Banner

EK: Aluinvent DVTK - Yakın Doğu Üniversitesi 53-71

Szerző: objektív | 2016-11-11 14:10:00

Második hazai mérkőzését játszotta az Európa Kupa idei kiírásában az Aluinvent DVTK csütörtökön este a Generali Arénában. A piros-fehérek az Európa Kupa egyik favoritjának számító, bivalyerős Yakın Doğu Üniversitesi csapatát fogadták és némileg borítva a papírformát, sokáig kiélezett csatát vívtak. A győzelem elmaradt, de szomorkodni ezúttal sincs okunk, hiszen a lányok mindent megtettek, ami tőlük telt.

Női kosárlabda Európa Kupa D csoport, 3. forduló

Aluinvent DVTK - Yakın Doğu Üniversitesi 53-71 (14-19, 14-16, 16-22, 9-14)

Miskolc, Generali Aréna. 1200 néző. Játékvezetők: Anna Cardus (ESP), Sergiy Chaykovskyy (UKR), Ivor Matejek (CZE)
Aluinvent DVTK: Czank 6/3, Rasheed 11/9, Szécsi 8/6, Tomlinson 6, T. Jovanovic 12. Csere: Horváth B. 2, Robertson-Warren 8, Adamecz, Gorjanácz. Vezetőedző: Maikel López
Yakın Doğu Üniversitesi: Eldebrink 3, Cakir 4, CARSON 16/9, Vajda 5/3, Robinson 25. Csere: Hollingsworth 5, CAGLAR 8, N. Jovanovic 2, Firat 3/3, Basaran. Vezetőedző: Muhammed Zafer Kayacioglu

Kipontozódott: T. Jovanovic a 29., Hollingsworth a 29. percben.

A találkozó részletes jegyzőkönyve ide kattintva olvasható.

Maikel López: - Amire előzetesen számítani lehetettet, mindenki láthatta, mennyire erős kerettel rendelkező csapat volt ellenfelünk. Egy női NBA bajnokot leszámítva minden játékosuk válogatott, vagy az lesz. Végig harcoltuk a mérkőzést, mindenki beletette a meccsbe mind mentálisan, mind fizikálisan azt, ami benne van.

Muhammed Zafer Kayacioglu: - Nagyon szépen köszönjük a vendéglátást és a szervezettséget, amit Miskolcon tapasztaltunk. Korábban a Fenerbahçe edzőjeként szereztem már nemzetközi tapasztalatot és most Európa Kupában is sokat utazunk. Azt kell, hogy mondjam, hogy a házigazdák vendégszeretetére és a Miskolcon eltöltött néhány napra mindig jó szívvel fogok gondolni. A két csapat játékoskerete és céljai között nagy a különbség. A mi csapatunkba még érkezik két amerikai játékos. A célunk az, hogy legalább a döntőbe jussunk az Európa Kupában. Azt gondolom, hogy bár játékosállományban a Diósgyőr a másik két csoportellenfelünknél kicsit tapasztalatlanabb, játékban véleményem szerint előrébb járnak és kívánom, hogy jussanak el a kieséses szakaszba az Európa Kupában, mert megérdemelnék.

Elolvasom a teljes cikket>>>

forrás: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.