Vas János további két évig a DVTK Jegesmedvék játékosa

Szerző: amigeleken.hu | 2019-03-01 10:44:00

A DVTK Jegesmedvék sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy Vas János meghosszabbította szerződését, így a következő két évben is a csapatot fogja erősíteni. Az eseményen Egri István és Glen Hanlon is elmondta véleményét a Tipsport Liga kvalifikációs szakaszáról.


Eredetileg úgy terveztük, hogy ez a sajtótájékoztató a Tipsport Liga kvalifikációról fog szólni, de az élet úgy hozta, hogy egy másik remek hírt is bejelentünk - kezdte Egri István. - Jankó úgy döntött, hogy elfogadja ajánlatunkat és a következő két évben is nálunk fog játszani. Annak ellenére, hogy mindenki tudja, hogy Jankó mögött milyen pályafutás áll - illetve remélhetőleg még remek évei lesznek velünk - had mondjak pár szót róla. Ő egy olyan személyiség, aki ideális minden edző és csapat számára. Vezéregyéniség az öltözőben és a jégen is. Az idei évben azt is bebizonyította, hogy a Tipsport Ligában is egy kiemelkedő játékos. Meglehet, hogy nem a mi játékosállományunk a legjobb a ligában, de a legnagyobb értékünk, hogy egy rendkívül jó közösséget alkotunk. Ehhez a közösséghez építőelemek kellenek, Jankó ennek tökéletesen megfelel. Rendkívüli büszkeséggel tölt el, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya továbbra is nálunk folytatja a pályafutását. A következő két évben biztosan a Tipsport Ligában fogunk játszani és immár az is biztossá volt, hogy ezt Vas Jánossal a sorainkban tehetjük. Kívánom neki, hogy a tizenkét A csoportos mérkőzésszámát tovább tudja növelni, ezért sok sikert kívánok neki a közelgő Világbajnokságra.Nagyon kecsegtető, hogy még két évig a szlovák ligában tudok játszani, de egyáltalán nem csak ezért írtam alá - mondta szerződés hosszabbításáról Vas János - Két éve is azért szerződtem ide, mert nagyon tetszett az a koncepció, amit Pista Bácsi felvázolt nekem és ami a DVTK családnál működik. Már akkor is az volt a tervünk, hogy minél gyorsabban fejlődjön a csapat és minél nagyobb lépésekben haladjunk előre együtt. Ez a mai napig így van. Két év alatt a családom is megszerette a várost, a szurkolókat és azt a közösséget, amit a DVTK nyújt számunkra. Ismét körülbelül 20 perc alatt lement az a beszélgetés kettőnk között, ami a jövőmről zajlott. Nagyon boldog vagyok és minden erőmmel azon leszek, hogy a DVTK Jegesmedvék hírnevét erősítsem.

- Gratulálok Jankónak, a családjának, a DVTK-nak és a szurkolóknak ehhez a nagyszerű hírhez - mondta Glen Hanlon - Olyan kaliberű játékosoknak, amilyen ő rengeteg lehetősége van szerte a világban. Ennek ellenére ő mégis elkötelezte magát a városhoz és a DVTK-hoz. Nagyon büszke vagyok rá, hogy itt van velünk.


Kattintd ide és a playoffal kapcsolatos várakozásokat elolvashatod a dvtk.eu-n >>>>>>


forrás: dvtk.eu
SEGÍTS MINKET!

Az amigeleken.hu ingyenes, de sok munkával készül.
Támogass, hogy növekedni és fejlődni tudjunk!

www.amigeleken.hu/segits-minket

És ezt olvastad már?
Hozzászólások
1. toki
2019-03-01 11:17:09
Örülök neki, ő 1 nagyon fasza gyerek. Meg szerintem - én mint nagyon amatőr jégkorong szurkoló - nem is játszik rosszul. Már anno a válogatottban is tetszett a játéka.
Mégsem


Üzenet küldése...