Tervezd meg a DVTK Jegesmedvék jubileumi mezét!

Szerző: Jáborcsik András | 2019-02-04 14:30:00


Történetének negyvenedik évfordulóját ünnepli Idén a miskolci jégkorongsport, a jeles alkalomból pedig a DVTK Jegesmedvék játékosai egyedi mezben lépnek jégre a február 26-i MAC Újbuda elleni összecsapáson. A mezek tervezésébe szeretnénk bevonni szurkolóinkat is, ezért meztervezési pályázatot hirdetünk, ami során február 7-ig várjuk a terveket a jubileumi dressz kialakításához.


Az idei szezon nem csak attól különleges a DVTK Jegesmedvék életében, hogy a Tipsport Liga küzdelmeiben vesz részt, ugyanis jeles évfordulóhoz érkezett a miskolci jégkorong. A sportág negyven évvel ezelőtt indult útjára szervezett formában a Népkertben.

Az évforduló alkalmából egyedi mezben lép pályára Glen Hanlon csapata a február 26-i MAC Újbuda elleni mérkőzésen, a dressz kialakításába pedig a szurkolókat is bevonjuk. Meztervezési pályázatunkon a pályaműveket 2019. február 7-ig várjuk a szurkolo(kukac)dvtk(pont)eu címre. Egy pályázó több tervet is beküldhet. A győztes nem csak annak örülhet majd, hogy az “ő mezében” lép jégre a DVTK Jegesmedvék csapata, hanem a legegyedibb pályázat beküldője egy, a csapat minden tagja által aláírt jubileumi mezzel gazdagodhat. A pályázat győztesét email-ben értesítjük, és a DVTK Jegesmedvék vezetése által a legjobbnak ítélt tervet a honlapunkon, valamint Facebook oldalunkon is bemutatjuk majd szurkolóinknak.

Mivel a csapat hazai mérkőzésen fogja viselni a mezt, ezért a pályázatban kikötés, hogy a dressznek fehér alapúnak kell lennie, valamint olyan motívumokat kell tartalmaznia, amik a negyven éves jubileumra utalnak. A mezen a szponzor logók is feltüntetésre kerülnek a megszokott helyen és méretben.


forrás: dvtk.eu
Támogatom az amigeleken.hu oldal munkáját 500 forinttal:
És ezt olvastad már?
Hozzászólások
2. Geotic |Válasz erre: 1. korxi
2019-02-04 19:50:16
Gondolom majd licitálni.
Úgyhogy vagy 100 ezret tegyél félre rá...
1. korxi
2019-02-04 19:29:00
Remélem hogy ebből venni is lehet majd.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...