Banner

Eperjesi Gábor Mezőkövesdre igazol

Szerző: amigeleken.hu | 2019-02-20 09:30:00

A csakfoci.hu értesülései szerint a Diósgyőrrel már február 13-án, azaz múlt szerdán közös megegyezéssel szerződést bontó Eperjesi Gábor az NB I-en belül vált csapatot. A portál információi szerint a miskolciak 25 éves, saját nevelésű védője a szezon hátralévő részét a Mezőkövesdnél fogja tölteni.

Úgy tudják, hogy Eperjesi a biztos játéklehetőség reményében igazol a kövesdiekhez, ahol másfél évre szóló szerződést fog aláírni. Ráadásul a jobbhátvéd amúgy is hiányposzt Mezőkövesdnél, így kézenfekvő Eperjesi leigazolása, hiszen egyedül Farkas Dániel játszik posztján, helyette kényszerből Vadnai Dániel is bevethető.

INFORMÁCIÓIK SZERINT A FELEK MINDENBEN MEGEGYEZTEK, ÉS A MAI NAP FOLYAMÁN VÉGLEGESÍTHETIK AZ ÁTIGAZOLÁST, ÉS BEJELENTHETIK ÚJ CSAPATÁNÁL.



Eperjesi minden osztályt figyelembe véve nyolc év alatt összesen 99-szer – ebből 73-szor az élvonalban – öltötte magára a DVTK mezét. Az idei szezonban 21 forduló alatt összesen ötször lépett pályára: négyszer kezdőként, egyszer csereként – legutóbb a december közepén a Paks ellen kapott lehetőséget. Profi pályafutása során még nem játszott más klubban, tagja volt a Diósgyőr 2014-ben Magyar Kupa-döntős és Ligakupa-győztes csapatnak.


Tovább a csakfoci.hu-ra >>>>>>


forrás: csakfoci.hu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 > 

32. fekete-peter |Válasz erre: 31. szurkolo
2019-02-22 19:51:13 Barna öves, Tag
"Nem tartottak rá igényt, hiszen ha ez nem igaz, nem ment volna el. Most van a klubban ukrán, szerb, kameruni, és természetesen még magyar játékos........leginkább a Puskásból. Akkor most mi is van?"

Az van, hogy Orosz Donátot hozták fel az ifiből a helyére. Nekem ebből nem az jön le, hogy ne tartottak volna rá igényt...

Arról meg nem beszélve, hogy ha senkit nem igazolunk és a kiesés ellen küzdünk minőség híján, akkor meg az lenne a baj, hogy miért nem hoznak kész, tényleges erősítést jelentő játékosokat... tényleg soha nem lehet jó semmi?
31. szurkolo |Válasz erre: 27. fekete-peter
2019-02-22 17:39:20 Fehér öves, Lelkes újonc
Kb. fél éve hangzott el az a nyilatkozat az új igazgatótól, hogy helyi nevelésű játékosokra akar a klub támaszkodni. Vagy nem jól emlékszem? Gábor nem jószántából ment el, ide köti a család, a barátok, az iskola. Lehet nem egy Alves kategória, de nem rossz, csapatból nem lóg ki. ..vagy tán igen?,.... de felfelé, hiszen a mi neveltünk. Nem tartottak rá igényt, hiszen ha ez nem igaz, nem ment volna el. Most van a klubban ukrán, szerb, kameruni, és természetesen még magyar játékos........leginkább a Puskásból. Akkor most mi is van? ....... sajnos szerintem tudom ......... és csalódás...... a klubban.
30. toki* |Válasz erre: 29. fekete-peter
2019-02-22 10:35:42 Fekete öves, Veterán
Figyelj már bátyja te most mit nem értessz??? Te most milyen bűnbakról beszélsz? Attól, hogy idézgetsz abból amit leírtam, azt még értelmezni is tudni kéne. Hogyne lennék brenkós Fredóra amikor az egyik kedvencemet elengedi. De ez majd megenyhül. De most mondtam, hogy pfffúúú de 1 szar szemét szar alak, mert, hogy elküldte/elengedte/nem tartotta meg mindenáron stb. Epert, és emiatt nem jó edző stb.? Álljon már meg a menet. Ez 1 olyan amikor a staffordshire terrierünk lefialt. Meg lett beszélve egyet megtartunk, az egyik az egész család szívéhez nőtt aztán oda lett adva Eugennék. Hiába a család barátja, látjuk a kutyát amikor akarjuk, de nem a miénk már. Emiatt volt anyósra meg is orroltam, de ez tiszavirág életű. Ez elszáll.
29. fekete-peter |Válasz erre: 28. toki
2019-02-22 08:52:24 Barna öves, Tag
"... és ezt még úgy is benyelem, ha a lelkem mélyén tudom, hogy az nem így fog alakulni"

Előtte még Fernando-ra néztél csúnyán, most Gáborra?

Szerintem most már érted, mire céloztam az imént az utolsó mondatommal! :)

Ezért mondom, hogy teljesen fölösleges bűnbakot kiáltani olyan helyzetekben, ahol nem ismerjük a hátteret. Én is csak valószínűsítem a történéseket, de semmiképp nem orrolok senkire.
28. toki* |Válasz erre: 27. fekete-peter
2019-02-22 08:38:53 Fekete öves, Veterán
Ha fáj a szívem a szeretett csapatomért, és itt akarok játszani, akkor benyelem az edző "pozitív" hangvételű dumáját, pedig burkolva elmondja a frankót, és ezt még úgy is benyelem, ha a lelkem mélyén tudom, hogy az nem így fog alakulni. Persze, minden valószínűség szerint a történtek úgy voltak ahogy leírtad. Az utolsó mondatodban nem tudom mire gondolsz.
27. fekete-peter |Válasz erre: 23. toki
2019-02-22 08:14:59 Barna öves, Tag
Miből gondoljátok, hogy ez a váltás kizárólag Fernando-n múlott? Lehet, marasztalta és ezeket az érveket is felsorakoztatta és őszintén megmondta neki, hogy a folyamatos játéklehetőséget nem tudja garantálni.

Mi van, ha Gábor, mint profi játékos, szeretne játszani, ezért bármennyire is fáj a szíve a DVTK-ért, de focista, focizni szeretne. Kuttor meg ezt tudta ígérni.

Szóval így nézve, mindenkinek meg van az érthető igaza... az élet ilyen, hogy minden jó szándék ellenére is lehetnek sajnálatos következmények .

A gond ott kezdődik, ha a teljes kép ismerete nélkül meghozott alaptalan duzzogások, rágalmak kerülnek elő.
26. KáGábor* |Válasz erre: 25. toki
2019-02-22 07:47:46 Fekete öves, Veterán
Tervezem egyébként én is a részvételt.
25. toki* |Válasz erre: 24. kisbe
2019-02-22 07:22:29 Fekete öves, Veterán
Egyenlőre úgy néz ki, hogy jó nekem a fradi meccs, de nálam ez képlékeny. De egyenlőre jó.
24. kisbe |Válasz erre: 23. toki
2019-02-21 16:40:56 Piros öves, Őstag
...látod ezért kell egyszer személyesen kibeszélni a focit..veled is meg a Gáborral is....mert az írásnál nincs hangsúly...))...ha hallanád is amit írok tudnád hogy semmi "kötekedés" nem volt a mondandómban..))..ha semmi nem jön közbe a fradi ellen pesten ez meg is történhet..)..csak én magamnak se tudok megigérni egy hétre előre semmit...nem még másoknak..)
23. toki* |Válasz erre: 21. kisbe
2019-02-21 15:31:07 Fekete öves, Veterán
Engedtessék meg, hogy - még véletlenül sem megharagudni - kicsit "csúnyán nézni rá", mivel az egyik kedvencemet küldte el. Ehhez sajnos én tartom magam, hogy jobb mint Shesti, ebben a jobb futó szerepkörben is (mást nem láttam ezen a poszton játszani), és azért mert 1 DVTK nevelést nem tudott meggyőzni arról, hogy maradjon. Mondjon neki annyit, hogy így meg így, meg úgy, meg úgy csináld és te kezdessz. Ennyi. De egyébként ezen ne akadj fent, alapból bírom Fernando-t, mert nálam ki....... hiteles lett. Mondtam már korábban is, játékosként is szeren volt nálam, most edzőként is az lett. Csak most ez 1 kicsit szíven ütött, még hirtelen hatott ez az egész, ennyi ;))), Nem kell ezt túlspirázni.

1 2 3 4 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...