Banner

Elmarad a mai kupameccsünk

Szerző: Jáborcsik András | 2020-09-19 10:40:00

A csapatbusz indulása előtt öt perccel a Magyar Labdarúgó Szövetség arról tájékoztatta a DVTK-t, hogy elmarad a szombaton 15 órára kiírt Balassagyarmati VSE - DVTK mérkőzés.

A találkozót azért kell elhalasztani, mert a meccsnap reggelén a hazai csapat szinte összes játékosa karanténba került, így nem tudnak kiállni. A klub azt kéri a szurkolóiktól, hogy senki ne induljon útnak!

A mérkőzésnek egyelőre nincs új időpontja. Feczkó Tamás, a DVTK vezetőedzője 11 órától edzést vezényel a csapatnak.


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 >  Utolsó

134. vebgy* |Válasz erre: 124. Füles1
2020-09-22 00:50:23 Fekete öves, Veterán
Pont ilyen a teszt máshol is...
133. Szabó József* |Válasz erre: 128. zaphod
2020-09-21 16:42:23 Fekete öves, Veterán
A covid, mivel a fertőzöttek nagy része észre se veszi magán a tüneteket, nem is jelenti magát a rendszerbe.
Különösen a második hullámba, ahol ugye a fiatalabb korosztályok a fertőzöttek java.
Így az első hullámba mondott 10X-es szorzót most már 20X-os szorzóra kell felvinni, ha meg akarjuk becsülni a valós fertőzöttek számát, ezt nem én mondom, hanem a virológusok.
Erre utaltam, hogy becsülni tudják csak.
132. KáGábor* |Válasz erre: 129. dvtk-3534
2020-09-21 16:05:00 Fekete öves, Veterán
Sajnos ezek jogosak, de ezzel nem lehet mit kezdeni...
131. zaphod |Válasz erre: 129. dvtk-3534
2020-09-21 15:47:38 Fekete öves, Őstag
ezek tök jogos felvetések, de majd jön a kirendelt elvtárs és megmondja, hogy bullshit.
130. zaphod |Válasz erre: 125. dvtk-3534
2020-09-21 15:46:38 Fekete öves, Őstag
Nekem meg neked nem kell azon filozofálni, hogy a szabály értelmes e vagy nem, vagy hogy a maszk véd e vagy nem, mert egyikünk sem képzett mikrobiológus, vagy virológus. Ugyanúgy, ahogy semennyire nem releváns se az én se a te véleményed atomfizikai kérdésekről, ugyanúgy nem releváns azzal kapcsolatban, hogy szerintünk jó e a maszk, vagy nem. Ha a hozzáértő azt mondja, hogy használ, akkor két lehetőséged van.
1) elfogadod, mert ő ért hozzá és te nem.
2) megszerzed azt a tudást, ami alapján lesz arra alapod, hogy vitasd, ez viszont minimum öt év + a phd. (és amúgy ezek után valószínűleg be fogod látni, hogy igaza van, tehát okafogyottá válik a felvetésed, csak közben elbasztál erre 8 évet).
Mivel a 2-est se én se te nem fogjuk megszerezni, az marad, hogy hordod, és pont. Nem lesz tőle bajod. Ugyanúgy, ahogy elfogadsz sok más dolgot is, aminek nem érted nagy mélységben a működési elvét. Az élet így működik.

Aki nem képest a maszkot zárt térben felvenni és hordani, azt pedig el fogom ítélni. Ennyire ne legyen valaki önző, hogy erre se legyen képes. Nem kell kifogásokat keresni, rendkívüli helyzet van, mindenki tegyen meg mindent, amit lehet. És attól, hogy a főni meg a sleppje szarik rá, és nem mutat jó példát, attól még másnak nem kell hülyének lennie.
129. dvtk-3534* |Válasz erre: 127. KáGábor
2020-09-21 15:44:57 Fekete öves, Veterán
"Az is jogosnak hat, hogy ők miért nem viselik a tájékoztatón, ezzel is példát mutatva. Persze akkor az lenne a nyekergés tárgya, hogy nehezen érthető, amit mondanak."

3an vannak kint, egyszerre mindig csak 1 beszél. azaz aki beszél annak a száján akkor nincs de attól még ott lehetne az álla alatt hogy legalább lássa az ember h rajta is van csak beszél ezért nem teszi fel...

érted legalább a látszatját akarnák adni h ők is használnak (Győrfi Pálon láttam már sajtótájékoztatón is más ügyben de a banyán sosem eddig. , de nem még mutatóba sincs velük. És ez a bajom amikor birkának nézik az embert és emelett nem tudok elmenni szó nélkül.

Ez ugyanaz amikor azt mondják senki ne menjen nyaralni Horvátországba és elintézik h aki kimegy annak karantén, erre akik ezeket a rendeleteket megszavazzák Horvátországban nyaralnak.
128. zaphod |Válasz erre: 126. Szabó József
2020-09-21 15:38:12 Fekete öves, Őstag
Te nem érted, mert almát és körtét hasonlítasz össze. A covid betegszámát, és különösen a halottak számát tudjuk bizonyos keretek között, mert tesztelik. az influenzát nem, tehát abban az esetben ez egy hozzávetőleges becslés, de a covid esetén is becslés a teljes betegszám.
Azt viszont tudjuk, hogy még ehhez képest is, a becslések átlagát figyelembe véve a covid sokkal veszélyesebb, mint a megszokott influenza, nem beszélve arról, hogy máshogy hat, és nincs rá nyájimmunitás, ami az influenzára valamilyen mértékben van. Tehát az évenként visszatérő influenzához hasonlítani értelmetlen. A spanyolnáthához hasonlítani sokkal relevánsabb.
127. KáGábor* |Válasz erre: 125. dvtk-3534
2020-09-21 15:31:27 Fekete öves, Veterán
Valahol jogosak a kérdések, amiket felteszel, kivéve talán a maszk használatának bemutatását. Számtalan leírás, rajz, kisvideó van a neten. Bár egyébként a legelején még a törzsi tájékoztatón is bemutatták, ha jól emlékszem.
Az is jogosnak hat, hogy ők miért nem viselik a tájékoztatón, ezzel is példát mutatva. Persze akkor az lenne a nyekergés tárgya, hogy nehezen érthető, amit mondanak.
A legnagyobb baj az, hogy ez nem egy "helyesnek vélt" szabály. Ez egy bizonyítottan hatásos (még akkor is, ha néhányan megpróbálják megkérdőjelezni), a szakemberek által széles körben elfogadott szabály. Nagy a különbség. És igenis fel kell hívni a figyelmét azoknak, akik ezt a pofonegyszerű szabályt nem képesek betartani. Egymás védelmében, a közösség védelmében. A kritikus szemlélet nem arról szól, hogy a kákán is a csomót keressük...
126. Szabó József* |Válasz erre: 123. zaphod
2020-09-21 14:40:30 Fekete öves, Veterán
Nem érted.
A valós (és nem a regisztrál) betegszámokra értettem a becslést.
125. dvtk-3534* |Válasz erre: 120. zaphod
2020-09-21 14:35:54 Fekete öves, Veterán
Nagyon szeretsz elítélni másokat azért mert nem egy általad helyesnek vélt szabály szerint élnek.

Igen tudom törvény van H kötelező a maszk orrot is eltakarva zárt térben. Csakhogy amíg azok az emberek akik ezt a törvényt megalkották szarnak rá H felvegyék a maszkot zárt térben ráadásul veszélyeztetett korcsoport addig milyen jogon várják el az átlag emberektől ezt ?

Láttad az operatív törzs tájékoztatóját?

Láttál valaha a vén banyán is maszkot hogy példát mutasson hogy kell viselni ne csak beszéljen róla ?

Akkor miről beszélünk? Akkor miért ítélsz el bárkit is közülünk és miért nem veszed észre hogy akiknek a példát kellene mutatniuk azok szarnak bele és miért csodálkoznak ha más is így teszi ?

Nemhogy az orrára nem húzza a maszkot sem maszk sem sál sincs a szája előtt a banyának. Nekem legalább ott van. És mégis engem itélsz el ???

Nézd meg a felvételeket ha nem hiszel nekem.

1 2 3 4 5 >  Utolsó

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...