Banner

Fernando búcsúüzenete

Szerző: amigeleken.hu | 2019-09-07 17:30:00

Fernando az alábbi Twitter üzenettel búcsúzott el a DVTK-tól, Miskolctól:


“Kedves barátaim,

Tegnap (kedden – a szerk.) lezárult egy rész a karrierem egyik legfontosabb klubjában. Kemény hónapok voltak ezek, továbbá az edzői stábommal a lelkünket adtuk a klubèrt. Az első két szezonban a elértük a célkitűzést, és biztos vagyok benne, hogy a harmadikban is el fogják érni.

Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki a DVTK-nál dolgozik és azért, hogy mindennapok során megkönnyítette a munkámat: a technikai személyzetnek, a játékosoknak, az akadémiai személyzetnek, az orvosoknak, a fiziósoknak, a segítőknek, a sofőröknek, a takarító és karbantartó csapatnak, a marketing és kommunikációs osztálynak, a szakácsoknak, a recepciósoknak, az irodai dolgozóknak, a biztonsági őröknek, a pályamunkásoknak és a vezetőknek. Együtt nagy családot alkotnak.

Köszönet Miskolc csodálatos embereinek, akik miatt otthon éreztem magam a városban, amelyet mindig a szívemben hordozok.

Köszönöm, köszönöm





És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 > 

39. dbelloq
2019-09-09 15:48:27 Narancs öves, Lelkes újonc
pe-pe fórumozó írásával értek egyet és emiatt természetesen sverige-vel is.
Ha valamit állítok, azt meg is kell tudni védeni. Sajnos vagdalózni a legkönnyebb. Ja, hogy megfelelő "vita" legyen, ahhoz már több kell. Voltak pro és kontra érvek, mindenki azonosulni tud valamelyikkel :).
Mind a két edző alatt voltak jó mérkőzések és szép foci, és sajnos mindegyiknél voltak gyalázatos meccsek, amin csak "sírni" lehetett. Az idő pedig el fogja dönteni, hogy kiből lesz jobb edző.
38. sverige |Válasz erre: 36. laczy
2019-09-09 14:40:46 Barna öves, Tag
Ne haragudj, de nem értem mit akarsz írni...
37. pe-pe |Válasz erre: 31. laczy
2019-09-09 12:43:27 Lila öves, Tag
sverige, laczy : Nem kell egymás torkának esni mert máshogy látjátok a dolgokat! Ne legyenünk NSO.hu fórum :)
Visszatérve egyébként az utolsó bekezdésemre miszerint:
"A legnagyobb erénye egyébként az volt, ahogy a közeget kezelte. Sok magyar edző tanulhatna belőle: nem bírózott, nem a játékosokat ostorozta egy-egy rossz meccs után, hanem csapatba gondolkozott. "
Itt konkrétan arra gondoltam, hogy például, ha Bódog Tamás meccs utáni nyilatkozatai megfontoltabbak lettek volna még lehet itt dolgozna.
Persze azért nem akarok ebből egy Fernando - Bódog összevetést kreálni, mert arról már mindenki írt korábban ezerszer.
36. laczy |Válasz erre: 35. sverige
2019-09-09 11:57:19 Fehér öves, Újonc
Nem akarlak megsérteni, de ebben cikkben db hozzászolásod van mást nem olvastam, egyebekben PePét szolítottam meg nem téged, védjétek Fernát "megérdemli". Befejeztem vitázz mással kék sárga!
35. sverige |Válasz erre: 34. laczy
2019-09-09 10:43:24 Barna öves, Tag
Sajnos ez a mondatod is értelmezhetetlen...
Ha arra gondolsz, hogy szemüvegen keresztül nézem, akkor tévedsz. Ha arra gondolsz, hogy szerinte illetve szerintem rendben volt a védelem, akkor olvass vissza, pont az ellenkezöjét írtam! Szerintem elég érthetöen fogalmaztam (sokkal érthetöbben, mint te).
Ha esetleg valamivel nem értesz egyet, akkor megcáfolhatsz, de ha tényleg csak ennyire futja, hogy homályos a szemüveg, akkor szükségtelen...
34. laczy |Válasz erre: 32. sverige
2019-09-09 10:02:17 Fehér öves, Újonc
Alakul a spanyol védelem, homályos a szemüveg!
33. toki*
2019-09-09 07:57:16 Fekete öves, Veterán
Sok sikert Fernando!!! Köszönök mindent!
32. sverige |Válasz erre: 31. laczy
2019-09-09 01:18:19 Barna öves, Tag
Csak a tények kedvéért, hogy ne maradj hazugságban (bár nehéz értelmezni amit írtál, de megpróbáltam):
1. Kapott-e játékost? Érdemben nem. Danilovic kapus, erösítés (szerintem, sokak szerint Antal szint), de a játékhoz pozíciójánál fogva nem tud hozzátenni. Tabakovics 1 évig sérült volt, neki legalább fél év kell, hogy játékba lendüljön, ráadásul többen is írták, hogy a térde már nem is lesz az igazi, tehát egyelöre nem erösítés. Szabó, Prosser mivel tavaly is itt játszott, így nem erösítés, kb. olyan, mintha egy játékossal szerzödést hosszabbítasz. Adukor: erösítés lenne, ha a bajnokság elején nem sérült volna meg (nyilván ezt elöre nem lehetett tudni.)
2. "lehet nem is kért" - de valószínü, hogy kért. Ha tudsz a sorok között olvasni, akkor kért. De ez csak feltételezés, ahogy a tiéd is.
3. Az övé a harmadik legjobb keret. Ahogy korábban beszéltük is, 1. ö ilyet nem állított, 2. abban a szövegkörnyezetben, amit ö mondott teljesen más jelentése van, 3. azt leginkább a játékosok önbizalmának növelése céljából, mintegy motiválóan mondta, 4. én még azzal is kiegészíteném, hogy mivel nem magyarul mondta, nem kizárt, hogy másként fogalmazott, csak magyarra lett így lefordítva (ha beszélsz valamilyen idegennyelvet magasabb szinten, akkor te is tapasztalhattad, hogy magyarul sokszor teljesen más értelme van egy-egy idegen szónak vagy mondatnak, mint a tényleges jelentése).
4. Minden bizonnyal ö is látta, hogy nincs rendben a védelem, ezért is próbált annyit változtatni, mert valaki mindig hibázott, illetve nem volt bal hátvéde (de ezt is beszéltük itt a fórumon).
5. A 0-7 és a 0-5 több mint fél éve volt, tehát most összekapcsolni a Vidi elleni vereséggel nincs sok értelme. A Vidi elleni 1-5-öt is nehéz szakmailag értelmezni, hiszen több, mint egy félidön keresztül emberhátrányban játszottunk.
6. Akár kevés, akár szégyen azt igérni, hogy benntartja a csapatot, akár nem, ez volt a realitás. Igérhetett volna BL-gyözelmet is, de akkor mi lett volna itt a fórumon...
7. Pont ö volt az, aki soha nem nézte le a szurkolókat, mindig is a legnagyobb tisztelettel beszélt róluk. Összekevered Vágóval vagy Bekövel...
8. De szídni akarod Fernandot! Ezért írtál ennyi elferdített negatívumot.
Én személy szerint maximálisan egyetértek Pe-pe-vel. S amire azt írtad, hogy szörnyü és választ sem érdemel, az mind nagyon is így volt, s ez bizony kiemelte a többi edzö közül.
31. laczy |Válasz erre: 29. pe-pe
2019-09-08 20:21:18 Fehér öves, Újonc
Nem értelek T. PePe! Ferna nem kapott játékos / Danilovics, Tabakovics , Szabó Prosser kölcsön u végleg, Adukor/ lehet nemis kért azt mondta a fradi vidi után övé a harmadik legjobb keret, nem látta h milyen gyenge a védelem meg a vkp, ezt egy spanyol IV. osztályu edzőnek is látni kell, föleg a 0:7, 0:5, 1:5 után. Azt meg igérni h , benttartja a csapatot diósgyörbe édes kevés szégyen = a a szurkolók lenézésével! Az utolsó bekezdésed szörnyű választ sem érdemel. Fernát nem akarom szidni, egy akarat gyenge kezű edző, megnyilvánulásai, nyilatkozatai nevetséges mellébeszélés volt.
Spanyol IV. o.......
30. samanhegy |Válasz erre: 24. jaborcsik-andras
2019-09-08 18:49:12 Piros öves, Őstag
Nem is rossz két vad pogó között egy kis moderálás. :D

1 2 3 4 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...