Banner

Felfüggesztették az online jegyértékesítést szombatra

Szerző: Jáborcsik András | 2017-08-15 18:40:00

Mint a mai híradásokból már ismert, a Magyar Labdarúgó Szövetség mai Fegyelmi Határozatában "a Honvéd - Újpest mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél, az ellenfél egyik játékosának, más sportszervezetnek és a mérkőzés játékvezetőjének szidalmazása) továbbá hátrányosan megkülönböztető, rasszista megnyilvánulásáért („huhogás”), valamint tárgy játéktér közelébe történt bedobásáért 1.000.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, továbbá elrendeli a nézők nélküli, zárt sportrendezvényben történő mérkőzésrendezést 1 soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésre."


Az újpestiek soron következő hazai meccse a szombaton megrendezésre (?) kerülő Újpest - DVTK bajnoki lenne. A döntés napvilágra kerülése után nem sokkal a meccsjegy.mlsz.hu oldalon felfüggesztésre került az online jegyértékesítés, jelenleg is "Nem értékesíthető" jelölés látható a mérkőzés sorában.



A mérkőzés sorsa attól függ, hogy az újpesti klub mikor kapja kézhez a határozatot, majd azt követően él-e fellebbezési jogával.

A legrosszabb esetben - ha péntekig kézbesíti a Magyar Posta a levelet és az újpesti klubvezetés nyilatkozik arról, hogy nem élnek a fellebbezés jogával - zárt kapuk mögött rendezhetik meg a mérkőzést.


Azt tanácsoljuk, hogy mielőtt elindultok jegyet venni, mindenképpen tájékozódjatok a dvtk.eu-n vagy nálunk!


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
5. KáGábor* |Válasz erre: 4. tabak
2017-08-16 06:59:43 Fekete öves, Veterán
De szépen összefoglaltad.
4. tabak |Válasz erre: 3. funkdvoid
2017-08-16 06:15:01 Piros öves, Őstag
Van az államilag pumpolt egyesület, olyan csak egy van, a Fradi, Ja és a Paks kicsiben, aztán van az oligarchán keresztül nyomott, olyan kettő?, van aki szintén az állam csecsén él, mert szinte csak azokból a bevételekből gazdálkodik, ami onnan jön, bár tulajdonosa van, ilyen a Hali, Van klub, amelynek igazi tulaja van, mint mi az Újpest, a Vasas, nekünk még igazi szobzorunk is van, egy. Aztán van a kovesd és a Balmaz, akik állami vezetők ambiciójának köszönhetően létezhetnek. Most így néz ki a struktúra. Melyik felel meg a szurkolónak? Üzleti alapú fociról itt beszélni nem lehet...
2017-08-15 23:21:58 Piros öves, Őstag
Szegény Ujpest,megértem a szurkoloit.
A címer sztori miatt például.Nem akarom kibontani a témát,de ez a baj többek között,hogy az emberek szarnak bele mindenbe,szarnak mindenkire.Meg se akarják érteni azt,amit mondjuk egy másik ember képvisel,vagy nagyon fontos neki.ezért is pusztul minden a focinkban.NEmcsak a pályán,a leláton is.Valoban igaz,elfogják érni,hogy ilyen intoleráns,bólogato,mindenbe szaró emberek fognak meccsre járni,a régi jo srácok mind kikopnak,vagy elegük lett.Lassan nekem is...ÉN is mentem volna a meccsre,de nem bánom.Átérzem hogy milyen lenne ha egy külföldi,semmilyen kötődést nem képviselő ember vezetné a klubot,és packázna velünk.Most jöhetne az,de hát ő tolja be a pénzt?!Igen,és évek ota sehol nincs az ujpest azota.Jo,nyertek csalással egy magyar kupát,ennyi.Vegetál,de ha még 10 évet lesz az ujpest vezére,tiz évig nem lesz változás.A nyakamat rá.
2. H.Sasa
2017-08-15 20:39:40 Fehér öves, Újonc
Na akkor most írja ide valaki, hogy szegény újpest és megérti a szurkolóikat! Köszönjük!
1. totario
2017-08-15 20:08:51 Barna öves, Tag
http://www.ujpestfc.hu/article?id=5692

Zárt kapus lesz a hétvégi meccsünk...
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...