Banner

Rendőrségi közlemény az Újpest-DVTK meccsre utazó vendégszurkolók számára

Szerző: Jáborcsik András | 2019-11-21 19:39:00

A BRFK IV. kerületi Rendőrkapitánysága az alábbi közleményt adta ki a szombati Újpest-DVTK meccsre utazó vendégszurkolók számára:


Tisztelt szurkolók!

2019. november 23-án 19.30 órai kezdettel kerül megrendezésre az Újpest FC - DVTK NB I.-es bajnoki labdarúgó mérkőzés a Budapest, XIII. kerület, Fáy u. 58. szám alatt található Illovszky Rudolf Stadionban.

A vendégszurkolóknak a mérkőzésre érkezésének megkönnyítése érdekében a szurkolók kísérését tervezzük az M3-as autópálya Kerekharaszti pihenőhelyétől, a Fáy úti vendégbejárathoz, illetőleg biztosítjuk a Fáy út és Csizma út lezárt részén a szervezettszerű parkolást, ahol felügyelni is tudjuk a gépkocsikat.

Kérjük a szurkolókat a mérkőzés napján 17:00 óra és 17:20 óra között az M3-as autópálya Kerekharaszti pihenőhelyén gyülekezzenek, ahonnan az érkezőket a stadionhoz kísérjük. A konvoj legkésőbb 17.30 órakor indul, hogy a vendégszurkolók a mérkőzés kezdetéig rendben be tudjanak lépni szektorukba.

Kérjük, hogy azok, akik nem kívánják igénybe venni a felvezetést, vagy gépkocsival Budapest területéről érkeznek, azok a Váci úton, a Röppenytű utca és a Frangepán út felől, a Fáy úton lévő lezárt területen parkolják le a gépkocsikat.

Köszönjük megértésüket!

BRFK IV. kerületi Rendőrkapitányság


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2. johny* |Válasz erre: 1. donjozsi
2019-11-22 08:11:37 Fekete öves, Veterán
Hát igen, kicsit megerőszakolták a magyar nyelvet. Ráadásul Fáy utat ír következetesen, holott az Fáy utca.
Tényleg ciki egy ilyen közleményt kiadni.
1. donjozsi
2019-11-22 08:01:47 Lila öves, Fanatikus tag
Egy hatósági közleményben ilyet írni hogy"szervezettszerű"?? Ez semmi más csak csúsztatás! Az esetleges problémák alóli kibújás lehetőségének megteremtése!
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...