Banner

Füzesgyarmati SK - DVTK tartalék 2-0

Szerző: amigeleken.hu | 2018-10-01 07:50:00

NB III. Keleti csoport 8. forduló

Füzesgyarmati SK - DVTK tartalék 2-0 (2-0)

Füzesgyarmat, Lázár Gyula Városi Sporttelep. Játékvezető: Fekete Tibor (Kövér Tamás, Dobos Dávid)

Füzesgyarmati SK: Florin - Sorin, Achim, Lukács Zs., Villand, Nagy T., Bogdan-Florin, Prasler, Vincze, Pataki, Pölöskei P. Vezetőedző: Oláh Ferenc
DVTK tartalék: Pápai - Szűcs K., Varga J., Valkay, Korbély, Farkas M., Géringer T:, Orosz M., Zsiga M., Erdősi, Fenyőfalvi. Vezetőedző: Vég Csongor

Csere: Erdősi helyett Mertse a 66., Lukács helyett Kinczel a 66., Varga J. helyett Géringer L. a 74., Pölöskei P. helyett Kis Sz. a 78., Farkas M. helyett Zsemlye a 83., Villand helyett Casian a 92. percben.
Sárga lap: Orosz M. a 45., Florin a 87. percben.
Gólszerző: Pölöskei P. (1-0) a 6., Villand (2-0) a 21. percben.


Kulcspillanatok

5. perc: Egy hazai bedobást követően került a labda a tizenhatoson belülre. Jó helyzetfelismerést követően szerzett vezetést a hazai csapat. 1-0

20. per: Egy jobboldali akciót követően rúgott kapura a hazai támadó, egy szerencsétlen mozdulatot követően pattant át a labda a kapuson. 2-0

Vezetőedzői értékelés

Oláh Ferenc: - Az első félidőben úgy gondolom fölé nőttünk a vendégeknek. Ültek a pontrúgásaink. A második félidőben már kiegyenlített volt a játék, de tudtuk tartani a kétgólos előnyt.

Vég Csongor: - Gyorsan hátrányba kerültünk. Sajnos olyan szituációt követően, amire készültünk. A második félidőben sokkal jobban játszottunk, helyenként mezőnyfölényben. Fiatal játékosainkban tudatosulni kell, hogy a felnőtt futballban kevés lehetőségük lesz a gólszerzésre. A második félidőben visszajöttünk a meccsbe, sajnos ezek a lehetőségek kimaradtak. Megérdemelt hazai siker született. A második félidei játékunk jó alap a jövőre nézve.


A forduló eredményei:


A tabella állása:

forrás: dvtk.eu és MLSZ Adatbank




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
10. toki*
2018-10-02 07:34:00 Fekete öves, Veterán
Ennyi fiatallal itt is, ebben az osztályban is, megesznek, aztán már csak a vessző futás marad. Valamit nagyon nem jól csinálnak.
2018-10-01 22:11:51 Fekete öves, Veterán
A három DVTK-ból épp most a DVTK nevű van a legrosszabb helyen, kieső. Az SBTC nevű is csak kicsit jobb, de majd belejönnek. Az Eger nevű viszont újoncként egész jól iparkodik. Igaz még az elején van a bajnokság, nem lehet tudni melyik DVTK fog a legjobban végezni. Nem hiszem, hogy bármelyik is kiesne.
8. Nevemsenki |Válasz erre: 4. hinds
2018-10-01 19:56:34 Narancs öves, Tag
Tajty haverja. A Csongor.Székely Akadémián is együtt dolgoztak. Ingyen tanfolyam. Pon jó
7. Thurzó
2018-10-01 19:44:36 Barna öves, Tag
Hol vannak azok,akik a fiatalokat követelték?16-18 évesek.Most be vannak dobva a mélyvízbe,előbb-utóbb hozzászoknak a nagyobb,erősebb játékosok ellen.Több olyan van köztük,akiket az első csapat keretébe követeltek.Nincs eredménykényszer,ha lenne akkor az első keretéből lehetne.Lehet hogy úgy még többet kapnának.Mazalovics hogy került egyből a kezdőbe?Nem csak a sérülése,hanem a formája miatt.Ugyanolyan kutyaütő,mint volt.Tavasszal más lesz.
6. vebgy*
2018-10-01 18:55:16 Fekete öves, Veterán
Ez az az up, amit annyira dicsért Fernandez...
2018-10-01 16:55:31 Fekete öves, Veterán
Végh Csongort megeszik ezek a gyerekek. Nem ismerem ezeket a fiatalokat de a mai időkben nem lennék meglepve ha más jobban számitana mint az alázat. A tartalékhoz kell egy edző, meg olyan gyerekek akik focizni akarnak. Vagy pedig nyugodtan lehet visszapakolni az A csapatból. Ennek nincs értelme.
4. hinds |Válasz erre: 3. birodalmi-lepegeto
2018-10-01 16:08:40 Fehér öves, Lelkes újonc
Csak tavaly elég hamar kirúgták Kristont, míg az idén Végh Csongort beiskolázta a klub.
2018-10-01 15:27:36 Fekete öves, Őstag
Azért valaki szóljon a stábnak, hogy tavaly is a visszajátszók tartották bent a tarcsit.
2. bohumil-stejskal |Válasz erre: 1. xDoNx
2018-10-01 11:17:20 Fekete öves, Őstag
Támogatások azaz pénz és pénz. Papíron meg megoldják, hogy jók legyenek a mutatók
1. xDoNx
2018-10-01 11:07:55 Barna öves, Fanatikus tag
Kint voltam szombaton Ózdon, a Kohász - Mezőkövesd-Zsóry II. meccsen. Alapvetően három dolog érdekelt. 1. Milyen taktikát talál ki az új edző Zoran Kuntics Ózdon. 2. Milyen formában véd Egyed Balázs. 3. Mennyi NB I-es visszajátszó lesz a Kövesdnél és azok mennyire veszik komolyan a 4. osztályt.
Nos alapjában rohadt nagyot csalódtam.
Az 1.-ben nem igazán volt még ideje Kunticsnak, a saját módszereit leoktatni, így "Gálhidisen" játszott még a Kohász.
2. Egyed Balázs a padon kezdett! Egy rutinos NB III-as kapus, aki nem fér be a kezdőbe. Így hogy akarja majd Dombót kiszorítani?!
3. Egyetlen visszajátszó sem volt a kezdőben! Csak fiatalok.

Nos gyakorlatilag a Kohász 15 perc alatt lerendezte a meccset. A 15. percben már 4-0 volt ide. Szánalmas produkciót nyújtott a Kövesd tartalék, akik elméletileg "PROFIK" lennének, az amatőr Kohászhoz képest!
A 2-ik félidőben beállt Egyed és a szlovák Peter Sulek a Kövesdhez, de rá egy percre Balázst is felköszöntötték az ózdiak. Utána a Kövesd beparkolta a buszt a végéig.
Eredmény Kohász - Kövesd II. 5-1.
A Kövesd edzője le is nyilatkozta, hogy osztálykülönbség volt a két csapat között!
Ha ezt tudja nyújtani utánpótlás képzésben Borsod jelenleg jobbik NB I-es együttese, akkor ne csodálkozzunk, hogy DVTK tartalék is egy kalap fos...
Ezek után feltenném a kérdést, hogy mégis mi a francnak akadémia Miskolcon? Vagy ez lenne a "profi" válogatási rendszer?
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...