Banner

Falvédőszöveg

Szerző: walaki | 2016-09-27 10:07:00

BEKŐ BALÁZS (HORVÁTH FERENC) FOLYTATJA A MEGKEZDETT MUNKÁT

A DVTK többségi tulajdonosa és a klub vezetése az elmúlt napokban közösen értékelte a labdarúgó csapat eddigi teljesítményét.

A sajtóban megjelent találgatásokra reagálva egyértelműen leszögezzük: a DVTK vezetőedzője változatlanul Bekő Balázs (Horváth Ferenc), akinek a munkája kapcsán a klub bizalma továbbra is él, annak ellenére, hogy az eredmények egyelőre elmaradnak az elvárásoktól.

2015-ben (2016-ban) még öt bajnoki mérkőzés vár a labdarúgócsapatra, és most az a legfontosabb, hogy a válogatott mérkőzései miatti szünetet a szakmai stáb és a játékosok a nyugodt felkészülésre fordítsák. Ezt támogatva fontosnak tartjuk rögzíteni, hogy a hátralévő idei találkozókon Bekő Balázs (Horváth Ferenc) irányítja a DVTK csapatát. Ugyanakkor az öt bajnoki mérkőzés vonatkozásában a többségi tulajdonos és a klubvezetés markáns teljesítendő elvárásokat határozott meg a vezetőedző és a csapat felé.

Elejét véve továbbá az újabb minden alapot nélkülöző híreszteléseknek, ezúton tájékoztatjuk szurkolóinkat arról is, hogy amennyiben a labdarúgócsapat további szereplése a vezetőedző személyének változtatását indokolttá teszi, úgy az esetleges szerződésbontásnak nincsenek sem jogi, sem anyagi természetű akadályai.

2015 november 5.

És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.