Banner

Folytatódik az asztalitenisz Extraliga

Szerző: Jáborcsik András | 2018-01-09 20:30:00

A hétvégén újra asztalhoz állnak a DVTK játékosai a férfi asztalitenisz bajnokság különböző osztályaiban.


A ping-pong nagyüzemet az NB-I-es és az NB-II-es csapat kezdi meg szombaton délelőtt. Az 5-2-2-es mérleggel a tabella 3. helyen álló újonc NB-I-es gárdánk a 2. helyen tanyázó Félegyházi SE. együttesét látja vendégül. Ellenfelünk 7-1-1-es mutatóval büszkélkedhet.

NB-II-es gárdánk a pontveszteség nélkül az első helyen álló Dunakeszi csapatát látja vendégül, akik félelmetes, 138-24-es szettaránnyal rendelkeznek.

A találkozóknak a Jókai Mór Általános Iskola (Pallos u. 1.) tornaterme ad otthont.

Kezdési időpontok:

2018. január 13. szombat

DVTK II. - Félegyházi SE. 11:00

DVTK III. - Városi SE. Dunakeszi 11:00


Az extraliga csapat vasárnap hazai pályán a rivális Komló ellen játszanak mérkőzést, míg hétfőn Budapesten fogadják a Pécs gárdáját.

Rendhagyó a mostani bajnokság, hiszen az őszi szezonban csak hat mérkőzést játszottunk a megszokott kilenc helyett. - mondta el András Miklós, a DVTK szakosztályvezetője. - Ez egy próba a Magyar Asztalitenisz Szövetség részéről, de reméljük a következő szezonban szerencsésebb lesz a lebonyolítás. A DVTK jelenleg az előkelő ötödik helyen áll a tabellán, és szeretnénk ezt a pozíciót megtartani. A hétvégén két mérkőzést fogunk játszani, vasárnap hazai pályán a nagy rivális Komló csapatát fogadjuk 11 órától a már megszokott, Jókai Református Iskola tornatermében, míg a hétfői napon a sportág szentélyében, az Ormai László Asztalitenisz Csarnok, Budapesten mérkőzünk meg a bajnokaspiráns PEAC csapatával. Bízunk benne, hogy tisztesen helytállunk majd.


Férfi Asztalitenisz Extraliga, 7. forduló

DVTK - Komló Sport Kft. I.

Miskolc, Jókai Mór Református Általános Iskola

2018.01.14. vasárnap 11:00

8. forduló

2018. január 15., hétfő (Helyszín: Budapest, Ormai László Asztalitenisz Csarnok)
12:00 DVTK - PTE PEAC Kalo-Méh I.


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...