Banner

Fernando: Nem vártam a mezőkövesdiektől, hogy kémet küldenek a pénteki edzésre

Szerző: Jáborcsik András | 2019-08-23 23:48:00

Az OTP Bank Liga 4. fordulójában a Mezőkövesdet látja vendégül a DVTK labdarúgó csapata. Szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatónkon Fernando Fernández nemcsak válaszolt az újságírók - kivéve Objektív - kérdéseire, hanem elárulta a szombati kezdőcsapatot is.


Fernando Fernández:

A mezőkövesdiek kiváló eredménysorral kezdték a bajnokságot, a tabella második helyezettje érkezik Diósgyőrbe, ezért újabb kemény mérkőzésre számítok. Több szempontból is különleges mérkőzést láthatunk majd. Egyrészt egy megyei vetélytárssal találkozunk, és az ilyen meccsek mindig kiemelkednek a többi közül, másrészt azt se felejtsük el, hogy az előző bajnokságban egyszer sem tudtuk legyőzni a Mezőkövesdet: idegenben kétszer vereséget szenvedtünk, itthon pedig döntetlenre végeztünk. Ami minket illet, a Honvéd elleni sikeres rajt után az Újpest és a Fehérvár ellen sem sikerült pontot szerezni. Szombaton azonban ismét a szurkolóinkkal közösen szeretnénk ünnepelni a találkozó után, a három pont megszerzéséhez pedig mindent ki kell adnunk magunkból. Dušan Brković piros lapját követően nem léphet pályára, de éppen azért bő a keret, hogy az ehhez hasonló esetekben se okozzon gondot bárki helyettesítése. Nem vártam a mezőkövesdiektől, hogy kémet küldenek a pénteki edzésre, úgy gondoltam, nincs szükségük ilyen megoldásokra. Nekünk edzőknek jobban kellene tisztelni egymás munkáját.

A kezdőcsapatot ezért már most elárulom, hogy könnyebb legyen felkészülni ellenünk:

Danilović - Shestakov, Ndzoumou, Karan, Vági - Tóth Ba., Márkvárt - Ternován, Korbély, Tajti - Prosser



forrás: dvtk.eu



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 > 

25. buby64 |Válasz erre: 6. buby64
2019-08-24 19:47:33 Piros öves, Fanatikus tag
Nem vagyok jós, látó, de....
igazam volt, vagy igazam volt ??
2019-08-24 17:04:05 Fekete öves, Veterán
Untuk már az szokásos semmitmondó sajtótájékoztatókat. Most kicsit másmilyen lett :)

Jól kikémkedték, hogy kell hátrfelé passzolni edzést- Majd jön a meglepi, hogy támadni fog a DVTK otthon.

Két borsdi csapat van. Az egyik a kiesés ellen küzd, a másik nem.
23. sverige |Válasz erre: 22. dge840
2019-08-24 14:51:21 Barna öves, Tag
Ha tényleg az lesz a kezdönk...
A védelem nem kizárt, hogy ez lesz. Vági játszott ott, annak idején ellenünk is vért ivott, ha most ellenük is, akkor nem biztos, hogy rossz döntés. Bevallom Ndzoumoutól kicsit tartok, de adjuk meg neki az esélyt. A középpálya szerintem viszont kizárt... Két fiatal, plusz Tóth Barna. Hááát!
De végülis mindegy is, csak nyerjünk!
22. dge840 |Válasz erre: 21. sverige
2019-08-24 14:40:43 Barna öves, Fanatikus tag
Egyet értek veled! Azert az se kell elfelejteni,hogy a Korbi Terna Nodzu haram biztos jobban fel lett spanolva igy! Nem hiszem hogy harmojuknak van 900 perc az nb1-be! Sőt,szerintem ez a harmas össz vissz 1* volt kezdő!!Hajrá Diósgyőr!
21. sverige
2019-08-24 14:15:14 Barna öves, Tag
Vihar a biliben, ettöl függetlenül jól felspannolta a szurkolókat, engem legalábbis igen. Remélem a játékosainkat is.
Egyébként tipikus nagyképö, gazdag, hülyegyerek reakció, hogy mi úgy készültünk, hogy igazoltunk... Persze, volt miböl. Ott semmi sem drága. Azért kíváncsi leszek, hogy mi lesz pár év múlva, ha már Tállai kiesik a kosárból. Mennek még Zsolcára is kémkedni, ha az Nb3-ba jutásért játszanak döntö meccset...
Mellesleg tényleg kíváncsi lennék, hogy ki lehetett az, aki videóra vette (?) az edzést a kerítésen kívülröl. Kinek lett volna érdeke másnak? Az ugye nem derült ki, hogy kövesdi felcimkézett autó volt-e, vagy csak egy sima civil kocsi. Elöbbi esetben nehéz lenne megmagyarázniuk, utóbbiban tényleg bárki lehetett... De mégegyszer, ha ezzel felpörgetjük a csapatot, szurkolókat, akkor jó húzás volt, még ha nem is igaz.
20. tomi87*
2019-08-24 12:08:13 Fekete öves, Veterán
Lapunk információi szerint kevés esély van arra, hogy a diósgyőri szakvezető által felsorolt játékosok mindegyike kezdőként fusson ki a pályára. Az biztos, hogy Makrai és Ivánka sérülés, Brkovic pedig eltiltás miatt nem játszhat. Utóbbi helyett a szakvezető szerint a kameruni Ndzoumou kaphat bizalmat, de a hátsó alakzatban Tamás M. vagy Polgár bevetését sem lehet kizárni. Meglehetősen kétséges, hogy Ternován és Korbély egy időben lenne kezdő, ahogy az is, hogy Hasaninak csak a kispadon vagy még ott sem jutna hely. A DVTK edzője a Fehérvár elleni meccset sérülés miatt kihagyó Adukorról is beszélt, azt mondta róla, hogy nem szeretné megkockáztatni, hogy siettetett visszatérésére rásérüljön és emiatt hosszabb kihagyásra kényszerüljön.

boon.hu
19. gubós
2019-08-24 12:07:53 Lila öves, Tag
Tóthnak valaki szóljon már ,hogy a napszemcsit hogyan kell használni,köcsög.
18. perecesi-diosgyor-szurkolo* |Válasz erre: 17. tomi87
2019-08-24 11:54:53 Fekete öves, Veterán
:D :D :D
17. tomi87*
2019-08-24 11:47:14 Fekete öves, Veterán
16. sadab1*
2019-08-24 11:25:02 Fekete öves, Veterán
Aszondja: bő a keret... hát majd kiderül mennyire /már, aki még mindig hisz a mesékben!/ Itt a cumi, ha kiesik pár alapember, megnézhetjük mi lesz /bár eddig is nézhettük/. Az is kérdés: mire ez a sok sérülés???
Inkább erősíteni kéne, lásd ZTE, Zsóry, stb.

1 2 3 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...