Banner

Elhagyhatta a kórházat Eglė Šulčiūtė

Szerző: Jáborcsik András | 2018-12-23 22:47:00

Eglė Šulčiūtė vasárnap ‎délelőtt hazatérhetett miskolci otthonába. Litván centerünk a csütörtöki Cegléd elleni mérkőzésen szenvedett rendkívül súlyos sérülést.

Dr. Farkas Tamás, az Aluinvent DVTK csapatorvosànak tájékoztatása szerint a képalkotò felvételek tanùsága szerint Eglė külbokája tört el. Dr. Ungvári Gábor a B.-A.-Z. Megyei kórház szakorvosa pénteken a déli órákban végzett rekonstrukciós beavatkozást a sérült testrészen. A csont összeforradásának ideje várhatóan 6-8 hetet vesz majd igénybe, a gyógytorna és a fokozatos terhelés ez után következhet. A vérrög képződés fokozott veszélye miatt Eglė nem utazik haza férjével és két kisgyermekével Litvániába az ünnepek alatt sem, Miskolcon ünneplik majd a karácsonyt és köszöntik az új évet.

- Kedves csapattársaimon és edzőimen kívül is nagyon sokan biztosítottak együttérzésükről és tàmogatásukròl - mondta el Eglė Šulčiūtė -, melyet ezúton is szeretnék nekik megköszönni, valamint hálás vagyok a klub - és a kórház munkatársainak ‎a törődésükért és a segitsègükért! Bár nem hazámban töltöm az ünnepeket, mégsem leszünk magunkban, hiszen szüleim és testvérem is megérkeztek szombaton Miskolcra.


Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok, Linksmų Kalėdų!


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
3. vebgy*
2018-12-24 21:58:36 Fekete öves, Veterán
Get well soon - Merry Christmas !
2. piros79
2018-12-24 12:39:59 Lila öves, Fanatikus tag
Get well Egle! I hope we can see you soon! Happy Holidays!
1. burritos
2018-12-24 10:59:49 Zöld öves, Fanatikus tag
Good recover, with strength and patient Egle! And Happy Holidays!
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...