Banner

Feczkó Tamás: Diósgyőr teljesen más

Szerző: objektív | 2020-09-28 10:32:00

A Napos oldal magazin 88. adásában a DVTK vezetőedzőjét, Feczkó Tamást arra kérte a stáb, hogy autózzon velük egyet a Bükkben. Közben olyan témákat is érintettek, amilyeneket ritkán szoktak.

Nézd meg, ha lemaradtál róla!




forrás, fotó: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

15. betyarok |Válasz erre: 9. 2017.
2020-09-29 17:31:09 Fekete öves, Őstag
Jól látod....a válasz, hogy a mai Magyarországon a "politikai korrektsèg" az irányadó az èlet majd minden területèn, így a futballban is. Komoly hatása van a társadalom minősègère, szerintem rossz irányban,.mert az èn forditásomban a politikai korrektsèg = hazugság
Volt már egy ilyen korszak, de akkor mindenki tudta, hogy más amit mondunk ès más a valóság.
14. adamme |Válasz erre: 9. 2017.
2020-09-29 11:46:51 Barna öves, Tag
"Azt se értem hogy pl nálunk régebben mindig elmondták hogy teltház van diósgyőrben de jó, mi a fa*zért nem mondja egy riporter se Felcsúton vagy Kövesden hogy nagyon kevés néző előtt rendezik meg ezt a meccset is, elég szomorú, de itt nincsenek nézők, nem kíváncsiak az itteni focimeccsekre. "

Ez kicsit nekem olyan, mint amikor a vékony testalkatúnak gond nélkül mondják, hogy "jaj, de le vagy fogyva", bezzeg a aki meghízik, nem merik mondani, hogy "de dagadt lettél!"

Bocs, nekem egyből ez ugrott be :) de igazad van!
13. dfcwolf |Válasz erre: 9. 2017.
2020-09-29 11:08:35 Fekete öves, Őstag
A legutóbbi beszélgetésen ami ott voltam feljött az, hogy miért mennénk mi sajtótájékoztatóra, ha nem is vagyunk újságírók. Erre azt mondtam, hogy akkor volt értelme amikor ott voltunk, mert voltak valós kérdések. Azokból a kérdésekből élt a sportsajtó. Erra a válasz, hogy mi akkor sem vagyunk újságírók.

Ez a baj. Amúgy van köztünk olyan, akinem van újságiró igazolványa. Ráadásul minden szerkesztőnek lehetne, mert megfelelünk a feltételeknek. De nem papírok és igazolványok kérdeznek. Szóval jó itt a langyos fos a klubházban mindenkinek. Nem kérdezz jókat, érdekeseket mert nem vagy újságíró.

Akit meg annak gondolnak, rendre megkérdezi, hogy fontos lesz-e ki rúgja majd az első gólt...
2020-09-29 11:00:38 Fehér öves, Lelkes újonc
kérdésem
mi lesz ha a buzi mlsz segitségével még vereség lesz,,ö is kirugva,,
IGAZA ,,VAN AZON SZURKOLOKNAK
2014 MÁJUS UTÁN ,,NINCS ,,CSAK A SZÉKHÁZ CSEND
11. dfcwolf |Válasz erre: 8. fater
2020-09-29 10:57:32 Fekete öves, Őstag
Smart ForFour 1.5 CDi
10. KáGábor* |Válasz erre: 9. 2017.
2020-09-29 10:48:34 Fekete öves, Veterán
Tök igazad van, de miért csodálkozol? Eltekinthetsz bármerre, ugyanezt találod. Szavak, kommunikáció szintjén nincsen semmi probléma, ami van, arról nem tehetünk, külső tényező. Ha valaki esetleg bekérdez, rákérdez egy adott problémára, akkor jön a válasz, hogy "nem egy csónakban evezünk", csak hogy egy nagyon enyhe reakciót említsünk. Így működünk ma, ilyen sajnos a mai Magyarország. Őszintétlen, maszatoló.
9. 2017.
2020-09-29 09:07:18 Piros öves, Fanatikus tag
Az elején néztem mindig a naposoldal magazint de nyilván az eredményessége a csapatnak ez nagyon befolyásolja, egy éve kb nem nézem. Ez amit írtok, a sok közhely, a sok baromság amit összeherdálnak "a Diósgyőr teljesen más", "A szurkolók mindig odateszik magukat" "Sokat segítenek nekünk hazai pályán", mi értelme van ezerszer elmondani ezeket? Új edző bemutatkozásánál oké, de hogy minden egyes interjúban elmondja, engem már zavar.

Annyira jó lett volna hallani valami konkrétumot, pl. olyan kérdést hogy hogy áll fel a heti program, milyen egy napot, mennyit dolgozol és azon belül a napi egy óra edzésen kívül mi a dolgod. Hogyan van az hogy nem jók a szabadrúgások, nicns szabadrúgás gólunk miközben azt gyakorlással lehet tökélyre fejleszteni, miért nem jó még mindig? Akkor azt is megkérdeztem volna, hogy nem látja-e hogy már nem csatár kell nekünk hanem hátvéd. Szokta e nézni a szurkolói hozzászólásokat, hogy külső szemmel mit látnak azok akik minden hétvégén végignézik a meccseiket.

Nem értem miért nem lehet belekérdezni. Nézem a Michael Jordanos sorozatot, ami a 90-es évek elején játszódik, ottani riporteri kérdéseket és válaszokat vágnak be. Simán megkérdezik a riporterek hogy "Michael, igaz hogy rossz a viszonyod ezzel és ezzel a vezetővel?" és ő megválaszolja keményen hogy igen, ezért és ezért. Vagy "miért buliztál 3 napot szezon közben, láttuk a felvételeket" ő meg elmondja hogy ki kell kapcsolódnia, majd a pályán megmutatja, ott ad választ rá miért volt erre szüksége.

Nálunk meg megy ez a 21. századi buziskodás, semmit nem merünk már kérdezni, a riporterek is az m4 stúdióba sosem merik elmondani hogy őszintén mit gondolnak, soha nem mondják ki hogy ez szar volt, ki kéne rúgni, nem értik ezt az edzőt és ezt az edzőt miért nem rúgják ki. Matyi is amikor van egy ezer százalékos lesgól, amit megadnak mosolyogva annyit mond hogy ez nem biztos szabályos volt. MI a picsa az hogy nem biztos b*zmeg? Miért nem merik komondani amit gondolnak, miért van ez a szarakodás? Nem értem az egészet.

Azt se értem hogy pl nálunk régebben mindig elmondták hogy teltház van diósgyőrben de jó, mi a fa*zért nem mondja egy riporter se Felcsúton vagy Kövesden hogy nagyon kevés néző előtt rendezik meg ezt a meccset is, elég szomorú, de itt nincsenek nézők, nem kíváncsiak az itteni focimeccsekre.

Ezt hiányolom, az őszinteséget.

Feczkó is mi a szarért nem mondja meg mi nem működött pl a hétvégén a meccsen? Mond hülyeségeket, de ahhhhh mindegy hagyom az egészet, úgyse fog változni ez
8. fater |Válasz erre: 7. dfcwolf
2020-09-28 21:57:57 Barna öves, Tag
Milyen autód van? Az enyém egy 26 éves 1400-as benzines VW, persze én már nem gyilkolom (78 éves vagyok) de átlagosan megelégszik 4,5-max. 5 literrel.
7. dfcwolf
2020-09-28 19:54:37 Fekete öves, Őstag
Jól néz ki ez a Toyota. Viszont az én autóm nem tud 6 litertől többet enni, ha kitaposom a belét akkor sem.
6. jocek
2020-09-28 19:09:10 Kék öves, Tag
Rossz volt az időzítés ! Akik most itt fröcsögnek pár hónappal ezelőtt le... volna a gyönyörtől !
Ez (is ) Miskolc !

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...