Banner

ZTE NKK - Aluinvent DVTK 66-59

Szerző: amigeleken.hu | 2018-04-10 13:01:00

ZTE NKK - Aluinvent DVTK

Női Kosárlabda NB I. A-csoport rájátszás, elődöntő 3. mérkőzés

Zalaegerszeg, Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok, 2018.04.10. 17:30


A harmadik találkozón dől el az egyik fél két győzelméig tartó negyeddőntő a Női Kosárlabda NB I. A-csoportjában. Az Aluinvent DVTK kedden délután fél hattól kezd a mindent eldöntő találkozón Zalaegerszegen.

Rendkívül fontos mérkőzés előtt állunk, mindkét csapat be akar jutni a legjobb négy csapat közé - nyilatkozta Štefan Svitek, az Aluinvent DVTK vezetőedzője. - Az előző meccsen ellenfelünk nagyon sok támadó lepattanót szedett, így több lehetőségük volt ‎második esélyből pontokat szerezni. Ezt mindenképpen el akarjuk kerülni. Kielemeztük a játékukat, látjuk, hol és hogyan érdemes támadni az ellenfél védekezését. Nagy örömünkre Zalaegerszegen is lesznek szurkolóink, akik plusz energiát adhatnak nekünk.



forrás:dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 >  Utolsó

2018-04-12 18:27:49 Fekete öves, Veterán
http://dvtk.eu/15474-Valtozas_az_Aluinvent_DVTK_vezetoedzoi_posztjan-cikk-kosarlabda
63. Népkert |Válasz erre: 62. Karpfen
2018-04-12 15:48:58 Fehér öves, Tag
Székely Norbi nem lehet nálunk edző, mert tudtommal a szövetség nem engedi, hogy párhuzamosan legyen vki szövetségi kapitány és edző, állítólag Svitek is ezért ment a csehekhez.
De javítsatok ki ha tévedek.

Néztem a playoff statisztikát, Melnika leszedett 12 lepattanót. 197 centivel a 3 meccsen összesen..

A jövő év csapatát Raksányira + 4 JÓ légiósra kellene építeni + Bach Bogi, Nagy Dóra, Kiss Angelika(jövőre gondolom ő lesz az U20-as játékos, mert Bogi "kiöregszik")
Fontenette maradására kevés esélyt látok, nem emlékszem légiósra, aki év közben jött és maradt jövőre(Hodges, Rufgin-Pratt, Allison, Bishop)

Svitek szerződése biztosan több éves??Szabó Tamás úgy írtózik az 1 évnél hosszabb szerződéstől, mint ördög a tömjénfüsttől. (ezért IS tarunk ott, ahol)
62. Karpfen
2018-04-12 11:36:10 Barna öves, Veterán
fezo.ferenczi: Te rendszeresen a válogatottságot hozod fel érvként, holott szerintem ez egy nagyon szubjektív értékmérő. Szabó Fanni labdavezetésétől a maradék hajam égnek áll, hiába kerettag. Zele Dorina pedig képes 5 perc alatt 4 faultot összeszedni, így kevésre megyünk vele. A másik oldalról Győrben játszik a válogatott kezdőötöséből 3 fő, még sincs játékuk. Nekem is feltűnt, hogy szinte mindenkinek, aki ide került, romlottak a mutatói, nem igazán tudta Pista kihozni a maximumot.
piros79: Én úgy látom, hogy ezzel a kerettel, függetlenül attól, hogy a korábbi években kik játszottak nálunk, 4 közé kellett volna kerülni. Az alapszakasz végeredménye rendben van. De azzal a Zetével szemben véreztünk el, akik biztos jóval kevesebb pénzből gazdálkodnak, rövidebb a keretük és elhoztuk legutóbb a két legjobb játékosukat. A döntő meccsen tapasztalt összeomlásban nagy szerepe lehetett Pista pedagógiai érzéketlenségének. A lepattanózás nem csak az egyéneken múlik. Iványi Dalma sem a termetéből adódóan szedett sok lepattanót, hanem azért, mert a csapatban a többiek is tudták, hogy mi a szerepük.
A jövővel kapcsolatban én a két európai légiós kivételével megpróbálnám együtt tartani a keretet. Az edző nehéz kérdés. Akit igazán szeretnék Magyarországról, az nem jön ide. Bátor vállalkozás lenne, de jól is elsülhetne Balogh Bubut vagy Mészárosné Kovács Andreát ide hozni. Székely Norbi is jó lenne, ha hajlandó. Külföldről szerintem Kovacik jó választás lenne, ha meg bírjuk fizetni. De lehet, hogy a lelépési pénz miatt nem is tudunk edzőt váltani. Pedig kellene.
61. piros79
2018-04-11 22:36:19 Lila öves, Fanatikus tag
Nem tudom mi az igazság, nyilván szubjektív is, hogy kinek mi jó és mi nem. Szerintem nem kell szégyenkezni az idei szereplés miatt. A legutóbbi meccsen fele annyi lepattanót szedtünk, mint a Zte. Csoda, hogy partiban voltunk. A lepattanó egész évben téma volt, az egyik leggyengébbek vagyunk ebben és ez egy nagyon fontos eleme a játéknak. És ezzel egy edző nem nagyon tud mit kezdeni. Egy center vagy jó ebben vagy nem, egész pályafutását végig kíséri.
Az MK győztes csapatból Hodges világsztár, Horti, Brewer, Jovanovics a bajnokság legjobb centerei voltak, Czank megadta azt a stabilitást ami most nincs. Rasheed, Szécsi, Bálint mind kiváló játékosok, Bálint MK győztes Szekszárddal.
A jelenlegi keretben több olyan játékos is van, akiknek ez az első felnőtt szezonja vagy korábban csak középcsapatokban játszott. Plussz a sérülések, amikről beszéltünk. Nekem ez a keret is szimpatikus, csak a keret gyengeségeit ki kell gyomlálni. Hajrá Diósgyőr!
60. Bobák Kornél* |Válasz erre: 54. anszkord
2018-04-11 19:34:33 Fekete öves, Veterán
Azért a Bekőőőőő...-t semmi nem übereli. :)
59. burritos
2018-04-11 19:12:30 Zöld öves, Fanatikus tag
Kirúgtak már Pista??
2018-04-11 18:11:08 Citromsárga öves, Tag
Gyengébb kerete lenne a DVTK-nak mint korábban? Raksányi alapembere a magyar válogatottnak. Zele is kint volt két EB-n. Szabó F. válogatott kerettag tavaly 1.diviziós egyetemi csapatban átlagolt 11 pontot, Nagy D. válogatott kerettag 3 éven keresztül stabil 13-14 pontos 3-5 lepattanóval 3-4 gólpasszal volt a bajnokság legjobb labdaszerzői között. Peckova rutinos megbízható 10 pontokat 5-6 lepattanókat hozott mindenhol ahol 1 egész évet játszott. Fontenette Olaszországban hozta ugyanazokat a számokat mint Nagy D. Magyarországon. Brewer még nem ugyanaz mint 2 éve de nem lett rosszabb játékos. Melnika 16 pont 10 lepattanó Európa Kupában és Svédországban. Ha rákerestek látjátok hogy nézett ki tavaly és hogy most. Tavaly ki játszott rájátszást? Horváth B. Czank Rasheed Szécsi Jovanovics csere Tomlinson Adamecz Gorjanácz Győri. Az idei keret Fontenette Raksányi Szabó F Zele Melnika csere Brewer Nagy D. Peckova. Bach se akkor se most nem került be. Szvsz a tavalyi gyengébb. MK győztes keret Czank Liktarovics Hodges Brewer Horti csere Jovanovics Szécsi Rasheed Bálint Horváth B. Szabó P. A Sopron akkori kerete Fegyverneky Honti Simon Peters Krnjic csere Lelas Crvendakic Ciglar Dubei Határ Zsovár Rájátszásban a 4 között Czank Liktarovics Hodges Szécsi Jovanovics csere Rasheed Bálint Horváth B Szabó P. Egyébként Gorjanáczot senki nem ordította le Miskolcon. Lopez se. Hogy Lopez kiesett volna ezzel a kerettel nyilván nem de nem is érdekes mert nincs itt nem is lesz és nincs is köze az idei játékosokhoz akármit is iratott SzT a honlapra.A magyar nbi már csak olyan hogy 4 külföldid lehet a többinek muszáj magyarnak lenni vagy fiatalon külföldiként Magyarországon játszani 3 évet. SS a Kassával és a Krakkóval is úgy volt bajnok hogy a rivális otthoni csapatok megközelíteni se tudták összehozni azt a keretet amit összeszedtek neki a 2 klub vezetői.
57. grosser |Válasz erre: 53. tommasi
2018-04-11 15:38:37 Piros öves, Veterán
Szerinted a két évvel ezelőtti kupagyőztes csapatból miért nem hosszabbított Rasheed Rita vagy Szécsi Orsi? Pontosítok, nem miért, ha nem ki miatt, hát persze, hogy Svitek Pista miatt!
Pedig ide a rozsdás bökőt, hogy mind a ketten szívesen hosszabbítottak volna itt!
A másik gondolatom, volt ugye a Király Sanyi éra a 90-es évek elején-közepén, amikor háromszor játszottunk döntőt, de egyszer se tudtunk nyerni (az más kérdés, hogy két kupagyőzelem azért összejött), pontosan Király Sanyi miatt, pedig nem rossz, sőt kiváló csapatunk volt azokban az években, csak néhány név, Ambrus Erzsó, Zsolnay Gyöngyi, Judy Mosley (nyugodjon békében :(), Lady Hardmon és mégse nyertünk bajnokságot, mert nem tudott a nőkkel bánni, mármint mint edző, nem csak időkéréseknél, de többször kihallatszott a szünetben, hogy az öltözőben is "kurvaanyázza" a játékosait. Könyörgöm, nőkről van szó, ezt így nem lehet csinálni.
56. benji |Válasz erre: 53. tommasi
2018-04-11 15:20:32 Lila öves, Őstag
És ha még marad 2 évig, mert tudtommal ôt is 3 évre szerzödtettük, mint legutóbb Lopezt, akkor a következö 2 év is kuka, és azt sem tudom, milyen magyar játékosokat tudnánk idehozni (alig tudtuk összeállitani a keretet, a szezon elején panaszkodott is, hogy az összes kiszemelt fiatal játékos is nemet mondott).
55. vebgy* |Válasz erre: 49. grosser
2018-04-11 14:31:23 Fekete öves, Veterán
A bajnokság elején esélytelen volt a csapat a 4-re, de most már az újabb játékosokkal kudarc volt nem bejutni...a három népszerű sportágunkból újra csak a jégkorong teljesített ebben a szezonban (is).

1 2 3 4 5 >  Utolsó

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...