Banner

Győzelem

Szerző: dfcwolf | 2018-08-18 09:25:00

Ez a hétvége lesz az, amikor újra megérezzük majd a győzelem mámoros ízét, mert egyszerűen biztos vagyok abban, hogy megszerezzük végre a három pontot. Ha jól tudom, akkor a Haladás elég sok alapemberét nélkülözni fogja és ez csak segíthet nekünk abban, hogy végre szerezzünk pontokat. Pontokat, amikre annyira szükségünk van, hogy elhihessük a csapatról, hogy nem fog csont nélkül kizuhanni az első osztályból. Ha visszanézek a Videoton elleni győzelemre, akkor csak az jut az eszembe, hogy azzal csak meghosszabbítottuk egy halálos beteg szenvedéseit ahelyett, hogy hagytuk volna békében elmenni.

Sajnálom, hogy ezt a mérkőzést megelőzi a szektor bezárásával kapcsolatos mizéria. A héten megkaptam valakitől, hogy én a klub munkájában már csak a rosszat látom és ha jót csinálnak, akkor sem veszem észre. Cseppet sem gondolom így, viszont soha nem tapsikoltam a sz@rnak és nem is fogok.

Mindenki tudta, hogy a szektor le lesz zárva. Sajnos, a klubnak nem jutott eszébe az, hogy az ultra szektoros árakon is értékesítsen jegyeket. Azt hallottam, hogy ez azért nem történt meg, mert félnek az MLSZ-től. Nem értem. Az utolsó meccsen nem féltek az MLSZ büntetésétől azért, mert olcsóbbak voltak a jegyek? Ráadásul ez a félelem csak kifogás a szememben és semmi több. Az ultrák között is voltak olyanok, akik nem huhogtak és a többiek között is voltak, akik igen. Pontosan ezért igazságtalan ez az egész.

A legjobban az fáj ebben, hogy azok, akiknek a szurkolói elégedettségen kellene dolgozniuk, azok szarnak ebbe bele. A másik pedig az amatőrizmus, amivel az egészet tálalják. Akinek van bérlete, az majd érdeklődjön a shopban. Mi van??? Aki megvette előre a bérletet, az menjen a shopba és kérdezgesse, mi lesz a belépéssel? Van a klubnak weboldala, Facebook oldala és Instagram profilja is. Azt hiszem, hogy ez elég csatorna ahhoz, hogy ne szívassuk a szurkolókat, hanem kommunikáljuk, ki mire számítson. De úgy tűnik, a szurkoló csak addig jó, amig megveszi a bérletet.

Erről eszembe is jut egy másik szép történet. A tippelős játékunkhoz akartunk venni olyan ajándékkártyát a shopban, amit majd a nyertes levásárolhat, kénye-kedve szerint. Szerintetek van? Nincs. A válasz pedig rettenetesen egyszerű. Sok vele a macera. Macera=munka. Akkor minek is kellene tapsikolni?

De térjünk vissza a meccsre. Józsi megírta, hogy igazán jó idő lesz majd a mérkőzés alatt és ez biztosan nem fogja befolyásolni az eredményt. Akár még sokan is lehetnek majd a stadionban, meglátjuk.

Az előzetes híresztelésekkel ellentétben mégis igazoltunk a héten. Mondjuk, nem értem, akkor miért kellett minden sajtón elmondani, hogy a keret végleges… Jött egy csatár, akit azért még ne ítéljünk meg. Adjunk neki pár meccset, hogy megmutassa nekünk a tudását. Persze Zlatan is állhatna a csatárjaink helyén, ha úgysem jut el hozzá a labda. De most minden más lesz. Most győzni fogunk, én érzem. Most jönnek azok a meccsek amiket meg kell nyerni ahhoz, hogy egy szürke középcsapat lehessünk. Nekünk ezért is harcolni kell…

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 >  Utolsó

65. vebgy* |Válasz erre: 46. bohumil-stejskal
2018-08-21 15:54:59 Fekete öves, Veterán
Ide azt a PAOK, Partizan, vagy Hajduk tábort...
64. vebgy* |Válasz erre: 53. antiabs
2018-08-21 15:52:50 Fekete öves, Veterán
"A történelem miatt talán Miskolcon választódott le a leghamarabb az igazolt játékosokról a szurkolótábor: a DVTK-nál a közönség szinte soha nem a játékosokra, hanem magára büszke. És minden meccsen hangját adja annak, hogy alapvetően ők képviselik a Diósgyőrt a most épp 2Rule mezben szaladgáló focisták helyett. Abban az időszakban, amikor a magyar foci maradék hagyományait is épp lehúzzák egy felcsúti vécén, valahol jó látni, ha egy klub ennyire megtartja a hagyományait."...(zoom.hu)
63. slózi
2018-08-20 09:49:50 Barna öves, Őstag
Azt a csapatot, amelyik szériában jól-szépen és EREDMÉNYESEN is játszik, KÖNNYŰ SZERETNI, és akár ajnározni is.
Ám amelyiknél a fentiek nincsenek meg AZT IGAZÁN NEHÉZ, de--szerintem legalábbis--"AZT" kéne leginkább és legigazabbul szeretni--TÁMOGATÓLAG, SEGITŐLEG! Persze azért nehéz ez utóbbi, mert a hibákat és bűnöket-bajokat is MUSZÁJ SZÓVÁTENNI, mer' különben idióta-páncser fejbólogató jánosok lennénk. És arra megintcsak nincs szükség, mert a kritikátlanság sem segit. A LEGJOBB AZ--LENNE...--HOGY SZERETETTEL SZÓVÁTESSZÜK ÉS KRITIKAI MEGJEGYZÉSEKKEL ILLETJÜK A HIBÁKAT, DE KITARTUNK A CSAPAT ÉS A KLUB MELLETT ÉS BIZTATJUK-SEGITJÜK A SIKERBEN IS MEG A KUDARCOKBAN IS--GONDOLOM ÉN....Persze elsül a fejem a "nagy-nagy okosságtól" hisz' nem vagyok én sem olyannyira bölcs, csak valami ilyesmit szeretnék, és ezt tartanám jónak. Ami, valljuk be az NB1-es klubok között még leginkább nálunk van meg az, összes egyesületet, köztük a Fradit is beszámitva. Talán ezért is küzdünk permanensen a kiesés rémével.....
62. cocoon1910 |Válasz erre: 56. meccsre járni a legfaszább dolog
2018-08-18 19:26:26 Zöld öves, Lelkes újonc
En nem lepodnek meg... ha jol tippelem ennek a retegnek csak a csekely szazaleka teszi be a labat hetvegente a stadionba... idegenbeli turarol mar nem is beszelve
61. samanhegy
2018-08-18 19:08:13 Piros öves, Őstag
Tegnap délután Fernando a Pesti úti Müllerben tőlem két méterre vásárolgatott. Ha a nyelvtudásom nem szorítkozna szigorúan a magyarra, szívesen megszólítottam volna, hogy mégis mit lát ebben a klubház-közegben, mert a szurkolók baromira nem látnak fényt az alagút végén.
60. Csubakka |Válasz erre: 56. meccsre járni a legfaszább dolog
2018-08-18 18:58:08 Lila öves, Tag
Ezek közül? Senki.
59. kempes
2018-08-18 18:55:21 Piros öves, Veterán
A Paks is szedi össze magát, egy normális bírónál nyertek volna.
58. Condros |Válasz erre: 56. meccsre járni a legfaszább dolog
2018-08-18 18:52:34 Barna öves, Tag
És mi ezzel a gond?
57. samanhegy
2018-08-18 18:49:36 Piros öves, Őstag
Lélegeztető gépen van tartva a diósgyőri football sajnos.
56. meccsre járni a legfaszább dolog |Válasz erre: 49. cocoon1910
2018-08-18 17:06:50 Narancs öves, Lelkes újonc
Meglepődne mindenki ha kiderülne hogy a fórumra írogatok hány százaléka jár meccsre és most nem az idegenbelire gondolok csak hazaira az idegenbeli meccseken a megyéből induló szurkolók aránya is bőven ötven százalék alatt van

1 2 3 4 5 >  Utolsó

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...