Banner

“Felkészültünk az elődöntőre”

Szerző: objektív | 2018-03-08 17:21:00

A döntőbe jutásért játszik a DVTK Jegesmedvék csapata az Erste Ligában az SC Csíkszereda ellen. A négy győztes mérkőzésig tartó párharc első két találkozóját Miskolcon játsszák a csapatok pénteken és szombaton.

- Maga a tény, hogy a Csíkszereda jutott az elődöntőbe nem okozott meglepetést, de hogy a DAB egyetlen találkozót sem nyert meg, az már inkább meglepetésként ért - nyilatkozta Mikael Tisell, a DVTK Jegesmedvék vezetőedzője. - Tudjuk, hogy a csíkszeredaiaknak milyen jó csapatuk van, jól ismerjük őket a bajnokság korábbi szakaszából. Hiába rendelkeznek több légióssal, közülük csak hatan játszhatnak, ezért azt gondolom, hasonlóan állnak majd fel ellenünk, mint korábban,

- Nem ért minket meglepetésként, hogy a MAC a brassóiakat választotta, nekünk pedig a csíkiak jutottak - mondta el Tóth Adrián, a DVTK Jegesmedvék játékosa. - Ahogy a vezetőedző is elmondta, nem az elődöntőbe jutásuk lepett meg, hanem nagyobb ellenállásra számítottunk a DAB részéről, de ez már a múlt. Felkészültünk az elődöntőre, nagyon várjuk a pénteki mérkőzést!

forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...