Banner

Futottak még

Szerző: dfcwolf | 2020-11-28 16:00:00

Kicsit a régi időket idézi nekem a mérkőzés kezdési időpontja, amikor a kereskedelmi televíziók kérésére délelőtti matiné időpontban játszották a bajnoki meccseket. De ha őszinte akarok lenne, akkor teljesen mindegy mikor játszanak. Szürke időben, egy szürke városban csap majd össze két szürke csapat a kiesés elkerüléséért. Dióhéjban ennyi.

Egyik cimborámnak volt egy jó kis beszólása. Amikor találkoztunk, felderült arccal azt kérdezte, tudod mit érzek, amikor meglátlak? Semmit. Na így vannak a diósgyőri szurkolók is lassan a csapatukkal, a meccsekkel. Szépen lassan elfordulnak tőle, más szórakozást keresnek. Vagy csak keresnek valami szórakozást. Mert ugyan kit szórakoztat ez? A mazochistákat, meg azokat, akik a kasszához tudnak vonulni a klubházban hónap elején. Mást aligha.

Lehetne sorokat, sőt oldalakat írni a meccsről, de minek? Maradjunk a tényeknél. Két szar csapat találkozik majd egy nézők nélküli meccsen. Futottak még csapatok… Gyömöszölik majd egymást kilencven percen keresztül, és lesz valahogy a végére. Hétfőn majd újra felkel a nap és mindenki nekikezd a hétnek.

Jó szórakozást!



A szerző véleménye, nem feltétlenül tükrözi a többi szerkesztő véleményét.


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 > 

47. tamaskpt |Válasz erre: 42. köves
2020-11-29 18:00:36 Piros öves, Őstag
Egyrészt a "teljen meg a stadion" gyakorlatilag kivitelezhetetlen, másrészt a csilingelő jegybevételből önigazolást fognak látni, akármi is történjen bent.
46. KáGábor* |Válasz erre: 40. dfcwolf
2020-11-29 13:30:24 Fekete öves, Veterán
Huhh, ez is jól hangzik, kipróbálom. Gyorsan elmentem, nehogy elfelejtsem. :D
Igen, most kicsit igyekszem odafigyelni normálisan a kajára, ma épp ilyen vegaszerű napot sikerült kitalálni. :D
Egy jó ideje kerülöm a cukrot és a fehér lisztet, illetve húsokból is előnyban részesítem a szárnyasokat (elsősorban a csirkét). Most meg elkezdtük a komplett étrendet formálni egészség/fitnesz vonalon haladva. Meg szakácskönyvet is vettem hozzá, Kendall Lou Schmidt Profi testépítő szakácskönyv című könyvét (egyébként édemes rákeresni a hölgyre, nagyon durván jól néz ki, egy kis csemege a szemnek).
Emellett meg edzek napi szinten. Chris Heria nevű fickó edzéseit követem. Az ő kinézete meg motiváló. :D

Szerk.: Zsolti, az is jól hangzik, szerintem a feleségem és a gyerekek imádnák (én nem szeretem a májat).
Közben meg elkészült az ebéd, egyszerűen szólva kurvajó lett. :D
45. elzett |Válasz erre: 41. brit
2020-11-29 13:15:30 Piros öves, Őstag
dehogy megy...
2020-11-29 12:58:11 Fekete öves, Veterán
Én nagyon bizakodó vagyok a mai mérkőzéssel kapcsolatban, végre ülni fog Feczkó mester taktikája, 3-4 játékos is megtalálhatja a góllövő cipőjét, a kapusunk remekelni fog addig, míg nem vezetünk, utána már nem lesz sok dolga. Az már nem oszt, nem szoroz fényes győzelmünkben, hogy Pintért felküldik a lelátóra.

Upsz, abba kell hagynom, el vagyok tiltva a nettől, és jönnek az ápolók.
43. objektiv |Válasz erre: 40. dfcwolf
2020-11-29 12:41:41 Fekete öves, Őstag
Na ezt viszont megcsinálom a jövő héten. Kurva jól hangzik. De nagyon el lehet baszni a szűzet... És most ne másra gondoljatok )))
42. köves
2020-11-29 12:21:03 Lila öves, Tag
Csak egy ötlet, ha rossz vessék el! Az ultráknak és az összes szurkolónak nem biztos, hogy a bojkott a megoldás, hiszen felemásra sikeredhet. Teljen meg a stadion, és mondjuk 20 perc néma csend. Énekeljük el az indulót, utána egy pissz se.
Feketébe kéne menni szurkolni, drapira meg felírni, "Szurkolunk, ha van értelme!!!" szerintem ijesztő lenne egy teli néma stadion. Persze, ha már lehet szurkolni. Talán könnyebben rá lehet szólni a melletted ülőre, hogy pssz!, mint egy megvalósíttathatatlan bojkott. A vezérszurkoló döntse el, hogy az adott meccsen mikortól érdemlik meg a szurkolást, és utánuk mehet az összes lelátó.
41. brit
2020-11-29 12:18:08 Lila öves, Tag
Ez a meccs szerintem több ennél most. Mindenképpen csak nyerhetünk. Ha nyerünk, akkor azért, ha nem nyerünk akkor meg megy Feczkó. Az Újpest elleni meccs volt még ennyire egyértelmű.
40. dfcwolf |Válasz erre: 36. KáGábor
2020-11-29 12:14:37 Fekete öves, Őstag
Ez elég vega kaja, de ha lehet egy javaslatom. Rosé szűzpecsenye egyben sütve majd pihentetés után szeletelve és rá a gombamártás. Mellé a zöldségek.
39. objektiv |Válasz erre: 36. KáGábor
2020-11-29 12:05:24 Fekete öves, Őstag
Nem rossz variáció, kipróbálom majd, ha leállok a diétával. Tegnap csirkemájat pirítottam édesburgonyapürével - nekem nem jön be az édesburgonya - a megmaradt csirkemájból ma pedig mixer és vaj segítségével isteni májkrém lett.
38. objektiv |Válasz erre: 35. lokal
2020-11-29 11:47:20 Fekete öves, Őstag
Természetesen te is tudod - és itt az oldalon cikk formájában is megjelent az elmúlt időszakban többször is - hogyan és miként vélekedünk az ingatlanfejlesztő sportegyesületről, jelenlegi vezetőinek morális kérdéseiről, a lényegi dolgok prioritásain át a szurkolók nagyívű semmibe nézéséig. Ez van most is, jövő héten is, mindaddig, amíg változást nem látunk az irányba, hogy el akarunk mozdulni végre a sikeres csapat felé is, a szurkolók megbecsülése felé is.

A másik dolog - és amire gondoltam - az a csapatjáték, a foci, a kirakatsport, aminek minden (is) köszönhető itt. Koncentráljunk ebben a kérdésben csak a focira. Természetesen ha olyan szégyenteljesen fog játszani a csapat, mint az elmúlt meccseken, akkor ők sem számíthatnak jóra se tőlünk, sem a fórum népétől.

És még valami. Tudom, hogy a vezetés dönt arról, hogy mennyi pénzt ad, ahogy kiket vásárolnak, ki lesz az edző stb... Tudom, hogy a klub és a csapat összemosódik, mert értelemszerűek a metszéspontok, ok-okozatok vannak, klubdöntések határoznak meg csapatteljesítményeket és eredményeket adott esetben.
Ettől függetlenül az ingatlanfejlesztést szét kell választanom a bajnokságtól és a csapattól. Mert azok a stábtagok teszik a dolgukat jól vagy rosszul, de nem érintettek és nem tehetnek befolyással -mivel nem feladatuk, kompetenciájuk - a felsővezetés döntéseire. Azoknak egy dolguk van, kimenni a pályára, odatenni magukat 100%-ban és lehetőleg nyerni. Ha sikerül, igen, boldogabb vagyok. De csak a csapat miatt.

1 2 3 4 5 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...