoz -a fejlődés érdekében dicsérendő. Viszont elkövettek egy nagy hibát, amikor a Tipsport ligába nevezték, azaz rögtön bedobták a mélyvízbe a csapatot. Szerintem először a szlovák 2. osztályba kellett volna beleszokni, ott megmutatni , hogy mit tudunk és ha ott az élen végzünk, akkor jöhetett volna a mélyvíz is. Így csak azt értük el, hogy a játékosok önbizalma a sok vereség után lassan tovaszállt és a győzelmekhez hozzászokott szurkolók lelkesedése sem a régi már.
22. Csubakka |Válasz erre: 17. Geotic
2018-10-22 14:47:55 Lila öves, Tag
Azért jót tenne mindenkinek, ha néha nyernének... Harrisont meg el kell zavarni.
21. Thurzó
2018-10-22 13:41:59 Barna öves, Tag
Nincs még a keret összeszokva és a játékok zöme még nem hozza a tőle elvárhatót.A nagyobb iramhoz,gyors játékhoz még alkalmazkodni kell,Na meg a sok meccshez.Ezek nem limonádé csapatotk,mindenütt maximumot kell nyújtani.Ugyanakkor elemi hibákat elkövetünk.Lásd tegnap az utolsó két perc...
20. korxi |Válasz erre: 17. Geotic
2018-10-22 12:06:51 Piros öves, Veterán
Túlnyomórészt igazad van. A Kassa stabil élcsapat, felváltva nyerték a bajnokságot a Slovan Bratislavával, mielőtt az elment a KHL-be. Nagyon szar érzés volt tegnap úgy kikapni hogy két perccel a vége előtt még mi vezettünk, de óriási dolog hogy a végéig partiban voltunk velük idegenben, és annyiban igazságos is a végeredmény hogy egy góllal azért jobbak voltak (a legvégén az üreskapus gólt nem számítom ide).
Innen nézve tehát valóban hülyeség pont a Kassa meccs után ekézni a csapatot. A gond az hogy korábban több meccsen enerváltak és bénák voltunk, kifejezetten azok voltunk a MAC ellen, akiket igenis meg kellett volna verni, pláne hazai pályán. Ez lehet benne azokban a hozzászólókban, akik ekézik a csapatot.
19. vebgy*
2018-10-22 11:42:12 Fekete öves, Veterán
Jól látom, hogy a Zólyom következik ?... ;-)
18. PiTor - Hawrek |Válasz erre: 17. Geotic
2018-10-22 10:31:39 Narancs öves, Lelkes újonc
Én "távoli" szimpatizánsként szorítok a korongosainknak....és a tegnapi mérkőzést sajnos nem láttam, csak nyomon követtem.
Ezek alapján nagyon sajnálom, hogy az a kicsi nem adatott meg a fiúknak...mert biztos vagyok abban, hogy nagyon megdolgoztak azért, hogy történelmet írjanak! Gratulálok ez úton is Nekik...csak így tovább, jönni fognak a sikerek is!
Év végére eldől, hogy ezzel a kerettel és edzővel hova lehet megérkezni!
...én bízok a vezetésben, hogy az alapszakasz felénél ha szükséges változtatni fognak...mint volt már erre példa nem egyszer!
Mindenben új ez a közeg, és mindenben előrelépést követel meg....ezért vagyunk itt (kb. 2 hónapja...!)!
Én türelmesen várom ennek a tanulási folyamatnak a hozadékát!
17. Geotic
2018-10-21 23:53:08 Piros öves, Őstag
Én ezt most nem értem...
Akik itt most temetik a csapatot, látták egyáltalán a meccset???
Tudják egyáltalán hogy hol, és melyik csapat ellen játszottunk???
Látták egyáltalán, hogy hogy játszottunk?
Csak egy kis segítség:
Nálam a jégkorong az első számú szerelem, és hosszú éveken át jártam át Kassára minőségi hokit nézni, Extraliga vagy Bajnokok Ligája meccsre (mindig találkoztam miskolciakkal).
Tátott szájjal bámultam a színvonalat, az iramot, a technikát, és el nem tudtam volna képzelni, hogy mi valaha ezzel a Kassával egy ki-ki meccset fogunk játszani.
Ma ez megtörtént.
Ahogy ma telt az idő 1:1-nél, és főleg a vezető gólunknál, komolyan mondom, szét kellet néznem, hogy biztosan a Steel Arénában vagyok, és a Kassa ellen játszunk?
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtuk kihúzni, de az itt síránkozók legyenek már szívesek helyén kezelni a dolgokat, és nem jó magyar szokásként ( és sajnos egyre inkább miskolci szokásként) mindenben csak a negatívumokat nézni.
Én borzasztó büszke vagyok a csapatra, és hihetetlen jó volt ma Kassán miskolcinak lenni.

1 2 3 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...