Banner

Újra együtt a fantasztikus négyes

Szerző: Jáborcsik András | 2018-01-24 10:29:00

Sajnálattal, de egyben örömmel is közöljük a hírt, hogy több regisztrációt nem tudunk fogadni, mert a terem megtelt az előzetesen regisztrálókkal.


Január 25-én folytatódik a Nyitva van a pálya – Történetek a DVTK legendás évtizedeiből című beszélgetéssorozat. A szervező Herman Ottó Múzeum, az amigeleken.hu és az Észak-Keleti Átjáró Egyesület eredetileg négy részesre tervezte a sorozatot, de a szurkolók érdeklődése arra ösztönzött minket, hogy 2018-ban is folytatódjon a beszélgetéssorozat. A folytatásnak az is lökést adott, hogy a Múzeum Papszer utcai épületében látogatható Volt egyszer egy stadion kiállítás sem zárt be az eredetileg tervezett december 31.-i időpontban és továbbra is várja az érdeklődőket.


Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy az immár ötödik beszélgetésre elfogadta invitálásunkat a DVTK négy élő kapuslegendája, Hódi Zoltán, Tamás Gyula, Veréb György és Szabó László.



Négy nagyon sikeres ember, négy páratlanul izgalmas pályafutást, számtalan emlékezetes mérkőzést maga mögött tudó egykori hálóőr lesz tehát a vendégünk a Herman Ottó Múzeum Papszer utcai épületében, amelynek Szemere Szalonja várja az érdeklődőket január 25-én, csütörtökön 17 órakor.

Négy nagyszerű játékos, négy nagyszerű ember, akiknek szakmai tapasztalatára, pedagógia érzékére a kapuskesztyű szögre akasztását követően is évtizedekig igényt tartottak és tartanak a mai napig nevelőegyesületeik, de más klubok, sőt válogatottak is.

A négy játékos különböző pályát futott be. Jellemző mindannyiukra, hogy nagyon fiatalon mutatkoztak be az élvonalban, olyan fiatalon, ami manapság szinte már-már elképzelhetetlennek tűnik. Hárman közülük a korosztályos válogatottakba is meghívást kaptak, de érdekesség, hogy mégis az futotta be közülük a legsikeresebb pályát, aki nem volt korosztályos, hanem „csak” felnőtt válogatott.


A képeken balról jobbra Hódi Zoltán, Tamás Gyula, Veréb György és Szabó László


Ha találkozni szeretnél ezzel a négy rendkívüli sportemberrel, akkor gyere el a Herman Ottó Múzeum Papszer épületében január 25-én 17 órai kezdettel megrendezésre kerülő beszélgetésre, ahol korabeli videók és fotók segítségével, na meg természetesen személyes élménybeszámolóik alapján végigkövetheted legendás kapusaink izgalmas pályafutását.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a beszélgetésen! A rendezvényre a belépőjegy ára felnőttek számára 600 Ft, diákok és nyugdíjasok részére pedig 300 Ft.

A Szemere Szalon korlátozott befogadóképessége miatt arra kérjük szurkolótársainkat, hogy a dvtkmuzeum@gmail.com e-mail címre eljuttatott üzenetükben vagy a 346-875-ös telefonszám hívásával jelezzék részvételi szándékukat!





És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
4. betyarok |Válasz erre: 1. Pele1958
2018-01-16 22:08:31 Fekete öves, Őstag
Irtam privátban!
3. colombuslaci |Válasz erre: 2. vebgy
2018-01-16 20:20:19 Citromsárga öves, Tag
ITT VAGYOK! :)
2. vebgy*
2018-01-16 19:41:44 Fekete öves, Veterán
Csak egy Szabó Lacink lenne ma...!
1. Pele1958
2018-01-16 12:34:29 Kék öves, Tag
Jáborcsik úrnak cimezve:Megkérdezné a Tamás Gyuszit,hogy Szucsányi Bandival miért nem kellett egy idő után bemenniük a "munkahelyükre"?
Aztán egy napra miért kellett újra ott megjelenniük?
Az irodájuk festése, új függöny-új szőnyeg ,hogy került az irodába?
Ha érdekel András szivesen átadom a történeteket melyeket még anno kedves barátom Szucsányi Bandi mesélte el
Üdv: Pelé
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...