Banner

Éremesélyesek a döntőben a diósgyőri birkózók

Szerző: amigeleken.hu | 2017-06-09 07:59:00

Az éremszerzés a cél mind a diák, mind a serdülő korosztály számára az Országos Birkózó csapatbajnoki döntőben. Június 10-én és 11-én Miskolcon küzdenek a helyezésekért a csapatok. A szakemberek szerint mindkét korosztályban esélyesek a DVTK MVSI tehetséges fiataljai.

A hétvégén újra a birkózók népesítik majd be a tornacsarnokot, a Szalontai emlékversenyhez hasonló komoly létszámmal. A Magyar Birkózó Szövetség és a DVTK MVSI birkózó szakosztálya közös rendezésében az ország legjobb diák és serdülő birkózói Miskolcon küzdenek majd a csapatbajnoki aranyéremért. Deák Bárdos Mihály, az MVSI szakmai vezetője ismertette, a diák korcsoport június 10-én, míg a serdülő csapat június 11-én lép szőnyegre a Zrínyi Ilona gimnázium tornatermében.

Mindez már a versenyt beharangozó tájékoztatón hangzott el, ahol megtudhattuk azt is, hogy a DVTK MVSI fiatal tehetségei az egri területi versenyt megnyerve jutottak be az országos döntőbe. Öt vidéki és egy budapesti területi versenyt rendeztek, a fővárosi helyszínről négy, egyébként pedig három-három csapat jutott be a miskolci döntőbe.


A tájékoztatón résztvevők várják a DVTK szurkolókat szombaton és vasárnap a Zrínyi gimnázium tornacsarnokába, ahol először diák, majd a serdülő korosztály lép szőnyegre. A program mindkét napon 10.30-kor kezdődik.


Elolvasom a teljes cikket a minap.hu-n >>>>>


forrás: minap.hu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...